Zakład Karny w Oleśnicy ogłasza przetarg
- Adres: 56-400 Oleśnica, ul. Wały Jagiellońskie 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 0-71 3980700, 3980705 , fax. 0-71 3980712
- Data zamieszczenia: 2010-01-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Oleśnicy
ul. Wały Jagiellońskie 1 1
56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie
tel. 0-71 3980700, 3980705, fax. 0-71 3980712
REGON: 00032057800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dkw-220/01/2010 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Oleśnicy .Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, o ile oferta obejmuje wszystkie produkty w danej części tj: Część I-mięso, wędliny wieprzowe i wołowe: (towar -szacowana ilość ): 1.Mięso wieprzowe łopatka z kością - 3800 kg 2.Mięso wołowe gulaszowe - 200 kg 3.Kiełbasa parówkowa cienka -900 kg 4.Kiełbasa zwyczajna - 1000 kg 5.Mortadela - 1000 kg 6.Szynka mielona- 950 kg 7.Salceson włoski - 700 kg 8.Kaszanka jęczmienna popularna czarna - 900 kg 9.Wątroba wieprzowa-400 kg 10.Biała kiełbasa parzona - 90 kg Część II- mięso drobiowe (towar -szacowana ilość ): 1.Kurczak świeży patroszony- 900 kg 2.Skrzydła drobiowe - 540 kg 3.Żołądki drobiowe - 400 kg Część III- wędliny drobiowe (towar -szacowana ilość ) 1.Mielonka drobiowa - 900kg 2.Szynka drobiowa -100 kg 3.Pasztetowa drobiowa- 900 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Zgodnie z art. 22 ust. 1 Pzp, o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące: 1) posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania; 2) posiadania wiedzy i doświadczenia; 3) dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 4) sytuacji ekonomicznej i finansowej. oraz którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art.24 ust.1 i 2. 2. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów załączonych do oferty. 3. Wykonawca musi wykazać spełnienie każdego z warunków. 4. Niespełnienie któregokolwiek warunku spowoduje wykluczenie wykonawcy z postępowania.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, które stanowi załącznik nr 3 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia; 3. oświadczenie o niewykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy, zawartego w załączniku nr 3 specyfikacji istotnych warunków zamówienia. - Opis dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: zamawiający oceni spełnienie warunków w zależności od złożonych dokumentów na zasadzie spełnia - nie spełnia. - Wykonawca składa wszystkie dokumenty w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów mięsnych, przetworów mięsnych i artykułów drobiarskich dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej
Dodano: 2016-04-13 - Dostawa artykułów mięsnych, przetworów mięsnych i artykułów drobiarskich dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej
Dodano: 2015-10-22 - Dostawa mięsa i jego przetworów oraz drobiu i jego przetworów
Dodano: 2015-07-31 - dostawa artykułów mięsnych, przetworów mięsnych i artykułów drobiarskich dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej
Dodano: 2015-04-28 - dostawa artykułów mięsnych, przetworów mięsnych i artykułów drobiarskich dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej
Dodano: 2014-10-30 - Dostawa mięsa i jego przetworów oraz drobiu i jego przetworów.
Dodano: 2014-08-29 - Dostawy świeżych niemrożonych artykułów mięsnych-wieprzowych do placówek Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Legnicy, w okresie od 1/01/2014 do 31/12/2014 r
Dodano: 2013-11-29 - Dostawa artykułów mięsnych, przetworów mięsnych i artykułów drobiarskich
Dodano: 2013-10-29 - Dostawa mięsa i jego przetworów oraz drobiu i jego przetworów
Dodano: 2013-09-10 - DOSTAWĘ ŚWIEŻEGO (NIEMROŻONEGO) MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO DO ZAKŁADU KARNEGO W ZARĘBIE.
Dodano: 2013-06-07