Zakład Karny w Kłodzku ogłasza przetarg
- Adres: 57-300 Kłodzko, ul. Bohaterów Getta 16
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 074 8651800, 8651854 , fax. 074 8673017
- Data zamieszczenia: 2011-11-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kłodzku
ul. Bohaterów Getta 16 16
57-300 Kłodzko, woj. dolnośląskie
tel. 074 8651800, 8651854, fax. 074 8673017
REGON: 00032056100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DD/ZP 220/14/2011 PRZETARG NA DOSTAWĘ WĘDLIN I DROBIU. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Salceson drobiowy - CPV 15131135-0 produkowany wyłącznie z mięsa drobiowego, parzony, w osłonkach poliamidowych o długości od 20 - 30 cm, i równej średnicy na przekroju 70 - 90 mm. Składniki równomiernie rozmieszczone, konsystencja miękka, plastyczna, wartość energetyczna - 207 kcal, białko -18g, tłuszcz -15g, węglowodany -0g. Zabrania się stosowania dodatków mięsnych i tłuszczowych innych niż drobiowe. 2) Parówka cienka drobiowa - CPV 15131135-0 parówki z mięsa drobiowego z możliwym dodatkiem mięsa wieprzowego, homogenizowane, parzone w osłonce sztucznej, powierzchnia gładka, składniki równomiernie rozmieszczone, wartość energetyczna - 273 kcal, białko -12g, tłuszcz -25g, węglowodany -0g. 3) Mielonka drobiowa - CPV 15131135-0 kiełbasa drobiowa z dodatkiem mięsa wieprzowego, parzona w osłonce sztucznej, baon o przekroju 60 - 80 mm, powierzchnia gładka, składniki równomiernie rozmieszczone, wartość energetyczna - 206 kcal, białko -17g, tłuszcz -14g, węglowodany -2,5g. 4) Polędwica drobiowa - CPV 15131135-0 produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, bloki o średnicy 60 - 90 mm, konsystencja ścisła, barwa, smak i zapach typowe dla wędlin, wartość energetyczna - 94 kcal, białko -20,4g, tłuszcz -1,2g, węglowodany -0g. Zabrania się stosowania dodatków mięsnych i tłuszczowych innych niż drobiowe. 5) Kiełbasa serdelowa - CPV 15131135-0 kiełbasa drobiowo - wieprzowa, homogenizowana, peklowana, wędzona, pęta o przekroju 26 - 28 mm, konsystencja ścisła, barwa, smak i zapach typowe dla wędlin, wartość energetyczna - 260 kcal, białko -11,3g, tłuszcz -23,9g, węglowodany -0g. 6) Kiełbasa zielonogórska - CPV 15131135-0 mięso z szynki gruborozdrobnione z dodatkiem naturalnych przypraw. Produkt w osłonce barierowej, parzony. Baton o przekroju 60 -90 mm. Cechą charakterystyczną produktu jest zielony kolor osłonki, wartość energetyczna - 166 kcal, białko -14g, tłuszcz -10g, węglowodany -5g. 7) Kiełbasa rożnowa drobiowa - CPV 15131135-0 kiełbasa drobiowa - wieprzowa, homogenizowana, peklowana, wędzona, pęto o przekroju 30 - 40 mm, oraz wadze 90 - 120 g, konsystencja ścisła, barwa, smak i zapach typowe dla wędlin, wartość energetyczna - 326 kcal, białko -10g, tłuszcz -30g, węglowodany -4g. 8) Kiełbasa śląska drobiowa - CPV 15131135-0 produkowana wyłącznie z mięsa drobiowego, homogenizowana, peklowana, wędzona, pęto o przekroju 30 - 40 mm, oraz wadze 90 - 120 g, konsystencja ścisła, barwa, smak i zapach typowe dla wędlin, wartość energetyczna - 281 kcal, białko -14g, tłuszcz -25g, węglowodany -0g. Zabrania się stosowania dodatków mięsnych i tłuszczowych innych niż drobiowe. 9) Serdelki drobiowe - grube CPV 15131135-0 produkowane wyłącznie z mięsa drobiowego, homogenizowane, parzone w osłonce sztucznej, powierzchnia gładka, składniki równomiernie rozmieszczone. Pęta równej długości o wadze 100 - 120 g, wartość energetyczna - 239 kcal, białko -13,8g, tłuszcz -19,3g, węglowodany -1,8g. Zabrania się stosowania dodatków mięsnych i tłuszczowych innych niż drobiowe. 10) Luncheon - meat CPV 15131135-0 bloki drobiowo - wieprzowe, w osłonce sztucznej, baton o przekroju 70-90 mm, powierzchnia gładka, składniki równomiernie i drobno rozdrobnione, wartość energetyczna - 236 kcal, białko -10g, tłuszcz -20g, węglowodany -4g. 11) Mięso drobiowe CPV 15131135-0 mięso drobiowe gulaszowe, bez kości, pakowane 2-3 kg. Mrożone, wartość energetyczna - 277 kcal, białko -16,1g, tłuszcz -23,2g, węglowodany -0g. 12) Kurczak tuszka CPV 15131135-0 całe tusze ubitych zwierząt pozbawione upierzenia (oskubane) po upuszczeniu krwi i wypatroszeniu z nogami, bez podrobów. Nogi mają być odcięte w stawach skokowych ( bez łapek), wartość energetyczna - 122 kcal, białko -12,7g, tłuszcz -7,9g, węglowodany -0g. Wielkość zamówienia w skali 12 miesięcy: 1) salceson drobiowy - wielkość zamówienia: 400 kg. 2) parówka cienka drobiowa - wielkość zamówienia: 3000 kg. 3) mielonka drobiowa - wielkość zamówienia: 1600 kg. 4) polędwica drobiowa - wielkość zamówienia: 800 kg. 5) kiełbasa serdelowa - wielkość zamówienia: 400 kg. 6) kiełbasa zielonogórska - wielkość zamówienia: 1600 kg. 7) kiełbasa rożnowa drobiowa - wielkość zamówienia: 800 kg. 8) kiełbasa śląska drobiowa - wielkość zamówienia: 400 kg. 9) serdelki drobiowe - grube - wielkość zamówienia: 400 kg. 10) luncheon - meat - wielkość zamówienia: 400 kg. 11) mięso drobiowe - wielkość zamówienia: 3000 kg 12) kurczak tuszka - wielkość zamówienia: 1400 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: WWW.SW.GOV.PL
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DD/ZP 220/4/2014 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ PRODUKTÓW MIĘSNYCH I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH.
Dodano: 2014-10-26 - DOSTAWĘ MIĘSA DROBIOWEGO I WYROBÓW Z DROBIU DO ZAKŁADU KARNEGO W ZARĘBIE
Dodano: 2013-06-07 - DD/ZP 220/17/2012 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ PRODUKTÓW MIĘSNYCH.
Dodano: 2012-11-28 - Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów z drobiu do Zakładu Karnego w Zarębie.
Dodano: 2011-06-01 - DD/ZP 220/14/2010 Postępowanie na dostawę drobiu i wędlin drobiowych.
Dodano: 2010-11-30 - Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów z drobiu do Zakładu Karnego w Zarębie.
Dodano: 2010-05-25 - Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów z drobiu do Zakładu Karnego w Zarębie.
Dodano: 2009-05-21