Zakład Produkcyjno Usługowo Handlowy Lasów Państwowych ogłasza przetarg
- Adres: 10-307 Olsztyn, Marii Zientary Malewskiej 51/53
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-10-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Produkcyjno Usługowo Handlowy Lasów Państwowych
Marii Zientary Malewskiej 51/53
10-307 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
REGON: 511001691 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dania gotowe oraz zupy - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa dań gotowych odpowiadających normom- dla dań mięsno warzywnych i zup z mięsem w opakowaniach szklanych lub puszkach o gra-maturze 500 g-680 g:węglowodany 50-55%tłuszcze 30-35%białka 15%Wartość kaloryczna powyżej 970 kcal.Zamawiany asortyment obejmuje:Część I – dania mięsno-warzywne1. Flaki wołowe w rosole w ilości 5 000 sztuk.2. Flaki wołowe w pomidorach w ilości 3 000 sztuk.3. Wołowina z kaszą i warzywami w ilości 6 000 sztuk.4. Fasolka po bretońsku z kiełbasą w ilości 9 000 sztuk.5. Fasolka po bretońsku z boczkiem w ilości 5 500 sztuk.6. Gołąbki w sosie pomidorowym w ilości 5 000 sztuk.7. Pulpety w sosie pomidorowym w ilości 5 000 sztuk.8. Leczo pieczarkowe z kiełbasą w ilości 5 500 sztuk.Dania gotowe winny być pakowane w słoiki lub puszki.Gramatura netto opakowania: 500 g – 680 gZamówienie obejmuje okres od 15.10.2022 r. do 31.03.2023 r.Przedmiotem zamówienia jest dostawa dań gotowych odpowiadających normom- dla dań mięsno warzywnych i zup z mięsem w opakowaniach szklanych lub puszkach o gra-maturze 500 g-680 g:węglowodany 50-55%tłuszcze 30-35%białka 15%Wartość kaloryczna powyżej 970 kcal.Zamawiany asortyment obejmuje:Część II-zupy z wkładką mięsną1. Zupa grochowa z kiełbasą i boczkiem w ilości 6 000 sztuk.2. Zupa fasolowa z kiełbasą i boczkiem w ilości 4 000 sztuk.3. Żurek z kiełbasą w ilości 6 000 sztuk.4. Zupa gulaszowa w ilości 6 000 sztuk.Zupy z wkładką mięsną winny być pakowane w słoiki lub puszki;Gramatura netto opakowania. 500 g – 680 gZamówienie obejmuje okres od 15.10.2022 r. do 31.03.2023 r. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894300-4
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną