Przetargi.pl
Dania gotowe

ZPUH LP ogłasza przetarg

  • Adres: 10-307 Olsztyn, Marii Zientary Malewskiej
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 5260137
  • Data zamieszczenia: 2018-07-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZPUH LP
    Marii Zientary Malewskiej 51/53
    10-307 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 5260137
    REGON: 511001691
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zpuh.olsztyn.lasy.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dania gotowe
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa dań gotowych odpowiadających normom: dla dań mięsno warzywnych i zup z mięsem w opakowaniach szklanych lub puszkach o gramaturze 500g-680g węglowodany 50-55% Tłuszcze 30-35% Białka 15% Wartość kaloryczna powyżej 970kcl Asortyment obejmuje : Część I-dania mięsno-warzywne 1.Flaki wołowe w rosole w ilości 15.000sztuk 2.Potrawka z kurczaka z ryżem i warzywami w ilości 6.000sztuk 3.Żebreka wieprzowe w kapuście w ilości 6.000sztuk 4.Fasolka po bretońsku z boczkiem w ilości 16.000sztuk 5.Strogonow w ilości 6.000sztuk 6.Szynka w sosie pieczeniowym w ilości 7.000sztuk 7.Kebab lub Gyros w ilości 5.000sztuk 8.Pulpety w sosie pomidorowym w ilości 5.000sztuk 8.Gulasz wołowy w sosie węgierskim 9.000sztuk Dania gotowe winny być pakowane w słoiki lub puszki Gramatura netto opakowania. 500g-680g na okres od 20.10.2018r do 31.03.2019r Część II-zupy z wkładką mięsną 1.Zupa grochowa z kiełbasą lub mięsem w ilości 8.000sztuk 2.Zupa fasolowa z kiełbasą lub z mięsem w ilości 5.000sztuk 3.Zupa pomidorowa z mięsem w ilości 5.000sztuk 4.Zupa kapuśniak z mięsem w ilości 5.000sztuk 5. Żurek z kiełbasą 6.000sztuk 6.Zupa gulaszowa 6.000sztuk Zupy z wkładką mięsną winny być pakowane w słoiki lub puszki Gramatura netto opakowania 500-680g na okres od 20.10.2018r do 31.03.2019r. Termin przydatności do spożycia minimum 8 miesięcy od daty dostawy dla dań mięsno-warzywnych oraz zup z wkładką mięsną
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894300-4
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający odstępuje od precyzowania warunku w przedmiotowym zakresie, Wykonawca potwierdza spełnienie warunku poprzez złożenie oświadczenia
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W przypadku oferty składanej przez Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie za-mówienia publicznego, dokumenty potwierdzające, że wykonawca nie podlega wykluczeniu składa każdy z wykonawców oddzielnie. Wykonawca powołujący się przy wykazywaniu speł-niania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla Wykonawcy; W przypadku Wykonawców składających ofertę wspólnie należy przedstawić pełnomocnictwo ustanawiające pełnomocnika do reprezentowania wspólników w niniejszym postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Oświadczenia muszą być podpisane przez wszystkich wspólników (członków konsorcjum).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach