Komenda Portu Wojennego Gdynia ogłasza przetarg
- Adres: 81-103 Gdynia, ul. Rondo Bitwy pod Oliwą 1
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 261 26 21 98 , fax. 261 26 23 14
- Data zamieszczenia: 2016-03-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Komenda Portu Wojennego Gdynia
ul. Rondo Bitwy pod Oliwą 1 1
81-103 Gdynia, woj. pomorskie
tel. 261 26 21 98, fax. 261 26 23 14
REGON: 19023285200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kpwgdynia.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Część I: Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego Część II: Dostawa sprzętu stołowo- kuchennego spr 21/KPW/ŻYWN/2016 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: Część I: Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego Część II: Dostawa sprzętu stołowo- kuchennego 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 1 do SIWZ, (w Formularzu oferty zawarta jest kalkulacja ceny ofertowej, w której podano pozycje składające się na przedmiot zamówienia). Dostarczony przedmiot zamówienia winien być fabrycznie nowy, nieużywany. 3. Wskazanie w opisie przedmiotu zamówienia znaków towarowych, patentów lub pochodzenia, należy rozumieć jako określenie wymaganych minimalnych parametrów technicznych lub standardów jakościowych. Oznacza to, iż wykonawca może zaoferować asortyment równoważny o takich samych lub lepszych parametrach technicznych, jakościowych, funkcjonalnych lub użytkowych. 4. Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom. 5. Wartość poniżej kwot określonych według art. 11 ust. 8 ustawy Pzp. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 425130005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: gwarancja
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kpwgdynia.wp.mil.pl,
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dzierżawa przenośnej komory chłodniczej do przechowywania osocza ludzkiego utrzymującej stałą temperaturę minus 30 st. C
Dodano: 2015-12-15 - Dzierżawa przenośnej komory chłodniczej
Dodano: 2015-05-25 - Dostawa mobilnego lodowiska o powierzchni 600 m2 wraz z fabrycznie nowym agregatem chłodniczym, systemem band i maszyną do konserwacji lodu oraz przeprowadzenie szkolenia z montażu lodowiska współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rybackiego w ramach Programu Operacyjnego Zrównoważony Rozwój Sektora Rybołówstwa i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007 -2013 oraz ze środków budżetu państwa
Dodano: 2015-03-24 - ZP/137/2014 Dostawa sprzętu laboratoryjnego w 4 pakietach dla potrzeb Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Dodano: 2014-11-20 - Dostawa i montaż urządzeń w ramach modernizacji i rozbudowy istniejącego układu Chillera amoniakalnego w HSW Olivia w Gdańsku przy Alei Grunwaldzkiej 470 w ramach zadania: Modernizacja HSW Olivia.
Dodano: 2014-10-14 - Dzierżawa przenośnej komory chłodniczej
Dodano: 2014-05-29 - Dzierżawa przenośnej komory chłodniczej
Dodano: 2014-05-20 - Dzierżawa przenośnej komory chłodniczej do przechowywania osocza ludzkiego utrzymującej stałą temperaturę minus 30 st. C
Dodano: 2013-12-02 - Dzierżawa przenośnej komory chłodniczej do przechowywania osocza ludzkiego utrzymującej stałą temperaturę minus 30 st. C
Dodano: 2012-11-20 - DZIERŻAWA PRZENOŚNEJ KOMORY CHŁODNICZEJ
Dodano: 2012-05-07