Gmina Zblewo ogłasza przetarg
- Adres: 83-210 Zblewo, ul. Główna 40
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 5884381 , fax. 058 5884569
- Data zamieszczenia: 2010-09-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Zblewo
ul. Główna 40 40
83-210 Zblewo, woj. pomorskie
tel. 058 5884381, fax. 058 5884569
REGON: 00549803000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
CATERING RYB I PRODUKTÓW RYBNYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamawiający zamawia catering ryb i produktów rybnych na; 1. Imprezę promującą spożywanie ryb w ilości; * kocioł zupy rybnej - 1000 litrów ( miseczki plastikowe oraz łyżki) * obsługa gastronomiczna - 6 osób * opakowania jednorazowe - talerzyki, sztućce - 10.000 * przygotowanie gotowych porcji i dowóz na wskazane miejsce imprezy następujących porcji do degustacji; pstrąg w warzywach 80g - 600 porcji pstąg w śmietanie 80g - 800 porcji pstąg wędzony 100g - 500 porcji śledź po kociewsku 80g - 1000 porcji pstąg z rusztu 150g - 600 porcji pstąg w galarecie 150g - 800 porcji łosoś w galarecie 100g- 800 porcji sola w zalewie octowej 80g - 600 porcji sałatka środziemnomorska 120 g- 400 porcji śledź po kaszubsku 120g- 1000 porcji dorsz z patelni 120g - 2300 porcji sola w cieście piwnym 200g - 600 porcji 2. Dostawę ryb i produktów rybnych do szkół i przedszkoli przez 15 dni ( piątki) od miesiąca listopada 2010r. do marca 2011r. dla 1800 osób ( dzieci i obsługi) do siedmiu placówek. W skład degustacji ma wchodzić; filet z soli, dorsza, flądra, mintaja, tymbaliki z pstrąga (smażone, gotowane) po ok. 80g - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie wykonawcy w realizowaniu podobnych zamówień
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zblewo.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- usługa cateringowa świadczona podczas Międzynarodowej Konferencji Naukowej- Tracespec organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny
Dodano: 2016-07-13 - organizacja imprezy plenerowej dla uczestników Międzynarodowej konferencji Tracespec-organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny
Dodano: 2016-06-02 - Świadczenie usług restauracyjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby Konferencji QITC na Wydziale ETI PG
Dodano: 2016-04-14 - usługa gastronomiczna na potrzeby Pomorskiego Festiwalu Nauki.
Dodano: 2016-04-08 - Usługa żywienia w systemie zleconym
Dodano: 2015-12-01 - świadczenie usług gastronomicznych (cateringowych); nr postępowania: 7/ZP/2015
Dodano: 2015-06-11 - Świadczenie usług gastronomicznych na potrzeby XIII Bałtyckiego Festiwalu Nauki
Dodano: 2015-04-30 - Usługa żywienia w systemie zleconym
Dodano: 2015-03-04 - Zorganizowanie i przeprowadzenie szkoły letniej dla 60 osób
Dodano: 2014-08-12