Przetargi.pl
Artykuły spożywcze

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4332471
  • Data zamieszczenia: 2013-03-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki 4a 4a
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 077 4332471
    REGON: 00032020700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Artykuły spożywcze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Wspólny Słownik Zamówień CPV - 03200000-3, 15300000-1, 15400000-2, 15600000-4, 15800000-6 Lp, przedmiot zamówienia, jm, ilość Część 1 Tłuszcze roślinne 1. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 3 l, zg. z PN. kl/gat. I, l 2.400 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 1 l, zg. z PN. kl/gat. I, l 400 3. Margaryna do smarowania pieczywa/masło roślinne - o minimalnej zawartości tłuszczu roślinnego od 60 do 80%, kostka 250g, zg. z PN. kl/gat. I, kg 7.800 Część 2 Mąka - kasze 1.Maka pszenna - typ 500- gramatura jednostkowa od 1do50 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2.700 2.Kasza jęczmienna średnia- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 3.600 3.Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.200 4.Ryż biały długoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 50 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2.300 5.Płatki owsiane- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, zg. z PN. kl/gat. I, 15613380-5, kg 800 6.Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 100 7.Suchary bezcukrowe niesłodzone bez konserwantów - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 20 8.Kasza jaglana z prosa - gramatura jednostkowa od 0,2 do 1 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 3, 9.Wafle ryżowe bezcukrowe niesłodzone bez konserwantów - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 50 . 10.Kasza kukurydziana - gramatura jednostkowa od 0,2 do 1 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 10, 11.Kasza gryczana - gramatura jednostkowa od 0,2 do 1 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 5, 12. Płatki ryżowe - gramatura jednostkowa od 0,2 do 1 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 3, 13. Mąka ziemniaczana - gramatura jednostkowa od 0,2 do 1 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 30. Część 3 Makarony 1.Makaron bezjajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do 15kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.200 2.Makaron bezjajeczny świder - mały - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 4.700 Część 4 Zupy, sosy 1.Rosół wołowy - koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 365 2.Rosół drobiowy -koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 400 3.Żurek w proszku - koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzenia żurku, wydajność min.16,50l z 1 kg - gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 400 4.Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 5.Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 6.Zupa bieszczadzka - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 7.Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 8.Zupa ogonowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 9.Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 Część 5 Warzywa suszone 1. Włoszczyzna suszona - kostka min. 5 warzyw w składzie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 60 2. Marchew suszona - kostka- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 60 3. Burak czerwony suszony - kostka - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 30 4. Seler suszony - kostka - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 15 5. Por suszony - wiórki - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 40 6. Natka pietruszki suszona - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 50 7. Cebula suszona- wiórki - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 50 6. Koper suszony - mielony - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 20 Część 6 Warzywa przetworzone 1.Fasolka konserwowa szparagowa - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 500 2.Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 450 3.Kukurydza konserwowa - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 450 4.Papryka konserwowa- ćwiartki lub paski - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 650 5.Sałatka szwedzka - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, 15331400-1, kg 600 6.Sałatka wielowarzywna min 3 składnikowa, (dodatek do II -go dania) - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 600 7.Chrzan tarty - gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,90 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 300 8.Ogórki konserwowe - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.300 9.Pieczarki konserwowe niekrojone - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 350, 10.Pasztet sojowy - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,113 kg,zg. z PN. kl/gat. I, 15331000-7, kg 7, 11.Pasztet sojowy z koperkiem- gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,113 kg,zg.zPN. kl/gat. I, ,kg 7, 12.Pasztet sojowy z papryką- gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,113 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 7, 13.Pasztet sojowy z pomidorem-gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,113 kg,zg.z PN.kl/gat. I,kg 7, 14.Pasztet sojowy z pieczarkami-gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,113 kg,zg.zPN. kl/gat. I,kg 7, Cześć 7 Przyprawy 1.Bazylia suszona mielona - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 20 2.Cynamon mielony - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2 3.Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 45 4.Kminek mielony - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 10 5.Kwasek cytrynowy - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2 6.Oregano suszone mielone - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 10 7.Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,50do do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 120 8.Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 20 9.Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 20 10.Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 50 11.Papryka czerwona, słodka, przyprawa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat.I, kg 20 12.Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 10 13.Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 20 14.Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,50 do 1 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 10 15.Przyprawa do gulaszu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat.I, kg 20 16.Przyprawa do mięsa mielonego -gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg.z PN. kl/gat.I, kg 20 17.Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 2 18.Przyprawa do zup w płynie- gramatura jednostkowa 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.200 19.Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku/sypka/ - gramatura jednostkowa od 3 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 400 20.Sól spożywcza jodowana, warzona- gramatura jednostkowa 1 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 720 21.Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 do 1 l, zg. z PN. kl/gat. I,, l 340 Cześć 8 Różne artykuły spożywcze 1.Herbata czarna granulowana - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, opakowanie papierowe,zg. z PN. kl/gat. I, kg 320 2.Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.000 3.Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.000 4.Dżem wioloowocowy/różne smaki/- gramatura jednostkowa od 0,30 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 1.500 5.Marmolada wioloowocowa/różne smaki/- gramatura jednostkowa od 0,30 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.700
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach