Przetargi.pl
Cukier biały, warzywa przetworzone, ryby przetworzone i jaja kurze

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4332471
  • Data zamieszczenia: 2016-01-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki 4a 4a
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 077 4332471
    REGON: 00032020700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora sinansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Cukier biały, warzywa przetworzone, ryby przetworzone i jaja kurze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy cukru białego, warzyw przetworzonych, ryb przetworzonych i jaj kurzych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp,przedmiot zamówienia,kod CPV, jm, ilość Część 1 Cukier biały 1. Cukier biały - gramatura jednostkowa od 1 do 25 - 30 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 12.000 Część 2 Koncentrat pomidorowy 1. Koncentrat pomidorowy 30%, - gramatura jednostkowa 0,90 do 5 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.500 Część 3 Warzywa przetworzone - soja 1. Granulat sojowy - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 300 2. Kostka sojowa - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 400 Część 4 Warzywa strączkowe suszone 1. Fasola suszona - Jaś średni - gramatura jednostkowa do 30 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.500 2. Groch suchy łuskany - połówki - gramatura jednostkowa do 30 kg, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.000 Część 5 Ryby konserwowane 1. Sałatka rybna- opakowanie jednostkowe 200g,300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000 2. Ryba w pomidorach - opakowanie jednostkowe 200g, 300g,330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 840 3. Ryba w oleju - opakowanie jednostkowe 200g,300g,330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 840 4. Paprykarz szczeciński - opakowanie jednostkowe 200g, 300g, 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.000 Część 6 Ryby przetworzone - mrożone 1. Filet mrożony z dorsza - bez ości, łusek i skóry, zawartość glazury max. 10% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 kg do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 200 2. Filet mrożony z mintaja- bez ości, łusek i skóry, zawartość glazury max. 10% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 kg do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 300 3. Burger rybny z warzywami - zawartość glazury max. 5% - opakowanie od 2 do 15 kg, zg. z PN kl./gat.I,kg 2.500 4. Farsz rybny (z mintaja,dorsza lub miruny) bez ości, łusek i skóry, zawartość glazury max. 5% - gramatura jednostkowa opakowania od 5 do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 1.800 Część 7 Jaja kurze/świeże 1. Jaja kurze konsumpcyjne, świeże klasa A, grupa wagowa M (53 - 63 gram/szt),opakowanie:wytłoczki papierowe lub plastikowe zawierające od 10 do 30 szt. jaj, zg. z PN kl./gat. jw., szt. 65.000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach