Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg
- Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 4332471
- Data zamieszczenia: 2012-02-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
ul. Kościuszki 4a 4a
48-300 Nysa, woj. opolskie
tel. 077 4332471
REGON: 00032020700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Artykuły spożywcze - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia, jm, ilość Część 1 Tłuszcze roślinne 1. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 3 l, zg. z PN. kl/gat. I,l 2.100 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 1 l, zg. z PN. kl/gat. I,l 400 3. Margaryna do smarowania pieczywa/masło roślinne - o minimalnej zawartości tłuszczu roślinnego od 60 do 80%, kostka 250g, zg. z PN. kl/gat. I,kg 6.800 Część 2 Mąka - kasze 1.Maka pszenna - typ 500- gramatura jednostkowa od 1do50 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 2.100 2.Kasza jęczmienna średnia- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 3.500 3.Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 900 4.Ryż biały długoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 50 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.500 5.Płatki owsiane- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 970 6.Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 100 7.Kisiel - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 60 8.Budyń - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 45 Część 3 Makarony 1.Makaron bezjajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do 15kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 800 2.Makaron bezjajeczny świder - mały - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 600 3.Makaron bezjajeczny świder - średni - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 2.000 Część 4 Zupy, sosy 1.Rosół wołowy - koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 365 2.Rosół drobiowy -koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 365 3.Żurek w proszku - koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzenia żurku, wydajność min.16,50l z 1 kg - gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 390 4.Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 90 5.Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 90 6.Zupa bieszczadzka - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 90 7.Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 90 8.Zupa ogonowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 90 9.Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 90 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 30 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 30 11.Sos cygański - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 35 12.Sos myśliwski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 30 13.Sos grzybowy- koncentrat,baza,wydajność min.10l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 30 Część 5 Warzywa suszone 1. Włoszczyzna suszona - kostka min. 5 warzywa w składzie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 30 2. Marchew suszona - kostka- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 30 3. Burak czerwony suszony - kostka - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 30 4. Seler suszony - kostka - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 15 5. Por suszony - wiórki - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 15 6. Natka pietruszki suszona - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 40 7. Cebula suszona- wiórki - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 15 6. Koper suszony - mielony - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 30 Część 6 Warzywa przetworzone 1.Fasolka konserwowa szparagowa - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 400 2.Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 400 3.Kukurydza konserwowa - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 400 4.Papryka konserwowa- ćwiartki lub paski - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat.I, kg 260 5.Sałatka szwedzka - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 600 6.Sałatka wielowarzywna 3 składnikowa, (dodatek do II -go dania) - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 600 7.Chrzan tarty - gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,90 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 300 8.Ogórki konserwowe - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 1.000 9. Pieczarki konserwowe niekrojone - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 260 Cześć 7 Przyprawy 1.Bazylia suszona mielona - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2 2.Cynamon mielony - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2 3.Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 43 4.Kminek mielony - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2 5.Kwasek cytrynowy - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2 6.Oregano suszone mielone - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2 7.Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,50do do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 124 8.Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 18 9.Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 18 10.Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 50 11.Papryka czerwona, słodka, przyprawa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat.I,kg 13 12.Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 7 13.Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 9 14.Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,50 do 1 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 9 15.Przyprawa do gulaszu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat.I,kg 17 16.Przyprawa do mięsa mielonego -gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg.z PN. kl/gat.I,kg 17 17.Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 9 18.Przyprawa do flaczków - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 9 19.Przyprawa do zup w płynie- gramatura jednostkowa 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I,zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.100 20.Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku/sypka/ - gramatura jednostkowa od 3 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat., kg 365 21.Sól spożywcza jodowana, warzona- gramatura jednostkowa 1 kg,zg. z PN. kl/gat. I,kg 700 22.Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 do 1 l, zg. z PN. kl/gat. I,l 300 Cześć 8 Różne artykuły spożywcze 1.Herbata czarna granulowana - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, opakowanie papierowe,zg. z PN. kl/gat.I,kg 100 2.Syrop/truskawkowy,wiśniowy, aroniowy/zagęszczony, niskosłodzony lub wysokosłodzony - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 50 3.Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.200 4.Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.200 5.Dżem wioloowocowy/różne smaki/- gramatura jednostkowa od 0,30 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.200 6.Marmolada wioloowocowa/różne smaki/- gramatura jednostkowa od 0,30 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 1.200 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych w rozbiciu na 5 samodzielnych części
Dodano: 2016-06-30 - Dostawa żywności pochodzenia zwierzęcego na potrzeby Opolskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Opolu
Dodano: 2016-06-27 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych: nabiał, tłuszcze, jaja i mrożonki do Zakładu Karnego w Kluczborku
Dodano: 2016-05-11 - Dostawa żywności pochodzenia roślinnego i artykułów spożywczych na potrzeby Opolskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Opolu z podziałem na 21 pakietów (części)
Dodano: 2016-04-29 - Dostawa żywności pochodzenia zwierzęcego na potrzeby Opolskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Opolu z podziałem na 18 pakietów (części).
Dodano: 2016-04-29 - Dostawy różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-04-11 - Cukier biały, warzywa przetworzone, ryby przetworzone i jaja kurze
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Regionalnego Centrum Rozwoju Edukacji w Opolu
Dodano: 2016-01-12 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Regionalnego Centrum Rozwoju Edukacji w Opolu
Dodano: 2015-11-26 - DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE/ W 2016 r.
Dodano: 2015-11-24