Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg
- Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 4332471
- Data zamieszczenia: 2011-07-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
ul. Kościuszki 4a 4a
48-300 Nysa, woj. opolskie
tel. 077 4332471
REGON: 00032020700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Artykuły spożywcze - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych Lp, przedmiot zamówienia, ilość,jm Część 1 Tłuszcze roślinne 1. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 3 l,1.200 l 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 1 l, 300 l 3. Margaryna do smarowania pieczywa/masło roślinne - o minimalnej zawartości tłuszczu roślinnego od 60 do 80%, kostka 250g , 3.400 l Część 2 Mąka - kasze 1.Maka pszenna - typ 500- gramatura jednostkowa od 1do50 kg, 1.300 kg 2.Kasza jęczmienna średnia- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, 1.200 kg 3.Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg,400 kg 4.Ryż biały długoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 50 kg, 1.200 kg 5.Płatki owsiane- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 330 kg 6.Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10 kg, 25 kg 7.Suchary bezcukrowe - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 12 kg 8.Wafle ryżowe bezcukrowe- niesłodzone bez konserwantów- gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 6 kg 9.Kisiel - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1 do 5 kg, 50 kg Część 3 Makarony 1. Makaron bezjajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do 15 kg, 350 kg 2.Makaron bezjajeczny świder - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg,2.200 kg Część 4 Zupy, sosy 1.Rosół wołowy - koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 230 kg 2.Rosół drobiowy -koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 230 kg 3.Żurek w proszku - koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzenia żurku, wydajność min.16,50l z 1 kg - gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 200 kg 4.Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, kg 25 kg 5.Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 6.Zupa bieszczadzka - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 25 kg 7.Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 8.Zupa ogonowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 9.Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 11.Sos cygański - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 12.Sos myśliwski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 13.Sos grzybowy- koncentrat,baza,wydajność min.10l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg Cześć 5 Różne artykuły spożywcze 1.Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,50do do 2 kg, 42 kg 2.Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 17 kg 3.Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 6 kg 4.Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 6 kg 5.Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,16 kg 6.Papryka czerwona, słodka, przyprawa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 5 kg 7.Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 4 kg 8.Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 5 kg 9.Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,50 do 1 kg, 4 kg 10.Przyprawa do gulaszu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 7 kg 11.Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 7 kg 12.Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 4 kg 13.Przyprawa do flaczków - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 4 kg 14.Przyprawa do zup w płynie- gramatura jednostkowa 1 kg, 800 kg 15.Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku/sypka/ - gramatura jednostkowa od 3 do 5 kg, 320 kg 16.Sól spożywcza jodowana, warzona- gramatura jednostkowa 1 kg, 500 kg 17.Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 do 1 l, 140 l 18.Herbata czarna granulowana - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, opakowanie papierowe, 460 kg 19.Syrop/truskawkowy,wiśniowy, aroniowy/zagęszczony, niskosłodzony lub wysokosłodzony - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 25 kg 20.Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 320 kg 21.Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg, 320 kg Część 6 Cukier biały 1. Cukier biały - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 7.000 kg Część 7 Koncentrat pomidorowy 1. Koncentrat pomidorowy 30% - gramatura jednostkowa 0,90 - 1 kg, 100 kg 2. Koncentrat pomidorowy 30%, - gramatura jednostkowa 0,90 do 5 kg, 900 kg Część 8 Warzywa przetworzone - soja 1.Granulat sojowy - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, 200 kg 2.Kostka sojowa - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, 200 kg 3.Krajanka sojowa - paski - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, 100 kg Część 9 Warzywa strączkowe suszone 1.Fasola suszona - Jaś średni - gramatura jednostkowa do 25 kg, 1.300 kg 2.Groch suchy łuskany - połówki - gramatura jednostkowa od 25 do 50 kg, 600 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych w rozbiciu na 5 samodzielnych części
Dodano: 2016-06-30 - Dostawa żywności pochodzenia zwierzęcego na potrzeby Opolskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Opolu
Dodano: 2016-06-27 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych: nabiał, tłuszcze, jaja i mrożonki do Zakładu Karnego w Kluczborku
Dodano: 2016-05-11 - Dostawa żywności pochodzenia roślinnego i artykułów spożywczych na potrzeby Opolskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Opolu z podziałem na 21 pakietów (części)
Dodano: 2016-04-29 - Dostawa żywności pochodzenia zwierzęcego na potrzeby Opolskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Opolu z podziałem na 18 pakietów (części).
Dodano: 2016-04-29 - Dostawy różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-04-11 - Cukier biały, warzywa przetworzone, ryby przetworzone i jaja kurze
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Regionalnego Centrum Rozwoju Edukacji w Opolu
Dodano: 2016-01-12 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Regionalnego Centrum Rozwoju Edukacji w Opolu
Dodano: 2015-11-26 - DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE/ W 2016 r.
Dodano: 2015-11-24