Przetargi.pl
Artykuły spożywcze

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4332471
  • Data zamieszczenia: 2010-05-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki 4a 4a
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 077 4332471
    REGON: 00032020700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Artykuły spożywcze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp, przedmiot zamówienia, jm, ilość Część 1 Tłuszcze roślinne 1. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 3 l, 2.500 l 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 1 l, 1.000 l 3. Margaryna do smarowania pieczywa/masło roślinne - o minimalnej zawartości tłuszczu roślinnego od 60 do 80%, kostka 250g , 7.000 kg Część 2 Mąka - kasze 1.Maka pszenna - typ 500- gramatura jednostkowa od 1do50 kg, 2.500 kg 2.Kasza jęczmienna średnia- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, 2.000 kg 3.Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, 1.000 kg 4.Ryż biały długoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 50 kg, 2.200 kg 5.Płatki owsiane- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 500 kg 6.Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10 kg, 150 kg 7.Wafle ryżowe bezcukrowe- niesłodzone bez konserwantów- gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 50 kg 8.Budyń - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1do5 kg, 50 kg 9.Kisiel - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1 do 5 kg, 50 kg Część 3 Makarony 1. Makaron bezjajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do 15 kg, 700 kg 2.Makaron bezjajeczny świder mały - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg, 1.000 kg 3. Makaron bezjajeczny świder duży - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg, 4.000 kg Część 4 Zupy, sosy 1.Rosół wołowy - koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 500 kg 2.Rosół drobiowy -koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 500 kg 3.Żurek w proszku - koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzenia żurku, wydajność min.16,50l z 1 kg - gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 350 kg 4.Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 50 kg 5.Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 50 kg 6.Zupa bieszczadzka - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 50 kg 7.Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 50 kg 8.Zupa ogonowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 50 kg 9.Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 50 kg 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 80 kg 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 80 kg 11.Sos cygański - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 80 kg 12.Sos myśliwski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 80 kg 13.Sos grzybowy- koncentrat,baza,wydajność min.10l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 80 kg Cześć 5 Różne artykuły spożywcze 1.Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,50do do 2 kg, 90 kg 2.Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 40 kg 3.Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1, 12 kg 4.Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1, 12 kg 5.Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,15872000-1, 40 kg 6.Papryka czerwona, słodka, przyprawa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 10 kg 7.Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 8 kg 8.Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 10 kg 9.Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,50 do 1 kg, 8 kg 10.Przyprawa do gulaszu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,16 kg 11.Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 16 kg 12.Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 8 kg 13.Przyprawa do flaczków - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 8 kg 14.Przyprawa do zup w płynie- gramatura jednostkowa 1 kg, 1.800 kg 15.Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku/sypka/ - gramatura jednostkowa od 3 do 5 kg, 700 kg 16.Sól spożywcza jodowana, warzona- gramatura jednostkowa 1 kg, 1.000 kg 17.Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 do 1 l, 300 l 18.Herbata czarna granulowana - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, opakowanie papierowe( folia), 1.000 kg 19.Syrop/truskawkowy,wiśniowy, aroniowy/zagęszczony, niskosłodzony lub wysokosłodzony - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 100 kg 20.Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 700 kg 21.Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg, 700 kg 22.Suchary bezcukrowe - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 50 kg 23.Biszkopty bezcukrowe - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 50 kg 24.Woda mineralna- gramatura jednostkowa 1,5 l, 500 l
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach