Przetargi.pl
Dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie ogłasza przetarg

  • Adres: 84-120 Władysławowo, Żeromskiego
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 586 746 314 , fax. 586 746 350
  • Data zamieszczenia: 2019-08-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
    Żeromskiego 52
    84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
    tel. 586 746 314, fax. 586 746 350
    REGON: 32790700060000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.cos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Instytucja gospodarki budżetowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. SOLA FILET - limanda żółtopłetwa ( bez skóry, mrożony, kl.I ,opakowanie max 5 kg netto)Należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 30 2. DORSZ FILET - Bałtycki (ze skórą - mrożony IQF,k.l, opakowanie max 5 kg netto-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 1700 3. SANDACZ FILET (mrożony ze skóra, IQF , kl I, opakowanie max 5 kg netto)Należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 600 4. MINTAJ FILET ( mrożony IQF, bez skóry, kl I, opakowanie max 5 kg )-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 200 5. FLĄDRA FILET ( mrożony IQF, kl I,opakowanie max 5 kg )- należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 900 6. MORSZCZUK FILET ( mrożony SHP, bez skóry kl I, opakowanie max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury) kg 1000 7. MIRUNA FILET (Mrożony, ze skórą, Klasy I) opakowanie max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 550 8. PANGA FILET ( mrożona IQF, bez skóry kl I, opakowanie 5 kg netto )-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 100 9. TILAPIA FILET ( mrożona IQF, bez skóry kl I, najlepsza jakość, opakowanie 10 kg -należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 1700 10. ŁOSOŚ FILET - Norweski ( mrożony se skorą, , pakowany na tacce -vacum,pojedyńcze płaty ,opakowanie max 10 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 150 11. HALIBUT FILET ( mrożony IQF, ze skórą, kl I,pakowany na tacce,pojedyńcze płaty-opakowanie max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 120 12 Filet z okonia-mrożony IQF,klasa I,opak max 10 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 150 13 FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO (ze skórą - świeży,kl.I,dostarczany w okresie połowu,waga jednego fileta min 350 g,opakowanie max 10 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 400 14 FLĄDRA TUSZA ( świeża, kl I, opak max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20 15 FILET Z ŁOSOSIA NORWESKIEGO ( ze skórą świeży, kl. I, 1 filet o wadze min 1 kg, trymowany bez osci ) opak max 10 kg kg 80 16 FILET Z PSTRĄGA (świeży, ze skórą,waga jednego fileta min 250 gr-opakowanie max 10 kg kg 1750 17 PSTRĄG ŚWIEŻY (świeży, ze skórą,waga w szt min 1 kg-opak max 5 kg-należy podać cenę netto w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20 18 ŁOSOŚ NORWESKI W CAŁOŚCI - świeży, waga 1 szt max 5-6 kg klasa I,należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20 19 PŁATY ŚLEDZIOWE (świeże, klasa I,)- opak max 5 kg,należy podać cenę netto w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20 20 ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno, płat, świeży, waga 1 szt min 1 kg kg 15 21 ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno , krojony w plastry , świeży, opakowanie max 200 gr kg 15 22 PŁAT Z MAKRELI ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, opakowanie max 4 kg kg 70 23 MAKRELA WĘDZONA CAŁA ( wędzona na ciepło, świeży, kl I, opakowanie max 5 kg kg 220 24 ŚLEDŹ WĘDZONY PŁAT ( wędzony na zimno, świeży, kl I, waga jednego fileta min 150 gr,opakowanie max 4 kg kg 40 25 HALIBUT WĘDZONY (wędzony na ciepło, świeży, kI 1, opakowanie max 5 kg kg 5 26 WĘGORZ ( wędzony, kl. I, waga 1 szt min 1 kg-opakowanie max 4 kg kg 5 27 PSTRĄG WĘDZONY w całości (wędzony na zimno, klasa I ,waga jednej sztuki min 1 kg-opakowanie max 4 kg kg 10 28 TILAPIA WĘDZONA FILET (wędzona na zimno, klasa I ,waga jednefo fileta min 400 gr,opakowanie max 4 kg kg 15 29 SALSA KRAJANKA ŚLEDZIOWA (Krajanka śledziowa z dodatkiem papryki)-opakowanie max 3 kg kg 140 30 KRAJANKA ŚLEDZIOWA ŻYDOWSKA (Krajanka śledziowa z dodatkiem ziół)-opakowanie max 3 kg kg 100 31 SAŁATKA KRABOWA (Sałatka z paluszków surimi z dodatkiem majonezu)-opakowanie max 3 kg kg 10 32 ROLMOPSY KASZUBSKIE (marynowane w oleju z marynowaną cebulą)-opakowanie max 3 kg-należy podać necę netto w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 140 33 ROLMOPSY W OCCIE (marynowane w occie z cebulą i ogórkiem)-opakowanie max 3 kg-należy podać cenę netto surowca w w odniesieniu do wagi netto po odcieku kg 80 34 KORECZKI ŚLEDZIOWE Z PAPRYKĄ (marynowane w oleju z marynowaną cebulą i ogórkiem)-opakowanie max 3 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 200 35 FILETY ŚLEDZIOWE MARYNOWANE - w occie kl. I, -opakowanie max 4 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 170 36 FILETY ŚLEDZIOWE SOLONE - w zalewie solnej kl. I, opakowanie max 4 kg-należy podać cenę jednostkową surowca w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 25
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03311000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Warunkiem przystąpienia do przetargu jest wniesienie, przed upływem terminu składania ofert, wadium w wysokości: 5 000,00 zł (słownie: pięć tysięcy złotych 00/100) 2. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert. 3. Dokument potwierdzający wniesienie wadium w formach wskazanych w pkt. 9.4 ppkt. 2,3,4,5 należy załączyć do oferty. 4. Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: 1) pieniądzu, 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) gwarancjach bankowych, 4) gwarancjach ubezpieczeniowych, 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2016 r. poz. 359). Wadium wnoszone w pieniądzu wpłaca się przelewem na rachunek bankowy Zamawiającego Bank Gospodarstwa Krajowego Numer konta 78 1130 1017 0020 1470 8620 0018 6. Zasady zwracania wadium określone są w art. 46 ustawy PZP 7. WAŻNE: W przypadku wnoszenia wadium w formie gwarancji bankowej lub ubezpieczeniowej, gwarancja ta powinna być nieodwołalna i bezwarunkowa tj. płatna na pierwsze żądanie Zamawiającego. Z dokumentu tego musi wynikać, że we wszystkich sytuacjach wskazanych w ustawie Prawo zamówień publicznych, w szczególności w art. 46 ust. 4a i 5, gwarant zobowiązuje się do zaspokojenia roszczeń beneficjenta (Zamawiającego)
  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 6.2. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy oraz, w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, dowody potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą uczestniczącym w niniejszym postepowaniu, nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu – oświadczenie to składa wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach