Przetargi.pl
„Dostawa sprzętu AGD celem wyposażenia pracowni gastronomicznej dla szkół Powiatu Lubelskiego w ramach projektu pn. „Edukacja przyszłości w powiecie lubelskim”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Oś priorytetowa 12 Działanie 12.4 Kształcenie zawodowe”

Powiat Lubelski ogłasza przetarg

  • Adres: 20074 Lublin, ul. Spokojna
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 52 86 600 , fax. 81 52 86 601
  • Data zamieszczenia: 2017-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Lubelski
    ul. Spokojna 9
    20074 Lublin, woj. lubelskie
    tel. 81 52 86 600, fax. 81 52 86 601
    REGON: 43102929200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.splublin.bip.lubelskie.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Dostawa sprzętu AGD celem wyposażenia pracowni gastronomicznej dla szkół Powiatu Lubelskiego w ramach projektu pn. „Edukacja przyszłości w powiecie lubelskim”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Oś priorytetowa 12 Działanie 12.4 Kształcenie zawodowe”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1. Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu AGD celem wyposażenia pracowni gastronomicznej dla szkół Powiatu Lubelskiego w ramach projektu pn. „Edukacja przyszłości w powiecie lubelskim”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Oś priorytetowa 12 Działanie 12.4 Kształcenie zawodowe; CPV: 39221000-7 sprzęt kuchenny, 39141000-2 Meble i wyposażenie kuchni. 3.2 Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Część I „Dostawa wielkogabarytowego sprzętu AGD celem wyposażenia pracowni gastronomicznej dla szkół Powiatu Lubelskiego w ramach projektu pn. „Edukacja przyszłości w powiecie lubelskim”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Oś priorytetowa 12 Działanie 12.4 Kształcenie zawodowe” Część II: Dostawa małogabarytowego sprzętu AGD celem wyposażenia pracowni gastronomicznej dla szkół Powiatu Lubelskiego w ramach projektu pn. „Edukacja przyszłości w powiecie lubelskim”, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Oś priorytetowa 12 Działanie 12.4 Kształcenie zawodowe” Część I. L.p. Przedmiot zamówienia 1 Trzon kuchenny z piekarnikiem szt. 1 2 Chłodziarka z zamrażarką szt. 3 3 Zmywarka do naczyń szt. 3 4 Podgrzewacz do talerzy szt. 3 5 Pakowarka próżniowa z elektronicznym wyświetlaczem szt. 3 6 Kuchenka indukcyjna z piekarnikiem szt. 3 7 Stół z płytą robocza szt. 3 8 Zamrażarka półkowo-szufladowa szt. 3 9 Szafa chłodnicza przeszkolona szt. 3 10 Płuczko obieraczka do ziemniaków i warzyw szt. 3 11 Wychłodziarka szokowa/schładzarko-zamrażarka szokowa z sondą temperatury szt. 3 12 Zmywarka do szkła szt. 3 13 Wózek kelnerski do flambirowania szt. 3 14 Podgrzewacz do filiżanek szt. 3 15 Witryna chłodnicza szt. 3 16 Piec konwekcyjno-parowy kompaktowy szt. 3 17 Kuchnia elektryczna 4-płytowa z piekarnikiem. szt. 2 Część II L.p. Przedmiot zamówienia 1 Maszynka do mielenia mięsa szt. 3 2 Robot kuchenny wieloczynnościowy szt. 3 3 Blender gastronomiczny szt. 3 4 Wyciskarka do soków wolnoobrotowa szt. 3 5 Frytkownica elektryczna z kranem szt. 3 6 Waga pomiarowa szt. 3 7 Kuchenka mikrofalowa szt. 3 8 Naświetlacz do dezynfekcji jaj szt. 3 9 Sous Vide- urządzenie do gotowania w niskich temperaturach szt. 3 10 Urządzenie do rozdrabniania surowców (szatkownica elektryczna do warzyw) szt. 3 11 Grill gastronomiczny szt. 3 12 Urządzenie do gotowania makaronu z koszem szt. 3 13 Salamander elektryczny z windą szt. 3 14 Ekspres do kawy szt. 3 15 Sokowirówka szt. 3 16 Warnik do wody szt. 3 17 Kostkarka do lodu szt. 3 18 Młynek do kawy szt. 3 19 Spieniacz do mleka szt. 3 20 Okap szt. 3 4. Szczególowy opis przedmiotu zamówienia - pkt 3 siwz. 5.Termin wykonania zamówienia: do 28 dni od daty podpisania umowy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39221000-7
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ad. III.3) 1. oświadczenie pn. "Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu". Z uwagi na fakt, że Zamawiający nie stawia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w sekcji III.1) - nie wymaga odnośnego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Moduł formularza ogłoszenia o zamówieniu nie przewiduje możliwości wyboru (rozdzielenia) oświadczeń. 2. Do oferty wykonawca dołącza aktualne na dzień składania ofert ww. oświadczenie. Informacje zawarte w oświadczeniu stanowią wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu. Wzór oświadczenia stanowi Załącznik nr 2 do SIWZ. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców, oświadczenie składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. Oświadczenie to musi potwierdzać brak podstaw wykluczenia każdego z nich. 3) Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom i podania przez wykonawcę firm podwykonawców. Informacji należy udzielić na formularzu ofertowym stanowiącym Załącznik nr 1 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach