Przetargi.pl
,, Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych W ROKU 2020

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11-701 Mrągowo, ul. Półwysep Czterech Wiatrów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 261 314 200; 261 314 248 , fax. 261 314 225
  • Data zamieszczenia: 2019-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    ul. Półwysep Czterech Wiatrów 1
    11-701 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 261 314 200; 261 314 248, fax. 261 314 225
    REGON: 51028669700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.woszkmragowo.wp.mil.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ,, Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych W ROKU 2020
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1 - mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe L.p. Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI – art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. wołowina extra kg 230,00 69,00 299,00 2. schab wieprzowy b/k kg 790,00 237,00 1027,00 3. karkówka wieprzowa b/k kg 1750,00 525,00 2275,00 4. żeberka wieprzowe kg 460,00 138,00 598,00 5. golonka wieprzowa z/k kg 530,00 159,00 689,00 6. boczek surowy kg 350,00 105,00 455,00 7. wątroba wieprzowa kg 40,00 12,00 52,00 8. flaki zamrożone kg 85,00 25,50 110,50 9. baleron kg 230,00 69,00 299,00 10. boczek wędzony parzony kg 119,00 35,70 154,70 11. Kiełbasa krakowska parzona kg 160,00 48,00 208,00 12. kiełbasa krakowska sucha kg 220,00 66,00 286,00 13. parówki wp kg 25,00 7,50 32,50 14. polędwica sopocka kg 440,00 132,00 572,00 15. polędwica wieprzowa wędzona kg 180,00 54,00 234,00 16. kabanosy kg 20,00 6,00 26,00 17. ogonówka kg 235,00 70,50 305,50 18. kiełbasa jałowcowa kg 450,00 135,00 585,00 19. kiełbasa żywiecka kg 150,00 45,00 195,00 20. kiełbasa podlaską kg 20,00 6,00 26,00 21. kiełbasa myśliwska kg 330,00 99,00 429,00 22. kiełbasa toruńska kg 30,00 9,00 39,00 23. kiełbasa biała parzona kg 370,00 111,00 481,00 24. kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 130,00 39,00 169,00 25. szynka wp wędzona kg 50,00 15,00 65,00 26. salceson włoski kg 75,00 22,50 97,50 27. kiełbasa śląska kg 60,00 18,00 78,00 28. kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 40,00 12,00 52,00 29. kiełbasa salami kg 80,00 24,00 104,00 30. szynka wp mielona kg 160,00 48,00 208,00 31. Szynka wp gotowana kg 230,00 69,00 299,00 32. Szynka wiepzowa konserwowa kg 280,00 84,00 364,00 33. Salceson ozorkowy kg 20,00 6,00 26,00 Zadanie 2 - mięso i wędliny drobiowe. L.p. Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI – art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. noga z kurczaka kg 1000,00 300,00 1300,00 2. filet z piersi kurczaka b/k kg 1100,00 330,00 1430,00 3. wątroba z kurczaka kg 29,00 8,70 37,70 4. korpus z kurczaka kg 550,00 165,00 715,00 5. żołądki kurczaka świeże kg 80,00 24,00 104,00 6. szynka z indyka kg 185,00 55,50 240,50 7. parówki drobiowe kg 400,00 120,00 520,00 8. kiełbasa krakowska drobiowa kg 210,00 63,00 273,00 9. szynka drobiowa kg 150,00 45,00 195,00 10. kiełbasa szynkowa drobiowa kg 40,00 12,00 52,00
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wymaga spełnienia szczególnych warunków przez wykonawców.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zasady i sposób oceny, w tym przebieg czynności określono szczegółowo w Rozdziale VII ust. 12. 2. Dokumenty składane przez wszystkich Wykonawców do upływu terminu składania ofert: 1) Formularz ofertowy – według wzoru określonego Załącznikiem nr 2 i 3 do SIWZ; 2) Oświadczenie, o którym mowa w art. 25a ust. 1 p.z.p. o braku podstaw do wykluczenia oraz o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu – według wzoru określonego Załącznikiem nr 5 do SIWZ. Informacje zawarte w oświadczeniu będą stanowić wstępne potwierdzenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia i spełnieniu warunków udziału w postępowaniu składa każdy z Wykonawców ubiegających się o zamówienie. 3) Pełnomocnictwo do działania innych/ej osób/y w imieniu Wykonawcy w oryginale lub notarialnie poświadczonej kopii pełnomocnictwa – o ile dotyczy. 3. Celem wykazania, że nie występują podstawy do wykluczenia Wykonawców z postępowania na mocy art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy, każdy Wykonawca, który złożył ofertę przekazuje Zamawiającemu w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego – woszkmragowo.wp.mil.pl, informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 Ustawy, oryginał oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej z Wykonawcami, którzy złożyli oferty. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może (o ile dotyczy) przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. Druk oświadczenia, o którym mowa stanowi Załącznik Nr 6 do SIWZ. Dokument składa każdy Wykonawca.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach