Przetargi.pl
2P/TP1/Ż/2022 Świadczenie usługi kompleksowego żywienia pacjentów Szpitala Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Koszalinie.

Specjalistyczny Zespół Gruźlicy i Chorób Płuc ogłasza przetarg

  • Adres: 75-252 Koszalin, Niepodległości 44-48
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-11-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Specjalistyczny Zespół Gruźlicy i Chorób Płuc
    Niepodległości 44-48
    75-252 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    REGON: 000290759
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    2P/TP1/Ż/2022 Świadczenie usługi kompleksowego żywienia pacjentów Szpitala Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Koszalinie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest Świadczenie usługi kompleksowego żywienia pacjentów Szpitala Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Koszalinie w zakresie przygotowywania i wydawania w miejscu (tj. w kuchni Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Koszalinie) posiłków całodobowych przez 7 dni w tygodniu, zwykłych i dietetycznych z produktów zakupionych przez Wykonawcę, przy uwzględnieniu jednostek chorobowych pacjentów szpitala oraz prowadzenie stołówki dla pracowników, w zakresie określonym w SWZ.Kod Klasyfikacji Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15894220-9 Posiłki szpitalne 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków 55320000-9 Usługi podawania posiłków 55322000-3 Usługi gotowania posiłków2. Szczegółowe zasady i zakres świadczonych usług objętych przedmiotem zamówienia określa Opis przedmiotu zamówienia -załącznik nr 1 do SWZ oraz projektowane postanowienia umowy – załącznik nr 9 do SWZ.3. Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia przedmiotowej usługi zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa, w szczególności z Ustawą z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021, z 2022 r. poz. 24, 138) wraz z aktami wykonawczymi.4. Usługi objęte przedmiotem umowy będą realizowane w kuchni Specjalistycznego Zespołu Gruźlicy i Chorób Płuc w Koszalinie na podstawie odrębnej Umowy najmu stanowiącej załącznik nr 10 do SWZ.5. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składnia ofert częściowych. Przedmiot zamówienia stanowi niepodzielną całość. Dzielenie zamówienia spowodowałoby dodatkowe koszty dla Zamawiającego.Podzielenie zamówienia na części mogłoby spowiadać nadmierne trudności techniczne i dodatkowe koszty wykonania zamówienia, a także potrzebą skoordynowania działań rożnych wykonawców realizujących poszczególne części przedmiotu zamówienia na ograniczonym terenie.6. Zamawiający dopuszcza możliwość przeprowadzenia wizji lokalnej miejsca wykonywania zamówienia wyborowi wykonawcy, jako czynności pomocniczej w celu prawidłowego przygotowania oferty, po uprzednim uzgodnieniu z Zamawiającym terminu i godziny. Odbycie wizji lokalnej nie stanowi warunku udziału w postępowaniu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach