Zakład Karny w Opolu Lubelskim ogłasza przetarg
- Adres: 24-300 Opole Lubelskie, ul. Owocowa 7
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 827 69 00 , fax. 81 827 69 04
- Data zamieszczenia: 2012-03-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Opolu Lubelskim
ul. Owocowa 7 7
24-300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie
tel. 81 827 69 00, fax. 81 827 69 04
REGON: 06039716600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
2/2012 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
L.p Nazwa artykułu j.m. Gat. Ilość c. j. netto [zł] Wartość netto [zł] (5x6) Stawka VAT [ % ] Wartość VAT [ zł ] (7x8) Wartość brutto [ zł ] (7+9) Część I 1 Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg) trwałość 14 dni kg I 7000 2 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % (opakowanie do 25 kg) kg I 4000 3 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka do 250 g) trwałość 14 dni kg I 6000 4 Serek termizowany smaki (opakowanie do 150 g) trwałość 14 dni kg I 1800 5 Serek typu Fromage (opakowanie do 100 g) trwałość 14 dni kg I 2000 6 Serek typu topiony (opakowanie do 100 g) o zawartości tłuszczu nie mniej niż 16 % trwałość 14 dni kg I 2500 7 Serek granulowany czysty opakowanie do 200g trwałość 14 dni kg I 600 8 Jogurt naturalny bez cukru opakowanie do 200g trwałość 14 dni kg I 600 9 Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie do 500g trwałość 14dni kg I 3000 10 Ser żółty o zawartości tłuszczu nie mniej niż 40 % trwałość 14dni kg I 1400 Część II 1 Płaty śledziowe solone a la matjas kg I 3000 2 Filety śledziowe po kaszubsku kg I 200 Część III 1 Margaryna roślinne do pieczywa kostka 250g kg I 10000 2 Olej uniwersalny kg I 6000 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od wnoszenia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów mleczarskich na okres 12 miesięcy.
Dodano: 2016-04-29 - Sprzedaż wraz z dostawą artykułów mleczarskich na potrzeby własne Samodzielnego Publicznego Psychiatrycznego Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Celejowie
Dodano: 2016-03-24 - Postępowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości ponizej 134 000 euro, na sukcesywne dostawy nabiału do Zakładu Karnego w Chełmie..
Dodano: 2016-03-09 - Dostawa produktów mleczarskich
Dodano: 2016-03-03 - Dostawa produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli
Dodano: 2016-02-15 - Sukcesywne dostawy mleka i przetworów mleczarskich, Nr 44/15/N
Dodano: 2015-12-18 - DOSTAWA MLEKA I ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Stanisława Staszica w Krzczonowie oraz do stołówki oddziałów przedszkolnych przy tej szkole w 2016 roku
Dodano: 2015-11-26 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej - nabiał.
Dodano: 2015-11-26 - DOSTAWA MIĘSA I ARTYKUŁÓW WĘDLINIARSKICH, DROBIU MLEKA I ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH, RYB PRZETWORZONYCH I KONSERW ORAZ PIECZYWA I ARTYKUŁÓW PIEKARSKICH - 5 ZADAŃ
Dodano: 2015-11-26