Zakład Karny Nowogard ogłasza przetarg
- Adres: 72-200 Nowogard, ul. Zamkowa 7
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 4326600 , fax. 091 4326604
- Data zamieszczenia: 2010-09-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nowogard
ul. Zamkowa 7 7
72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 4326600, fax. 091 4326604
REGON: 00032041400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
13/żyw/10/11 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Baton szynkowy, (produkt szynkowy z dodatkiem mięsa wieprzowo-wołowego, półtrwały, grubo rozdrobniony , powierzchnia gładka, składniki równomiernie rozmieszane, zawartość białka nie więcej niż 16%, zawartość tłuszczu poniżej 10%, okres trwałości do 10 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 1200 kg, OZ Płoty - 700 kg, ZK Nowogard - 500 kg, 2)Kiełbasa golonkowa, (kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona w osłonce sztucznej, powierzchnia gładka, składniki równomiernie rozmieszczone, batony o przekroju 60 mm, zawartość białka nie mniej niż 13%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, okres trwałości do 7 dni), - w ilości Razem 1700 kg, OZ Płoty - 600 kg, ZK Nowogard - 1100 kg, 3)Kiełbasa kanapkowa, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, grubo rozdrobniona, parzona w osłonce białkowej, batony o przekroju 60mm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, okres trwałości do 7 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 3000 kg, OZ Płoty - 1000 kg, ZK Nowogard - 2000 kg, 4)Kiełbasa krakowska parzona, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, grubo rozdrobniona, peklowana, wędzona, parzona z przyprawami w osłonce białkowej, batony o przekroju 65mm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 30%, okres trwałości do spożycia do 8 dni od daty produkcji ), - w ilości Razem 900 kg, OZ Płoty - 200 kg, ZK Nowogard - 700 kg 5)Kiełbasa piwna, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, średnio rozdrobniona, peklowana, wędzona parzona z przyprawami, w osłonce białkowej, batony o przekroju 60mm, zawartość białka nie mniej niż 13 %, zawartość tłuszczu nie więcej niż 30%, okres trwałości do 7 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 1100 kg, OZ Płoty - 500 kg, ZK Nowogard-600 kg 6)Kiełbasa podlaska, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, średnio rozdrobniona, peklowana, parzona z przyprawami w jelicie wieprzowym, batony o przekroju 26-28 mm, długości 20-30cm, zawartość białka nie mniej niż 13%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, o okresie trwałości do 9 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 750 kg, OZ Płoty - 200 kg, ZK Nowogard - 550 kg 7)Kiełbasa rawska, (kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, w osłonce białkowej, batony o przekroju 60 mm, długości 10cm, zawartość nie mniej niż 15%, nie więcej niż 35%, o okresie trwałości do 8 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 950 kg, OZ Płoty - 300 kg, ZK Nowogard - 650 kg, 8)Kiełbasa żywiecka (kiełbasa wieprzowo - wołowa, grubo rozdrobniona parzona, wędzona w osłonce białkowej, batony i przekroju 60 mm, powierzchnia pomarszczona, składniki równomiernie rozmieszczone o okresie trwałości do 14 dni od daty produkcji) - w ilości Razem 800 kg, OZ Płoty - 200 kg, ZK Nowogard - 600 kg,. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa wędlin z mięsa czerwonego do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania: 934/2015
Dodano: 2015-10-07 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO DLA KPW ŚWINOUJŚCIE
Dodano: 2014-07-01 - Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 02/13 powtórzona)
Dodano: 2013-05-23 - Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 02/13).
Dodano: 2013-04-12 - Przetarg nieograniczony nr 4/Ż/12
Dodano: 2012-10-09 - Przetarg nieograniczony nr 14/n/do/2012 r.
Dodano: 2012-03-29 - Przetarg nieograniczony nr 6/Ż/11.
Dodano: 2011-10-10 - Dostawa mięsa oraz wedlin - sprawa 3/10 uzupełnienie.
Dodano: 2011-06-21 - Przetarg nieograniczony nr 2/Ż/11
Dodano: 2011-03-16 - Dostawa wędlin
Dodano: 2010-10-19