Przetargi.pl
13/żyw/10/11

Zakład Karny Nowogard ogłasza przetarg

  • Adres: 72-200 Nowogard, ul. Zamkowa 7
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 4326600 , fax. 091 4326604
  • Data zamieszczenia: 2010-09-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nowogard
    ul. Zamkowa 7 7
    72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 4326600, fax. 091 4326604
    REGON: 00032041400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    13/żyw/10/11
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Baton szynkowy, (produkt szynkowy z dodatkiem mięsa wieprzowo-wołowego, półtrwały, grubo rozdrobniony , powierzchnia gładka, składniki równomiernie rozmieszane, zawartość białka nie więcej niż 16%, zawartość tłuszczu poniżej 10%, okres trwałości do 10 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 1200 kg, OZ Płoty - 700 kg, ZK Nowogard - 500 kg, 2)Kiełbasa golonkowa, (kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona w osłonce sztucznej, powierzchnia gładka, składniki równomiernie rozmieszczone, batony o przekroju 60 mm, zawartość białka nie mniej niż 13%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, okres trwałości do 7 dni), - w ilości Razem 1700 kg, OZ Płoty - 600 kg, ZK Nowogard - 1100 kg, 3)Kiełbasa kanapkowa, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, grubo rozdrobniona, parzona w osłonce białkowej, batony o przekroju 60mm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, okres trwałości do 7 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 3000 kg, OZ Płoty - 1000 kg, ZK Nowogard - 2000 kg, 4)Kiełbasa krakowska parzona, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, grubo rozdrobniona, peklowana, wędzona, parzona z przyprawami w osłonce białkowej, batony o przekroju 65mm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 30%, okres trwałości do spożycia do 8 dni od daty produkcji ), - w ilości Razem 900 kg, OZ Płoty - 200 kg, ZK Nowogard - 700 kg 5)Kiełbasa piwna, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, średnio rozdrobniona, peklowana, wędzona parzona z przyprawami, w osłonce białkowej, batony o przekroju 60mm, zawartość białka nie mniej niż 13 %, zawartość tłuszczu nie więcej niż 30%, okres trwałości do 7 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 1100 kg, OZ Płoty - 500 kg, ZK Nowogard-600 kg 6)Kiełbasa podlaska, (kiełbasa wieprzowo-wołowa, średnio rozdrobniona, peklowana, parzona z przyprawami w jelicie wieprzowym, batony o przekroju 26-28 mm, długości 20-30cm, zawartość białka nie mniej niż 13%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, o okresie trwałości do 9 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 750 kg, OZ Płoty - 200 kg, ZK Nowogard - 550 kg 7)Kiełbasa rawska, (kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, w osłonce białkowej, batony o przekroju 60 mm, długości 10cm, zawartość nie mniej niż 15%, nie więcej niż 35%, o okresie trwałości do 8 dni od daty produkcji), - w ilości Razem 950 kg, OZ Płoty - 300 kg, ZK Nowogard - 650 kg, 8)Kiełbasa żywiecka (kiełbasa wieprzowo - wołowa, grubo rozdrobniona parzona, wędzona w osłonce białkowej, batony i przekroju 60 mm, powierzchnia pomarszczona, składniki równomiernie rozmieszczone o okresie trwałości do 14 dni od daty produkcji) - w ilości Razem 800 kg, OZ Płoty - 200 kg, ZK Nowogard - 600 kg,.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach