Zespół Szkół im. Komisji Edukacji Narodowej w Tymbarku ogłasza przetarg
- Adres: 34-650 Tymbark, Tymbark 349
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 18 3325030 , fax. 18 3325030
- Data zamieszczenia: 2010-08-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół im. Komisji Edukacji Narodowej w Tymbarku
Tymbark 349 349
34-650 Tymbark, woj. małopolskie
tel. 18 3325030, fax. 18 3325030
REGON: 00019180400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zstymbark.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka podległa samorządowi terytorialnemu
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Żywność do stołówki Zespołu Szkół im. Komisji Edukacji Narodowej w Tymbarku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Mięso, wyroby wędliniarskie , podroby - rodzaj asortymentu i ilości: -wołowina - antrykot - 40 kg - boczek wędzony -100kg - filet drobiowy - 850 kg - kiełbasa krakowska sucha - 20kg -kiełbasa wiejska- 50 kg -kiełbasa toruńska - 240 kg -kości schabowe -150kg -mięso mielone wołowo-wieprzowe -50 kg -parówka wieprzowa gruba- 80 kg -parówka drobiowa - 200kg -pasztet wieprzowy -60 kg - pasztet z drobiu - 200 kg -porcja rosołowa - 120 kg - schab bez kości - 200kg -szynka drobiowa- 120kg -szynka wiejska wieprzowa - 30kg -bekon -30kg -szynka gotowana wieprzowa -220 kg - udko drobiowe - 400kg -wątróbka drobiowa -25kg -żeberko wieprzowe extra - 25 kg -skrzydełko drobiowe - 5kg -kurczaki -20 kg -łopatka wieprzowa -60 kg -słonina -10kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158900000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zstymbark.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną