Lubuski Ośrodek Rehabilitacyjno -Ortopedyczny im. dr L. Wierusza SP ZOZ w Śwebodzinie ogłasza przetarg
- Adres: 66-200 Świebodzin, ul. Zamkowa 1
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 068 4750600 , fax. 068 4750603
- Data zamieszczenia: 2009-06-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Lubuski Ośrodek Rehabilitacyjno -Ortopedyczny im. dr L. Wierusza SP ZOZ w Śwebodzinie
ul. Zamkowa 1 1
66-200 Świebodzin, woj. lubuskie
tel. 068 4750600, fax. 068 4750603
REGON: 00029063000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.loro.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Żywienie pacjentów oraz świadczenie dodatkowych usług gastronomicznych na terenie LORO SP ZOZ - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia stanowi produkcja u Wykonawcy całodziennego wyżywienia dla pacjentów hospitalizowanych w LORO w Świebodzinie, dostarczanie posiłków do poszczególnych pacjentów wg diet wykazanych w zamówieniu przez Zamawiającego. Do obowiązków wykonawcy należeć będzie porcjowanie, dystrybucja na oddziałach, sprzątanie po posiłkach, wywóz wszelkich odpadków i nieczystości związanych z żywieniem pacjentów. Dodatkowo Wykonawca będzie zobowiązany prowadzić działalność gastronomiczną w formie baru w pomieszczeniach znajdujących się na terenie Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie jest wymagane
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykomnawcy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy, tj. - Posiadają uprawnienia do wykonywania działalności lub czynności określonej przedmiotem zamówienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. - Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. - Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. - Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych. - Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana według formuły spełnia - nie spełnia, na podstawie dołączonych do oferty dokumentów oraz oświadczeń
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: FORMULARZ OFERTY wraz z OŚWIADCZENIEM Z ART.22 UST.1 i oświadczeniem o akceptacji istotnych warunków umowy - Aktualny ODPIS Z WŁAŚCIWEGO REJESTRU albo aktualne ZAŚWIADCZENIE O WPISIE DO EWIDENCJI działalności gospodarczej, jeśli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestracji lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.loro.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w 2016 roku.
Dodano: 2016-03-01 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Biura Sejmiku Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w 2016 r.
Dodano: 2016-02-17 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Zarządzania Regionalnym Programem Operacyjnym Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2016 na terenie Województwa Lubuskiego
Dodano: 2016-02-02 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w 2016 roku
Dodano: 2016-01-22 - Świadczenie usługi polegającej na przygotowaniu i dowozie posiłków całodziennych dla osób zatrzymanych w PDOZ i PID przez jednostki Policji woj. lubuskiego
Dodano: 2015-10-20 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze do dnia 15 grudnia 2015 r
Dodano: 2015-10-13 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze do dnia 15 grudnia 2015 r
Dodano: 2015-09-16 - Świadczenie usług cateringowych na terenie Zielonej Góry na potrzeby projektu pn.: Wdrożenie systemu monitorowania polityk publicznych w województwie lubuskim poprzez budowę Lubuskiego Regionalnego Obserwatorium Terytorialnego, realizowanego w ramach Poddziałania 5.2.1. Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
Dodano: 2015-04-13 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Departamentu Regionalnego Programu Operacyjnego Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2015 r
Dodano: 2015-03-24 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze do dnia 30 czerwca 2015 r
Dodano: 2015-02-18