Przetargi.pl
ZP/PN/15/2022 Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich, mięsa premium (w tym mięsa dojrzewającego) oraz dziczyzny dla Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach – 2 zadania

DOLNOŚLĄSKI PARK INNOWACJI I NAUKI SPÓŁKA AKCYJNA ogłasza przetarg

  • Adres: 52-326 Wrocław, ul. Eugeniusza Kwiatkowskiego 4
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-09-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: DOLNOŚLĄSKI PARK INNOWACJI I NAUKI SPÓŁKA AKCYJNA
    ul. Eugeniusza Kwiatkowskiego 4
    52-326 Wrocław, woj. dolnośląskie
    REGON: 020795886
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpin.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZP/PN/15/2022 Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich, mięsa premium (w tym mięsa dojrzewającego) oraz dziczyzny dla Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach – 2 zadania
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich, mięsa premium (w tym mięsa dojrzewającego) oraz dziczyzny dla Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach – 2 zadania:– zadanie nr 1 – mięso, wędliny, parówki, szynki, kiełbasy, salami i inne – szczegółowy opis znajduje się w Załączniku nr 3.1 do SWZ – OPZ – poz. 1 do 62.– zadanie nr 2 – dziczyzna, mięso premium, mięso dojrzewające – szczegółowy opis znajduje się w Załączniku nr 3.2 do SWZ – OPZ – poz. 1 do 27.2. Kod CPV:15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie15119300-8 Dziczyzna3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 3.1-3.2 do SWZ – OPZ.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich, mięsa premium (w tym mięsa dojrzewającego) oraz dziczyzny dla Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach – 2 zadania:– zadanie nr 1 – mięso, wędliny, parówki, szynki, kiełbasy, salami i inne – szczegółowy opis znajduje się w Załączniku nr 3.1 do SWZ – OPZ – poz. 1 do 62.– zadanie nr 2 – dziczyzna, mięso premium, mięso dojrzewające – szczegółowy opis znajduje się w Załączniku nr 3.2 do SWZ – OPZ – poz. 1 do 27.2. Kod CPV:15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie15119300-8 Dziczyzna3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 3.1-3.2 do SWZ – OPZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-09-09

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach