Pakiet 1. Ziemniaki, Warzywa
1. Ziemniaki (typu: Bryza, Winieta lub inne odmiany półżółte) - 50800 kg
2. Kapusta głowiasta biała, cukrowa - 5000 kg
3. Marchew - 23700 kg
4. Pietruszka korzeń - 4600 kg
5. Seler korzeń - 4800 kg
6. Por - 700 kg
7. Buraki - 13700 kg
8. Cebula - 1300 kg
9. Nać pietruszki - 305 kg
10. Koper świeży - 100 kg
11. Sałata zielona (150-200g) - 2710 szt.
12. Kalafior (800-1000g) - 1000 szt.
13. Fasola szparagowa - 200 kg
14. Pomidor świeży - 726 kg
15. Ogórek świeży - 772 kg
16. Papryka świeża - 25 kg
17. Szczypiorek - 40 kg
18. Pieczarki - 36 kg
19. Rzodkiewka - 16 pęcz.
Pakiet 2. Winogrona, Owoce cytrusowe
1. Winogrono zielone - 10 kg
2. Winogrono czerwone - 4 kg
3. Pomarańcze - 5 kg
4. Mandarynki - 12 kg
Pakiet 3. Jabłka
1. Jabłka deserowe - 16400 kg
2. Jabłka kompotowe - 5000 kgII.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032121001II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: takII.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nieII.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nieII.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcySekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.iczmp.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach