Szkoła Podstawowa nr 5 im. Zbigniewa Gęsickiego "Juno" w Piastowie ogłasza przetarg
- Adres: 05-820 Piastów, Kazimierza Pułaskiego 6/8
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-09-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 5 im. Zbigniewa Gęsickiego "Juno" w Piastowie
Kazimierza Pułaskiego 6/8
05-820 Piastów, woj. mazowieckie
REGON: 367061170 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZP2/08/2022 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 5 im. Zbigniewa Gęsickiego „Juno” w Piastowie od września 2022r. do sierpnia 2023 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1– wędliny , mięso, dróbCPV 15131135-0 wędliny drobioweCPV 15131130-5 wędlinyWędliny krojone, najwyższej jakości, zawierające minimum 80% mięsa, świeże, osłony ściśleprzylegające do farszu, bez ulepszaczy, konserwantów oraz MOM (mięso oddzielone mechanicznie) oczystej, suchej powierzchni i charakterystycznych dla danego wyrobu zapachu, smaku i wyglądzie.Niedopuszczalne zabrudzenia, pleśń, oślizgłość oraz kwaśny lub nieprzyjemny zapach. Pasztetpieczony zawierający minimum 80% mięsa, świeży, bez ulepszaczy i konserwantów oraz MOM(mięso oddzielone mechanicznie) o charakterystycznych dla danego produktu zapachu, smaku iwyglądzie. Niedopuszczalne zabrudzenia, pleśń, oślizgłość oraz kwaśny lub nieprzyjemny zapach.Ilości ustalane na bieżąco, konkretnego dnia dostawy. Część 2 – nabiał + jajaCPV 15530000-2 masłoCPV 15500000-3 artykuły mleczne, nabiałWszystkie produkty nabiałowe najwyższej jakości w początkowej fazie przydatności do spożycia,w nieuszkodzonych opakowaniach, bez śladów pleśni, o smaku i zapachu charakterystycznych dladanego produktu.CPV 03142500-3 jajaJaja świeże o minimum 2/3 terminu przydatności do spożycia podanym na opakowaniu, bezstłuczek, każda sztuka opatrzona stemplem. Część 3 – różne produkty spożywczeCPV 15800000-6 różne produkty spożywczeRóżne produkty spożywcze w oryginalnych, nieuszkodzonych opakowaniach producenta, zodpowiednio długim terminem przydatności do spożycJaja świeże o minimum 2/3 terminu przydatności do spożycia podanym na opakowaniu, bezstłuczek, każda sztuka opatrzona stemplem. Część 4 – mrożonkiCPV 15896000-5 produkty głęboko mrożoneCPV 15331170-9 warzywa mrożoneCPV 15300000-1 owoce, warzywa i produkty podobneMrożonki najwyższej jakości, pierwszego gatunku, nierozmrożone, sypkie, niezbrylone.Opakowanie nieuszkodzone. Część 5 – ryby mrożoneCPV 15220000-6 ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso rybRyby mrożone o barwie i zapachu charakterystycznym dla danego rodzaju, bez skóry,filetowane. Glazura do 5%.Mrożonki najwyższej jakości, pierwszego gatunku, nierozmrożone, sypkie, niezbrylone.Opakowanie nieuszkodzone Część 6 – warzywa, owoce i soki owocoweCPV 15300000-1 owoce, warzywa i produkty podobneCPV 15320000-7 soki owocowe i warzywneOwoce świeże, całe, czyste, jędrne, zdrowe, bez objawów gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia, dojrzałe,wolne od owadów i szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez choroby i szkodniki, bezstłuczeń, pozbawione nieprawidłowej wilgotności zewnętrznej.Soki owocowe w nieuszkodzonych opakowaniach 200ml. Pasteryzowane.CVP 03221000-6 warzywaWarzywa świeże, całe, zdrowe, bez oznak gnicia, śladów pleśni, zmarznięcia, czyste, wolneod szkodników i szkód przez nich wyrządzonych, jędrne, pozbawione nieprawidłowejwilgotności zewnętrznej. Część 7 – wyroby garmażeryjneCPV 15894200-3 Wyroby garmażeryjne świeże, wyprodukowane tego samego dnia. Część 8 – pieczywo i wyroby ciastkarskieCPV 15810000-9 pieczywo i wyroby ciastkarskiePieczywo i wyroby ciastkarskie świeże, nie wgniecione, nie przypalone. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Wierzbicy na rok 2024. Zadanie podzielone na 8 części.”
Dodano: 2023-12-29 - „Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Wierzbicy na rok 2024. Zadanie podzielone na 8 części.”
Dodano: 2023-11-24 - Dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego oraz wędlin wieprzowych i drobiowych I, II, III gatunku dla Domu Pomocy Społecznej „Pod Brzozami” w Warszawie przy ul. Bohaterów 46/48
Dodano: 2022-12-06 - Sukcesywne dostawy produktów mięsnych i wyrobów wędliniarskich dla Ośrodka Konferencyjnego Instytutu Matematycznego PAN w Będlewie
Dodano: 2020-03-20 - Dostawa wyrobów wędliniarskich drobiowych i konserw drobiowych
Dodano: 2018-07-17 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do Filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Otwocku i Białobrzegach.
Dodano: 2017-11-07 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiu i przetworów ( powtórzone)
Dodano: 2017-03-21 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiu i przetworów.
Dodano: 2017-03-01