Przetargi.pl
ZP1/10/2022 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego od listopada 2022 do 31 sierpnia 2023 rok.

Szkoła Podstawowa nr 1 im. ks. Jana Twardowskiego w Jaworzynce ogłasza przetarg

  • Adres: 43-476 Jaworzynka, Jaworzynka 366
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-12-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 1 im. ks. Jana Twardowskiego w Jaworzynce
    Jaworzynka 366
    43-476 Jaworzynka, woj. śląskie
    REGON: 070665713
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZP1/10/2022 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego od listopada 2022 do 31 sierpnia 2023 rok.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB. CZ 1 , 2 Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.MIĘSO, WĘDLINY, DRÓB. CZ 1 , 2 Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.Część NR 3 NABIAŁ PRODUKTY MLECZARSKIE CPV15500000-3świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty.ARTYKUŁY SPOŻYWCZE CZ 4 – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji,Część NR 5 OWOCE WARZYWA MROŻONE CPV15896000-5,15220000-6 I RYBY CPV 03311000-2 OWOCE WARZYWA MROŻONE CZ 5 Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się bez glazury SHP. Płaty 175-240 g.OWOCE I WARZYWA CZ 6 owoce, warzywa, powinny być niezwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, niepopękane, niesparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń.PIECZYWO CZ 7 świeże, niegumiaste , chrupiace.JAJA CZ 8 świeże, niepopękane skorupki, czyste.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach