Przetargi.pl
Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów zawodowych w ramach projektu -Nowoczesna gastronomia- w ZSOiZ w Ciechanowcu, którego organem prowadzącym jest Starostwo Powiatowe w Wysokiem Mazowieckiem

Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. Jarosława Iwaszkiewicza ogłasza przetarg

  • Adres: 18-230 Ciechanowiec, ul. Szkolna 8
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 086 277 11 34 , fax. 086 277 11 34
  • Data zamieszczenia: 2012-09-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. Jarosława Iwaszkiewicza
    ul. Szkolna 8 8
    18-230 Ciechanowiec, woj. podlaskie
    tel. 086 277 11 34, fax. 086 277 11 34
    REGON: 00110709400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsoiz-ciechanowiec.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów zawodowych w ramach projektu -Nowoczesna gastronomia- w ZSOiZ w Ciechanowcu, którego organem prowadzącym jest Starostwo Powiatowe w Wysokiem Mazowieckiem
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    a) Przedmiotem zamówienia jest: Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów zawodowych w ramach projektu -Nowoczesna gastronomia- w ZSOiZ w Ciechanowcu, którego organem prowadzącym jest Starostwo Powiatowe w Wysokiem Mazowieckiem. b) Zamówienie zostało podzielone na 5 części. Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną liczbę części zamówienia, pod warunkiem, że jedna osoba prowadząca zajęcia (wskazana przez Wykonawcę) może uczestniczyć w realizacji co najwyżej dwóch części zamówienia. c) Terminy i miejsce wykonania zamówienia: W godz. od 15.30 do 19.30 w dniach od poniedziałku do niedzieli (możliwość organizacji kursów w week-endy) w terminie od 15.09.2012 do 20.04.2013. (harmonogram do ustalenia z Koordynatorem Projektu). d) Miejsce realizacji : siedziba Beneficjenta - lub - siedziba Wykonawcy po uprzednim złożeniu oświadczenia o zapewnieniu transportu, wyżywienia i ewentualnie zakwaterowanie uczestników projektu na koszt Wykonawcy. e) 1 godzina zajęć/szkolenia/kursu : 60 min (w tym15 min przerwy). f) Miejsce realizacji : siedziba Beneficjenta - lub - siedziba Wykonawcy po uprzednim złożeniu oświadczenia o zapewnieniu transportu, wyżywienia i ewentualnie zakwaterowanie uczestników projektu na koszt Wykonawcy. g) Wykaz zajęć/kursów/szkoleń objętych przedmiotem zamówienia: 1) Kurs Kuchni Fusion (6 grup x 10os. x16h). Liczba godzin: 96, liczba osób: 60, zaświadczenie: certyfikat lub zaświadczenie na druku MEN. 2) Kurs z czekoladą. Praliny. (6 grup x 10os. x16h). Liczba godzin: 96, liczba osób: 60, zaświadczenie: certyfikat lub zaświadczenie na druku MEN. 3) Kurs polska kuchnia regionalna (6 grup x 8 os x 8h). Liczba godzin: 48, liczba osób: 48, zaświadczenie: certyfikat lub zaświadczenie na druku MEN. 4) Kurs organizacji imprez cateringowych (6 grup x 10 os 20h). Liczba godzin: 120, liczba osób: 60, zaświadczenie: certyfikat lub zaświadczenie na druku MEN. 5) Kurs Kuchnia wielokulturowa Podlasia (6 grup x 8os x 16 h). Liczba godzin: 96, liczba osób: 48, zaświadczenie: certyfikat lub zaświadczenie na druku MEN.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 800000004
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsoiz-ciechanowiec.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach