Przetargi.pl
Zorganizowanie i przeprowadzenie konferencji podsumowującej projekt pn.Aktywność szansą na zatrudnienie i usamodzielnienie współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie ogłasza przetarg

  • Adres: 06-400 Ciechanów, ul. 17 Stycznia 7
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 023 672 52 16, 673 45 44 , fax. 023 672 52 16
  • Data zamieszczenia: 2013-11-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie
    ul. 17 Stycznia 7 7
    06-400 Ciechanów, woj. mazowieckie
    tel. 023 672 52 16, 673 45 44, fax. 023 672 52 16
    REGON: 13038248100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcpr-ciechanow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: powiatowa jednostka organizacyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zorganizowanie i przeprowadzenie konferencji podsumowującej projekt pn.Aktywność szansą na zatrudnienie i usamodzielnienie współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zorganizowanie i przeprowadzenie konferencji podsumowującej projekt pn. Aktywność szansą na zatrudnienie i usamodzielnienie współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. Zamówienie obejmuje: Kompleksowe zorganizowanie i przeprowadzenie konferencji podsumowującej projekt pn. Aktywność szansą na zatrudnienie i usamodzielnienie w dniu 06.12.2013 r. w godzinach 930 - 1300 w budynku pozbawionym barier architektonicznych dla 80 osób w tym poruszających się na wózkach inwalidzkich. Wykonawca zobowiązany jest: 1) Zapewnić salę konferencyjną pozbawioną barier architektonicznych dla 80 osób z nagłośnieniem w Centrum Miasta Ciechanów, stoły ustawione konferencyjnie w dwóch rzędach. 2) Wykonać materiały konferencyjne w ilości 81 sztuk na które składają się: a) teczka konferencyjna wykonana z Eko-skóry, zamykana na suwak, wyposażona w przegródkę na dokumenty oraz wkład papierowy A4 oblogowana zgodnie z załączonym wzorem - załącznik nr 7 do SIWZ, b) długopis plastikowy zawierający logotypy Unii Europejskiej z odniesieniem do Europejskiego Funduszu Społecznego i Kapitału Ludzkiego c) wydruk z prezentacji przekazanej przez Zamawiającego w kolorze (do 50 kartek - 1 komplet) d) zaproszenia na konferencję według wzoru przekazanego przez Zamawiającego, w kolorze, na kartonie ozdobnym o gramaturze nie mniejszej jak 230 g/m2 w kolorze kremowym. 3) zapewnić Catering dla 80 osób składający się z: a) serwisu kawowego (serwisowanego od początku konferencji) zawierającego: kawę, herbatę, cukier, cytryny, wodę mineralną: gazowaną i niegazowaną - 0,2 l/osobę każdej, 2 rodzajów soków - 0,2 l/osobę każdego, b) dania gorącego w podziale na: - 80 porcji - indyk w sosie śliwkowym (min. 150 g-1 porcja), kartofle i bukiet surówek, - 80 porcji - muszle ze szpinakiem zapiekane w sosie serowym (min. 150 g-1 porcja), c) przystawki tj. schab z musem chrzanowym, tatarki na grzankach, galantyna na bagietce, pałeczki z kurczaka w sezamie - po 80 szt. każdy rodzaj przystawki, d) sałatki tj.: makaronowa i brokułowo-kalafiorowa w sosie jogurtowo-śmietanowym - po 80 porcji każda, e) 3 rodzajów ciast: sernik królewski, wuzetka, pani Walewska - 3 ciastka/osobę, gramatura 1 ciastka min. 80 g., f) owoców: nektarynki, jabłka, banany (min. po 1 sztuce/osobę), winogrona. 4) świadczyć usługi cateringowe przy użyciu zastawy ceramicznej, z użyciem sztućców ze stali, oraz z użyciem serwetek papierowych i obrusów materiałowych ,w formie stołu szwedzkiego, 5) zapewnić estetyczne podawanie napojów zimnych i gorących (w termosach lub innych urządzeniach utrzymujących temperaturę) oraz posiłków, a także zbierać naczynia oraz resztki pokonsumpcyjne najpóźniej 30 minut po zakończeniu jedzenia, 6) przygotować posiłki wyłącznie ze świeżych produktów dostępnych na rynku: powinny posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd, 7) przygotować posiłki, które winny spełniać wymogi aktualnych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia. Świadczenie usług cateringowych powinno odbywać się zgodnie z zapisami wskazanymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (DZ. U. 2010, Nr 136 poz. 914, ze zm.). 8) zapewnić 2 osoby do obsługi cateringu, 9) zapewnić osobę prowadzącą konferencję, w tym Moduł podsumowujący działania projektu i moderowanie wypowiedzi uczestników projektu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 799510005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pcpr-ciechanow.pl i http://stciechanow.bip.org.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach