Przetargi.pl
ZEFS/16/17/2016/2, Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Technik technologii żywności, Kwalifikacja: T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, T.03. Produkcja wyrobów piekarskich, T.04. Produkcja wyrobów cukierniczych, T.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.

Centralna Komisja Egzaminacyjna ogłasza przetarg

  • Adres: 00190 Warszawa, ul. Lewartowskiego
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 536 65 31 , fax. 22 536 65 46
  • Data zamieszczenia: 2017-06-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralna Komisja Egzaminacyjna
    ul. Lewartowskiego 6
    00190 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 536 65 31, fax. 22 536 65 46
    REGON: 1492522400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: Państwowa jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZEFS/16/17/2016/2, Wykonanie zadań i recenzji zadań na egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Technik technologii żywności, Kwalifikacja: T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, T.03. Produkcja wyrobów piekarskich, T.04. Produkcja wyrobów cukierniczych, T.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    ZEFS/16/17/2016/2, Przedmiotem zamówienia jest: - ułożenie zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie (EPKwZ) Technik technologii żywności, Kwalifikacja: T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń (część nr 1, 2); Kwalifikacja: T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (część nr 3); - wykonanie recenzji zadań do części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie Technik technologii żywności, Kwalifikacja: T.03. Produkcja wyrobów piekarskich + T.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych + T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych (część nr 4); Kwalifikacja: T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń + T.04. Produkcja wyrobów cukierniczych (część nr 5). Przedmiot zamówienia podzielony jest na części: Część 1 Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności Część 2 Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.02. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń w zawodzie Technik technologii żywności Część 3 Ułożenie 80 zadań do części pisemnej i 4 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności Część 4 Zrecenzowanie 240 zadań do części pisemnej i 12 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.03. Produkcja wyrobów piekarskich, T.05. Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych, T.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych w zawodzie Technik technologii żywności Część 5 Zrecenzowanie 320 zadań do części pisemnej i 16 zadań do części praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.02 Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń, T.04 Produkcja wyrobów cukierniczych w zawodzie Technik technologii żywności
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80212000-3

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach