Przetargi.pl
Zaprojektowanie, wyprodukowanie i dostarczenie publikacji o charakterze książki kulinarnej pt. Dobre z lasu, czyli natura od kuchni.

Centrum Informacyjne Lasów Państwowych ogłasza przetarg

  • Adres: 02-124 Warszawa, Grójecka
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 18 55 353, , fax. 22 18 55 371
  • Data zamieszczenia: 2019-10-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Informacyjne Lasów Państwowych
    Grójecka 127
    02-124 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 18 55 353, , fax. 22 18 55 371
    REGON: 00011577200025
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://bip.lasy.gov.pl/pl/bip/dg/cilp_warszawa/zamowienia_publiczne
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zaprojektowanie, wyprodukowanie i dostarczenie publikacji o charakterze książki kulinarnej pt. Dobre z lasu, czyli natura od kuchni.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Na wykonanie przedmiotu zamówienia składają się następujące czynności Wykonawcy: 1) zaprojektowanie ostatecznego layoutu (projekt graficzny wsadu/środków oraz okładki) na podstawie załączonej do oferty koncepcji graficznej, składającej się z: a) projektu okładki (strony 1 i 4), b) strony tytułowej, d) strony ze spisem treści, e) stron z tekstem wstępu „Jedzenie zdrowe z natury” z projektem ramki dotyczącej znaku towarowego „Dobre z lasu” f) jednej rozkładówki z rozdziału „Kuchenne herbarium”: czarnuszka siewna i czosnek niedźwiedzi wraz z propozycją rozmieszczenia rycin względem tekstu oraz zastosowania piktogramu „Ochrona przyrody”, zaprojektowanego przez Wykonawcę. g) rozkładówek z dwóch rozdziałów z przepisami: „Dziczyzna” („Gulasz z sarniny”), „Dżemy, sosy, syropy” („Syrop z kwiatów bzu czarnego”); Uwaga: Wykonawca wykorzystuje do koncepcji graficznej wyłącznie ww. przepisy. Tekst wstępu, teksty ze wszystkimi przepisami, które znajdą się w publikacji (uwaga: Zamawiający udostępnia wszystkie przepisy w celach poglądowych, nie należy ich wykorzystywać do przedstawienia koncepcji graficznej), teksty i ryciny do rozkładówki, o której mowa w pkt 1f - dostępne w pliku „Materiały” stanowiący Załącznik do opisu przedmiotu zamówienia. Koszt opracowania koncepcji graficznej ponosi Wykonawca. Niezłożenie koncepcji graficznej publikacji wraz z ofertą będzie skutkowało odrzuceniem oferty Wykonawcy. 2) wykonanie zdjęć prezentowanych potraw. Zamawiający dopuszcza wykorzystanie zdjęć znajdujących się w bazie Wykonawcy, do których Wykonawca posiada autorskie prawa majątkowe, pod warunkiem, że zdjęcia te będą ilustracjami zgodnymi z opisami potraw; 3) obróbka komputerowa skanów rysunków roślin zielnych, przekazanych przez Zamawiającego; 4) skład komputerowy i naniesienie korekt technicznych tekstów przekazanych przez Zamawiającego oraz wszystkich ilustracji; 5) przekazanie Zamawiającemu plików produkcyjnych publikacji; 6) archiwizacja wersji finalnych publikacji w pliku otwartym, w formatach wskazanych przez Zamawiającego na nośniku elektronicznym i przekazanie ich Zamawiającemu; 7) druk publikacji; 8) dostarczenie wydrukowanych publikacji zgodnie z rozdzielnikiem, stanowiącym Załącznik nr 2 do umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 79823000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zobowiązanie o oddaniu Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby wykonania zamówienia

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach