Agencja Rynku Rolnego ogłasza przetarg
- Adres: 01-207 Warszawa, ul. Karolkowa 30
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 376 72 72 , fax. 22 376 73 79
- Data zamieszczenia: 2015-08-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Agencja Rynku Rolnego
ul. Karolkowa 30 30
01-207 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 376 72 72, fax. 22 376 73 79
REGON: 00622243400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.arr.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Agencja płatnicza
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zapewnienie usługi cateringowej podczas XVII Międzynarodowej Wystawy Rolniczej AGRO SHOW 2015 w Bednarach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CPV: 55.32.10.00-6 (Usługi przygotowywania posiłków), 55.32.00.00-9 (Usługi podawania posiłków). 1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej, w tym przygotowanie i podanie posiłków na wspólnym stoisku resortu rolnictwa podczas XVII Międzynarodowej Wystawy Rolniczej AGRO SHOW 2015 w Bednarach. 2. Realizacja usługi nastąpi w trakcie czterech dni trwania XVII Międzynarodowej Wystawy Rolniczej AGRO SHOW 2015 w Bednarach, tj. w dniach 18-21 września 2015 r. (nr stoiska zostanie wskazany Wykonawcy usługi w późniejszym terminie). 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto w załączniku nr 1 do Istotnych Postanowień Umowy (IPU), stanowiących załącznik nr 4 do SIWZ. 4. Przedmiotem zamówienia są usługi o charakterze niepriorytetowym. Do niniejszego postępowania zastosowany został art. 5 ustawy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w niniejszym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.arr.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-22 - Organizacja i obsługa poczęstunku dla 2 500 osób podczas obchodów 72. rocznicy Powstania Warszawskiego.
Dodano: 2016-06-14 - świadczenie usług cateringowych w siedzibie MR na rzecz komórek organizacyjnych
Dodano: 2016-06-10 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/44/2016
Dodano: 2016-05-24 - Obsługa gastronomiczno - kelnerska XVI Konferencji Wirtualny Uniwersytet w dniach 22-23.06.2016 r., znak sprawy ZP/U/SE/37/2016
Dodano: 2016-05-12 - Zapewnienie usługi gastronomicznej podczas projektu Pikniku Pracowniczego i Regat o Puchar Rektora Politechniki Warszawskiej, który odbędzie się w dniach 21-22 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-29 - Świadczenie usług cateringowych na rzecz Instytutu Lotnictwa
Dodano: 2016-04-15 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-04-15 - Usługa cateringowa z usługą kelnerską dla uczestników Centralnego Balu Połowinkowego Politechniki Warszawskiej w dniu 16.04.2016r. Nr postępowania: ZP/U/KK/11/2016
Dodano: 2016-03-15 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby UKSW w Warszawie
Dodano: 2016-02-29