Przetargi.pl
Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Głubczycach w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 48-100 Głubczyce, ul. Kochanowskiego 3
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4852016 , fax. 077 4859771
  • Data zamieszczenia: 2011-12-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Kochanowskiego 3 3
    48-100 Głubczyce, woj. opolskie
    tel. 077 4852016, fax. 077 4859771
    REGON: 00032083900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Głubczycach w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 salceson biłay / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1150,00 kg 2 pasztetowa / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1150,00 kg 3 parówki popularne / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1500,00 kg 4 parówki hot-dog drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 160,00 kg 5 kiełbasa mortadela / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1200,00 kg 6 mielonka kanapkowa / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1900,00 kg 7 kiełbasa śląska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 8 kiełbasa zwyczajna / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 9 kiełbasa bigosowa / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg 10 kieł. Krakowska drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 130,00 kg 11 kieł. Szynkowa drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 12 kiełbasa swojska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 13 salami popularne/ 15131230-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 14 polędwica drobiowa sopocka / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 15 szynka biała / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 16 polędwica drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 190,00 kg 17 szynka słoneczna drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 170,00 kg 18 kiełbaski drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 19 parówki drobiowe / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg 20 kiełbasa toruńska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 21 pieczeń rzymska / 15131130-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 22 mielonka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 700,00 kg 23pieczeń drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 11 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach