Przetargi.pl
Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Prosta 33
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 083 3447509 , fax. 083 3432198
  • Data zamieszczenia: 2014-02-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Prosta 33 33
    21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 083 3447509, fax. 083 3432198
    REGON: 00032090500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny Biała Podlaska (jednostka budżetowa)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część:1 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 2600kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 250kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1800kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 4500kg 5. Parówka śląska -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. CPV 15131130-5 - 2000kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 2700kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1500kg 8.Luncheon meat prasowany-zgodnie zPN-96/A-82007gat.I CPV15131130-5 1500kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 1700kg 10.Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5 - 150kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 2700kg 112.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131130-5-1500kg 13.Boczek wędzony bk - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131400-9- 650kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 15.Salceson czarny - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 16.Kaszanka pieczona- zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131134-3 - 1800kg 17.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131335-0- 1700kg 18.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 1700kg 19.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 200kg 20.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131400-9 - 1500kg 21. Blok drobiowy - zgodnie z PN-96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg22. Szynka drobiowa- zgodnie z PN-96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg23. Rolada drobiowa- zgodnie z PN-96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg24. Szynka wieprzowa gotowana- zgodnie z PN-96A-82007 gat. I CPV 15131335-0 - 180kg 25. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96A-82007 gat. I CPV 15131120-2 - 1500kg 26.Wołowina kl. II bk - zgodnie z PN-88A-82003 gat. I CPV 15131600-1 - 600kg 27.Łopatka wp. bk - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131100-6 - 1300kg 28. Wieprzowina kl. II bk (mięso gulaszowe) mrożona- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15131400-9 .250kg29.Wieprzowina kl. II bk (mięso gulaszowe)- zgodnie z PN-86A-82002 gat. I CPV 15131400-9 - 2000kg 30. Wątroba wieprzowa gat. I zgodnie z PN -86A-82002 gat.I CPV 15131400-9 - 1500 kg31. Serca wieprzowe zgodnie z PN-86A-82004 gat I CPV 15131400-9 1100 kg 30.Schab wieprzowy bk- zgodnie z PN-86A-82002 gat. I CPV 15131400-9 -100kg Część 2: 1. Kurczak mrożony KL. B, będący całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18?C. Gat. I CPV 15112000-6 - 3500kg Część 3: 1. Pasztet drobiowy (puszka łatwo otwierana)od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 2500kg 2. Konserw wieprzowa (puszka łatwo otwierana)od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 2500kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach