Przetargi.pl
Zamówienie na dostawy do Aresztu Śledczego w Krakowie ryb mrożonych, konserw rybnych i mięsnych

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 31-155 Kraków, ul. Montelupich 7
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 6345077 , fax. 012 6335354
  • Data zamieszczenia: 2015-02-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Montelupich 7 7
    31-155 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 6345077, fax. 012 6335354
    REGON: 35114186900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zamówienie na dostawy do Aresztu Śledczego w Krakowie ryb mrożonych, konserw rybnych i mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa I: Ryby przetworzone i konserwowe CPV 15200000-0 Tusza z miruny mrożona (minimum 400 g/1 sztuka) w opakowaniach do 25 kg - 4 000 kg Mrożona tusza z miruny ma być pozbawiona głowy i ogona, wypatroszona, bez obcych zanieczyszczeń, glazura techniczna maksymalnie do 5 %, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Filet z mintaja mrożony w opakowaniach do 25 kg - 600 kg Mrożony filet z mintaja ma być bez obcych zanieczyszczeń, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku, glazura techniczna maksymalnie do 5 %. Ww. asortyment powinien być zapakowany w opakowania do 25 kg (netto). Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni licząc od daty dostawy. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Grupa II: Ryby przetworzone i konserwowe CPV 15200000-0 Paprykarz szczeciński 330 g - 2 200 kg Szprot w oleju 330 g - 2 000 kg Szprot w pomidorach 330 g - 1 700 kg Śledź w oleju 330 g - 1 600 kg Śledź w pomidorach 330 g - 1 800 kg Grupa III: Konserwy i przetwory z mięsa CPV 15131000-5 Konserwa przysmak śniadaniowy 130 g w puszce alu.- 1 800 kg Konserwa turystyczna 300 g - 2 000 kg Konserwa tyrolska 300 g - 2 400 kg Pasztet drobiowy 130 g w puszce alu.- 1 200 kg Pasztet wieprzowy 130 g w puszce alu. - 2 200 kg Mielonka drobiowa 130 g w puszce alu.- 1 000 kg Mielonka wieprzowa 300 g - 2 200 kg 1. W/w artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie lub normom zawartym w klasyfikacjach ujętych w ustawie z dnia 29.06.1995 r. o statystyce publicznej (Dz. U. z 2012 r. poz. 591). 2. W sytuacji odmiennego nazewnictwa poszczególnych artykułów dopuszcza się możliwość zastosowania nazw własnych (firmowych) producenta, ale pod warunkiem że produkowany przez niego produkt jest tożsamy w procesie produkcji, składu i grupy technologicznej z artykułem podanym w przedmiocie zamówienia. 3. Ilości szacunkowe mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy w zależności od stanu zaludnienia w jednostce.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: utrzymanie stałości ceny
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach