Przetargi.pl
Zamówienie na dostawy artykułów spożywczych (mięso i wędliny) do Aresztu Śledczego w Krakowie, Aresztu Śledczego w Krakowie - Podgórzu i Zakładu Karnego w Krakowie - Nowej Hucie

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 31-155 Kraków, ul. Montelupich 7
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 6345077 , fax. 012 6335354
  • Data zamieszczenia: 2015-06-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Montelupich 7 7
    31-155 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 6345077, fax. 012 6335354
    REGON: 35114186900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zamówienie na dostawy artykułów spożywczych (mięso i wędliny) do Aresztu Śledczego w Krakowie, Aresztu Śledczego w Krakowie - Podgórzu i Zakładu Karnego w Krakowie - Nowej Hucie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamawiający ogłasza przetarg ograniczony na dostawy mięsa i wędlin Grupa I: 1. Ćwiartka tylna z kurczaka, świeża - 3 130 kg, 2. Filet z indyka, świeży - 1 120 kg, 3. Filet z kurczaka, świeży - 1 540 kg, 4. Kurczak świeży (tusza) - 2 060 kg, 5. Mięso gulaszowe drobiowe, świeże - 2 520 kg, 6. Mięso mielone drobiowe (bez przypraw, dodatku innego mięsa), świeże - 2 500 kg, 7. Porcja rosołowa, świeża - 4 000 kg, 8. Serca drobiowe, świeże - 600 kg, 9. Wątróbka drobiowa, świeża - 1 330 kg, 10. Żołądki drobiowe, świeże - 1 040 kg. Grupa II: 1. Baleron drobiowy - 1 730 kg, 2. Baton drobiowy - 1 430 kg, 3. Filet wędzony z indyka - 360 kg, 4. Kiełbasa drobiowa - 1 430 kg, 5. Kiełbasa krakowska drobiowa - 1 260 kg, 6. Kiełbasa mortadela drobiowa - 2 360 kg, 7. Kiełbasa parówkowa drobiowa - 2 540 kg, 8. Kiełbasa szynkowa drobiowa - 1 290 kg, 9. Mielonka tyrolska drobiowa - 4 460 kg, 10. Parówki drobiowe - 2 140 kg, 11. Pieczeń rzymska drobiowa - 4 560 kg, 12. Polędwica drobiowa - 750 kg, 13. Szynka z indyka - 850 kg. Grupa III: 1. Boczek surowy wędzony - 1 120 kg, 2. Karczek wieprzowy bez kości, świeży - 480 kg, 3. Łopatka wieprzowa bez kości, świeża - 1 460 kg, 4. Mięso gulaszowe wieprzowe, świeże - 1 860 kg, 5. Mięso gulaszowe wołowe, świeże - 1 590 kg, 6. Mięso mielone wieprzowe (bez przypraw), świeże - 6 470 kg, 7. Mięso mielone wołowe (bez przypraw), świeże - 1 250 kg, 8. Mięso rosołowe wołowe, świeże (antrykot lub szponder) - 1 300 kg, 9. Schab wieprzowy bez kości, świeży - 1 590 kg, 10. Serca wieprzowe, świeże - 600 kg, 11. Wątroba wieprzowa, świeża - 2 000 kg, 12. Żeberka wieprzowe, świeże - 960 kg. Grupa IV: 1. Kaszanka - 2 570 kg, 2. Kiełbasa biała parzona - 1 000 kg, 3. Kiełbasa golonkowa - 1 930 kg, 4. kiełbasa krakowska parzona - 530 kg, 5. Kiełbasa mortadela - 2 360 kg, 6. Kiełbasa mortadela z papryką - 1 660 kg, 7. Kiełbasa mortadela z pieczarkami - 2 060 kg, 8. Kiełbasa parówkowa - 1 560 kg, 9. Kiełbasa szynkowa wołowa - 1 700 kg, 10. Kiełbasa toruńska - 2 160 kg, 11. Kiełbasa wiejska - 360 kg, 12. kiełbasa zwyczajna - 3 070 kg, 13. Kiełbasa żywiecka - 630 kg, 14. Mielonka wieprzowa prasowana - 3 260 kg, 15. Parówki wieprzowe - 1 730 kg, 16. Pasztet wieprzowy zapiekany w foremkach - 2 300 kg, 17. Pasztetowa wieprzowa - 1 430 kg, 18. Pieczeń rzymska wieprzowa - 2 700 kg, 19. Salceson wieprzowy - 3 030 kg, 20. Smalec topiony ze skwarkami i cebulą - 830 kg, 21. Szynka konserwowa - 830 kg. kod CPV: 15100000-9 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 1) Ww. artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie lub normom zawartym w klasyfikacjach ujętych w ustawie z dnia 29.06.1995 r. o statystyce publicznej (Dz. U. z 2012 r. poz. 591 ze zmianami). 2) Ilości szacunkowe mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy w zależności od stanu zaludnienia w jednostce. Dostawy zamówionych artykułów następować będę trzy razy w tygodniu - w poniedziałki, środy, piątki, w godzinach 8:00-11:00 zgodnie z wcześniej złożonymi zamówieniami, do magazynów poszczególnych jednostek: a) Areszt Śledczy w Krakowie - ul. Montelupich 7; b) Areszt Śledczy w Krakowie - Podgórzu - ul. Czarnieckiego 3; c) Zakład Karny w Krakowie - Nowej Hucie - ul. Spławy 2.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium. Wadium wnosi się przed upływem terminu składania ofert! Zamawiający żąda od Wykonawców wniesienia wadium dla poszczególnych części zamówienia w wysokości: część I - 4 700,00 zł. część II - 6 200,00 zł. część III - 6 900,00 zł. część IV - 9 000,00 zł. Wadium może być wniesione w formie określonej w art. 45 ust. 6 ustawy pzp. Wadium wnoszone w pieniądzu Wykonawca winien wpłacić przelewem na niżej podany numer rachunku bankowego Zamawiającego: Areszt Śledczy Kraków ul. Montelupich 7 31-155 Kraków Narodowy Bank Polski oddział okręgowy Kraków 92 1010 1270 0010 2313 9120 0000 W tytule przelewu wpisać: 6/D/Kw-Ż/15 oraz podać numer części zamówienia, za które wpłacane jest wadium oraz nazwę firmy.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg ograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: okres utrzymania stałej ceny
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach