Zespół Szkół Usługowo-Hotelarskich i Gastronomicznych ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Bakończycka 11
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 0-16 6788486 , fax. 0-16 6788486
- Data zamieszczenia: 2013-06-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Usługowo-Hotelarskich i Gastronomicznych
ul. Bakończycka 11 11
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 0-16 6788486, fax. 0-16 6788486
REGON: 65097613700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsu-hig.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakwaterowania i wyżywienia w miejscu odbywania praktyk zawodowych w Słupsku dla uczniów ZSU-HiG w ramach realizacji projektu pt. Podkarpacie stawia na zawodowców. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usług związanych z zakwaterowaniem i wyżywieniem w miejscu odbywania praktyk zawodowych w Słupsku, uczniów Zespołu Szkół Usługowo-Hotelarskich i Gastronomicznych w Przemyślu w ramach projektu Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanym przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Priorytetu IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego dla grup uczniów o liczebności od 10 do 25 osób (łącznie 91 uczniów K+M) w terminach od września 2013 do czerwca 2014r. Wymagania: 1. Zakwaterowanie dla 91 uczniów w Słupsku w okolicach centrum miasta wg harmonogramu stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ: a. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić uczestnikom zakwaterowanie w obiekcie w którym świadczone są usługi hotelarskie, zgodnie z załącznikiem nr 7 do Rozporządzaniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r., w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów w których świadczone są usługi hotelarskie (tekst jednolity Dz. U. z 2006 r. nr 22, poz. 169 z późn. zm). b. Minimalne wymagania co do pokoi: - uczniowie zakwaterowani w pokojach 2-4 osobowych, w przypadku zapewnienia pokoi bez łazienek Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia łazienek oddzielnych dla każdej płci. - Wszyscy uczniowie muszą być zakwaterowani w jednym budynku. c. Wykonawca zapewni opiekę i bezpieczeństwo uczniom na czas przebywania przez nich w miejscu zakwaterowania. d. Zamawiający przed podpisaniem umowy może dokonać wizytacji miejsca noclegowego. 2. Wyżywienie dla uczniów w Słupsku w okolicach centrum miasta w ilości wynikającej z harmonogramu stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ a. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić uczniom wyżywienie składające się z następujących posiłków : - śniadanie zawierające: danie gorące, zimny bufet, dodatki (wędliny, sery, miód, dżem, masło, pieczywo.) oraz napoje ciepłe (kawa, herbata). - obiad składający się z dwóch dań (zupa i danie główne z dodatkami i surówkami), deseru (sałatka owocowa, ciasto, lody, itd.) oraz napoju. - kolacja zawierająca: zimny bufet, dodatki (wędliny, sery, miód, dżem, masło, pieczywo.) oraz napoje ciepłe (kawa, herbata). b. Miejsce gdzie uczestnicy praktyk będą mieli zapewnione wyżywienie może być oddalone maksymalnie o 300 m od miejsca zakwaterowania. c. Wszystkie posiłki powinny być przygotowane zgodnie z normami i zaleceniami prawidłowego żywienia, określonymi przez Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie. d. Godziny posiłków zostaną uzgodnione z Zamawiającym. e. Zamawiający nie dopuszcza użycia naczyń plastikowych. f. Zestawy obiadowe nie mogą się powtórzyć w przeciągu 3 dni. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551100004
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsu-hig.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową w ramach organizacji obozu kondycyjno- szkoleniowego dla 12 instruktorów kadry lotniczej Ośrodka Kształcenia Lotniczego Politechniki Rzeszowskiej w terminie 08.03.2015- 13.03.2015 w Jasnej w Demianowskiej Dolinie na Słowacji.
Dodano: 2014-12-19 - Organizacja 8 - dniowego obozu szkoleniowo - integracyjnego nad Zalewem Solińskim dla niepełnosprawnych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego i wolontariatu UR
Dodano: 2014-06-17 - Organizacja dwóch wyjazdów na warsztaty do Francji dla uczniów i nauczycieli ZS CKR w Nowosielcach - uczestników projektu pt. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjny Kapitał Ludzki, działanie 9.2.
Dodano: 2014-04-30 - świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych
Dodano: 2014-03-20 - świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych
Dodano: 2014-02-04 - Świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową w ramach organizacji obozu kondycyjno- szkoleniowego dla 10 instruktorów kadry lotniczej Ośrodka Kształcenia Lotniczego Politechniki Rzeszowskiej w terminie 09.03.2014- 14.03.2014 w Jasnej w Demianowskiej Dolinie na Słowacji.
Dodano: 2013-12-18 - Usługi hotelarskie i restauracyjne
Dodano: 2013-06-05 - Zakwaterowanie oraz wyżywienie uczestników wydarzeń zaplanowanych w ramach projektu pn. Diagnostyka w sporcie kluczem do sukcesów polskich i słowackich klubów akademickich.
Dodano: 2013-04-08 - Usługi hotelowe związane z bieżącą działalnością Filharmonii Podkarpackiej im. Artura Malawskiego w Rzeszowie
Dodano: 2013-04-05 - Usługi hotelarskie i restauracyjne
Dodano: 2013-03-08