Przetargi.pl
ZAKUP,DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE

Przedszkole Miejskie w Barczewie ogłasza przetarg

  • Adres: 11-010 Barczewo, ul. Słowackiego 7
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 5148396 , fax. 89 5148396
  • Data zamieszczenia: 2013-08-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedszkole Miejskie w Barczewie
    ul. Słowackiego 7 7
    11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 5148396, fax. 89 5148396
    REGON: 51135587400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZAKUP,DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamówienia obejmują 6części: MP 341.1.2013 ZAŁĄCZNIK NR 1 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie Artykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0; Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Jaja kurze klasa M Szt 4100 2. Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna Kg 120 3. Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g Kg 20 4. Płatki owsiane op500g Kg 15 5. Płatki jęczmienne op500g Kg 15 6. Kasza manna 1000g Kg 30 7. Kasza kukurydziana op.250-500g Kg 12 8. Kasza jaglana op.400-500g Kg 18 9. Kasza jęczmienna średnia op.400-500g Kg 48 10. Kasza gryczana prażona op.400-1000g Kg 30 11. Kasza pęczak op.400-500g Kg 10 12. Mąka pszenna typ 550op.1000g Kg 300 13. Mąka ziemniaczana op.500-1000g Kg 5 14. Płatki ryżowe op.250-500g Kg 15 15. Ryż biały długoziarnisty op.1000g Kg 75 16. Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g Kg 14 17. Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g Kg 14 18. Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g Kg 450 19. Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g Szt 200 20. Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 200g Szt 220 21. Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g Kg 150 22. Sól morska drobnaop.1000g Kg 10 23. Kawa zbożowa rozpuszczalna składzbożą72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g Szt 30 24. Kakao prawdziwe op.100-200g Kg 5 25. Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g Szt 600 26. Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt 350 27. Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 100 28. Olej słonecznikowy op.900-1000g L 10 29. Makaron pełnoziarnisty op.500g Kg 20 30. Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej50szt Szt 50 31. Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt Szt 15 32. Herbata granulowanaop.100g Szt 70 33. Krakersy Kg 20 34. Biszkopty op.250-500g Kg 30 35. Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g Kg 50 36. Ciastka typu markizy Kg 30 37. Woda źródlana pakowana op.1500-5000g L 60 38. Keczup pomidorowy,łagodny w słoikuop.200g 60-65% koncentratu pom. Szt 80 39. Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op. Szt 50 40. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt 50 41. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach Szt 20 42. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt 20 43. Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego. szt 8 44. Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik Szt 20 45. Kukurydz konserwowa puszka op.400g Szt 25 46. Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g szt 25 47. Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym Szt 15 48. Koncentrat barszczu czerwonego w op. szklanych szt 10 49. Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt 10 50. Papryka mielona słodka w oryginalnych op.20g Szt 50 51. Przyprawa Curry op10-20g Szt 15 52. Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt 10 53. Majeranek otarty waga co najmniej 8g szt 30 54. Wafle suche prostokątne Szt 120 55. Nutella w oryginalnych op.320g lub produkt równoważny. Szt 12 56. Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g szt 40 57. Cukier waniliowy szt 60 58. Kwasek cytrynowy Szt 30 59. Musztarda słoik op.co najmniej 180g szt 20 60. Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt 25 61. Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g szt 15 62. Czekolada mleczna 100g Szt 100 63. Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne Kg 15 64. Proszek do pieczenia Szt 15 65. Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml L 350 66. Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml L 80 67. Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g Szt 120 68. Paprykarz op co najmniej 150g Szt 20 69. Cukier puder op.co najmniej 500g Kg 4 70. Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt 10 71. Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt 10 CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości Kg 90 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości Kg 300 3. Wołowina surowa zrazowa bez kości Kg 50 4. Szynka wieprzowa surowa bez kości Kg 60 5. Filet z indyka surowy Kg 40 6. Filet z kurczaka surowy Kg 130 7. Schab bez kości surowy Kg 40 8. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe Kg 150 9. Antrykot wołowy surowy Kg 15 10. Żebra wołowe surowe Kg 15 11. Porcje rosołowe z kurczaka Kg 50 12. Wątróbka drobiowa surowa Kg 30 13. Parówki wieprzowe cienkie zawierające co najmniej 60% mięsa wp. Kg 50 14. Ogonówka wp. parzona zawierajaca co najmniej 64% mięsa wp. Kg 15 15. Schab wędzony parzony zawierajacy co najmniej 73% mięsa wp. kg 15 16. Polędwica wp wędzona parzona zawierajaca co najmniej 63% miesa wp. Kg 15 17. Szynka wędzona parzona mieso wp. 100% kg 25 18. Kiełbasa wp-baton zawierajaca 100% mięsa wp. Kg 25 19. Szynka wędzona parzona -mięso wp.77% Kg 25 20. Szynka konserwowa-mięso wp 65% Kg 15 21. Kiełbasa wp. cienka zawierajaca co najmniej 63% mięsa wp. kg 30 22. Kiełbasa wp.cienka zawierajaca co najmniej 79% misa wp. Kg 30 23. Pieczeń wp. zawierajaca co najmniej 60% miesa wp. Kg 20 24. Mielonka wp. zawierajaca co najmniej 70% miesa wp. kg 15 25. Filet wędzony z indyka zawartość mięsa z indyka co najmniej 90% kg 15 26. Filet wędzony drobiowy zawirajacy co najmniej47% mięsa z kury. Kg 15 27 Parówki drobiowe zawierająca co najmniej 60% miesa drobiowego kg 30 28 Polędwica drobiowa z kurczaka z majerankiem zawierająca co najmniej 45% filetu z kurczaka kg 15 29 Piers miodowa z indyka zawierająca co najmniej 51% filetu z kurczaka kg 15 30 Kiełbasa wp.baton zawierająca co najmniej 60% miesa wp. Kg 20 31 Łopatka pieczona -mięso wp.co najmniej 85% Kg 20 32 Smalec wp. kostka 200-250g Kg 20 33 Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej 38% miesa wp. kg 25 34 Pasztet pieczony wp.zawierajacy co najmniej 30% miesa wp. Kg 25 35 Boczek wędzony parzony Kg 15 CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców,orzechów. CPV: 03.20.00.00-3 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Ziemniaki kg 3500 2. Marchew świeża korzeń kg 250 3. Pietruszka świeża korzeń kg 30 4. Cebula biała kg 50 5. Cebula czerwona kg 10 6. Seler świezy korzeń kg 80 7. Por świeży kg 40 8. Kapusta czerwona kg 40 9. Pieczarki świeże kg 40 10. Czosnek kraj pochodzenie polska głowka szt 50 11. Szczypior świeży pęczek szt 100 12. Rzodkiewka pęczek szt 100 13. Rzodkiew biała świeża Kg 40 14 Sałata lodowa ,pakowana główka szt 40 15 Sałata zielona świeża główka Szt 50 16 Pomidory czerwone, świeże kg 90 17 Ogórek swieży,zielony szklarniowy kg 80 18 Ogórek kwaszony Kg 40 19 Kapusta kwaszona biała kg 120 20 Kapusta pekinska kg 30 21 Kapusta biała słodka główka kg 120 22 Papryka czerwona ,żółta,zielona kg 25 23 Cytryna świeża Kg 25 24 Jabłka świeże kg 900 25 Banany świeże kg 150 26 Gruszki świeże kg 90 27 kiwi Kg 40 28 Mandarynki świeże kg 150 29 Winogrona zielone bezpestkowe kg 40 30 arbuzy Kg 20 31 Śliwka fioletowa duża kg 30 32 Brzoskwinie kg 30 33 nektarynki kg 30 34 morele kg 30 35 Koper zielony,świeży pęczek 100g Szt 300 36 Natka pietruszki świeza pęczek 100g szt 300 37 Burak czerwony świeży Kg 200 38 Rodzynki op.co najmniej 100g-150g Szt 20 39 Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g szt 10 40 Fasola sucha średnia op.400-1000g Kg 20 41 Groch połówki op. 400-1000g kg 20 42 Pietruszka suszona natka op.50-100g kg 1 43 Włoszczyzna suszona op.100-200g kg 1 44 Koper zielony suszony op 50-100g kg 1 45 Pestki słonecznika op.50-150g kg 1 46 Żurawina suszona op.250-500g kg 3 47 Cebulka suszona op.50-100g kg 1 CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrozone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9) Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g kg 640 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g kg 110 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 150 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 120 6 Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g kg 120 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g Kg 60 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 45 9 Barszcz ukraiński skład:(burak ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g kg 60 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g Kg 300 11 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna kg 250 12 Truskawka mrożona op.450-2500g Kg 80 13 Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g Kg 100 14 Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g kg 80 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 100 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g Kg 100 17 Wiśnia b)p op.450-2500g Kg 45 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 45 19 Dorsz filet SHP kg 54 20 Miruna filet SHP kg 54 21 Morszczuk filet SHP kg 20 22 Mintaj filet SHP kg 30 23 Makrela wędzona Kg 28 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g Kg 150 25 Pyzy z mięsem op.500-1000g kg 50 CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Mleko folia 2%op.1000ml L 4600 2. Serek topiony o smaku śmietankowym o zawartości tłuszczu co najmniej 24g op.100g szt 210 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 150 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 50 5. Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu kg 200 6. Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g szt 1000 7. Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g szt 880 8. Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g szt 250 9. Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g szt 1000 10. Jogurt owocowy (Milko) do picia lub równoważny op.500ml szt 500 11 Ser żółty zawierajacy co najmniej 45% tłuszczu. kg 55 12 Śmietana 12% op.200-400g L 200 13 Śmietana 18% op.200-400g L 150 14 Twaróg krajanka półtłusty kg 200 15 Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml L 15 16 Serek topiony kostka 100g z szynka Szt 60 CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Chleb krojony500g Szt. 1300 2 Chleb razowy krojony 400g szt 830 3 Bułki kajzerki 50g szt 1000 4 Bułka grahamka co najmniej 80-90g szt 800 5 Chleb wieloziarnisty waga co najmniej 400-500g szt 100 6 Ciasto drożdżowe kg 120 7 Chałka zdobna co najmniej 250g szt 120 8 Babka piaskowa Kg 60 9 Rogaliki krucho -drozdżowe nadziewane kg 120 10 Rogale maślane co najmnie 50g szt 500 11 Bułki czerstwe co najmniej waga 50g szt 350 12 Bułka tarta kg 50 13 Bułka słodka z marmolada waga co najmniej 50g szt 200 14 piernik Kg 50
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.barczewo.bip.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach