Przetargi.pl
Zakup wyposażenia kuchni i stołówki w Zespole Szkół Nr 1 w Mrągowie

Gmina Miasto Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11-700 Mrągowo, ul. Królewiecka 60A
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 7413256 , fax. 089 7412874
  • Data zamieszczenia: 2009-10-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Mrągowo
    ul. Królewiecka 60A 60A
    11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 7413256, fax. 089 7412874
    REGON: 51074342700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mragowo.um.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup wyposażenia kuchni i stołówki w Zespole Szkół Nr 1 w Mrągowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa: 1. stół stołówkowy- blat płyta 2. taboret stołówkowy z siedziskiem wykonanym z płyty laminowanej lub wytrzymałej sklejki (bez tapicerki) 3. palety pełne higieniczne (podesty) 4. regał magazynowy 5. regał magazynowy 6. waga techniczna 7. krajalnica do sera ,wędlin 8. pień do mięsa 9. termometr lodówkowy 10. kuchenka mikrofalowa 11. lodówka do próbek 110 l 12. szatkownica do warzyw z tarczami 13. tarcza do szatkownicy 14. serylizator do noży UVA 15. lampa owadobójcza - zasięg działania do 30 m 16. pojemniki do segregacji odpadów z pokrywkami wys. 630 mm poj. 60 l., 1 szt. Z pokrywą szarą, 1 szt. z pokrywą niebieską na papier 17. bemar stacjonarny (do podgrzewania potraw) - ze stali nierdz. 2 komorowy jest wystarczający, wymiary 740 x 600 x 850, sterowanie komór wspólne lub niezależne, komory tłoczone, wykonane ze stali nierdzewnej 18. widelce do przewracania 19. łyżka do spaghetti 20. łopatka do przewracania 21. ubijak do piany 22. wieszak do haczyków 23. ubijak - dł. 600 mm - typ rózgi gastronomicznej 24. cedzak siatkowy - dł. 570 mm, śr. 240 mm 25. ubijak do ziemniaków - dł. 1000 mm 26. ubijak do ziemniaków - dł. 500 mm 27. szczypce do spaghetti - dł. 200 mm 28. szczypce uniwersalne - dł. 240 mm 29. łyżka do serwowania - dł. 335 mm 30. szufelka stalowa - do produktów sypkich, poj. 0,45 l. 31. deska do krojenia z palietylenu kolorowe HACCP dł.600 mm, szer. 450 mm, gr. 20 mm (kolory wg systemu HACCP: zielony, brązowy, biały, niebieski, żółty, czerwony po 2 szt.) 32. deska do krojenia z palietylenu kolorowe HACCP kolory j.w. dł 450 mm, szer. 300 mm, gr 13 mm 33. stojak na deski 34. nóż kuchenny 35. nóż do chleba 36. nóż uniwersalny 37. nóż do oddzielania kości 38. nóż do obierania 39. nóż do jarzyn 40. nóż do drobiu 41. stalka 42. tłuczek aluminiowy 43. tasak 44. łopatka długa 45. łopatka do smażenia 46. garnek ze stali nierdz. z pokrywa 98 l 47. garnek ze stali nierdz. z pokrywa 50 l 48. garnek ze stali nierdz. z pokrywa 36 l 49. garnek ze stali nierdz. z pokrywa 20 l 50. garnek ze stali nierdz. z pokrywa 9 l 51. garnek ze stali nierdz. z pokrywa 6 l 52. patelnia ze stali nierdzewnej 28cm 53. patelnia ze stali nierdzewnej 24cm 54. wieszak na pokrywki 55. taca grylowa (brytwana) 56. pojemniki gastronomiczne 6l 57. pojemniki gastronomiczne 8,5l 58. pojemniki na sztućce 59. miska 65l - ze stali nierdzewnej 60. miska 45l - ze stali nierdzewnej 61. miska 14l - ze stali nierdzewnej 62. miska 8l - ze stali nierdzewnej 63. miska 5,5l - ze stali nierdzewnej 64. wiadro z pierścieniem 12l -ze stali nierdzewnej 65. czajnik 5l - ze stali nierdzewnej 66. wanna przecedzakowa śr. góry 360 mm, śr. dołu 230 mm, wys. 200 mm 67. cedzak z uchwytami śr. góry 375 mm, śr. dołu 175 mm, wys. 185 mm 68. sito do mąki - śr. 300 mm, wys. 80, oczka = 1,5 mm 69. sito stalowe z siatką - śr. 350 mm, dł. 430 mm 70. cedzak siatkowy 71. łyżka cedzakowa monoblok - dł. 305 mm, śr.100 mm 72. łyżka cedzakowa monoblok dł. 380 mm, śr. 140 mm 73. chochla dł. 275 mm poj. 0,06 litra 74. chochla dł. 480 mm, poj. 2 litry 75. łyżka stołowa 76. widelec 77. nóż stalowy 78. łyżeczka do herbaty 79. stojak na ręcznik papierowy 80. zestaw do przypraw 81. serwetnik płaski 82. koszyki na pieczywo 83. dzbanki do mleka 84. tace laminowane -brzozowa antypoślizgowa 85. talerz głęboki 86. talerz płytki 87. talerz mały deserowy 88. kubek barowy bez ucha 89. cukiernica otwarta 90. wałek stalowy 91. waza do zupy 92. szczotki do zamiatania HACCPz kijem alum. 93. wieszak do szczotek HACCP 94. zestaw mop z wiadrem HACCP 95. dozownik mydła 96. pojemnik na papier 97. suszarka do rąk 98. pojemnik na ręczniki papierowe 99. kosz 50l 100. termos stalowy z przyciskiem (wkład stalowy) poj. 1,5 l. pokrywa i uchwyt z polipropylenu 101. wózek transportowy dwupółkowy ze stali nierdz. 102. mieszarka planetarna 10 litrów (do ciast lekkich) w komplecie z dzieżą + końcówki 103. kosz 25l 104. kosz 15l 105. wanna okrągła ze stali nierdzewnej 32,5 l. 106. wanna okrągła ze stali nierdzewnej 24,5 l. 107. termo-higrometr
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 392210007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 14 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać wykonawcy, którzy: 1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. 3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. 4. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późn. zm.) 5. Oceny spełnienia tych warunków dokona komisja przetargowa powołana przez Zamawiającego, która na podstawie złożonych dokumentów w ofertach oceni Wykonawców.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokumenty które należy złożyć: 1. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu 2. Oświadczenie o akceptacji wzoru umowy 3. Pełnomocnictwo dla osoby podpisującej ofertę 4. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu do składania ofert. 5. Wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że zostały wykonane należycie (minimum 1 referencja)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mragowo.um.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach