Przetargi.pl
„ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW”.

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zawierciu ogłasza przetarg

  • Adres: 42-400 Zawiercie, Piłsudskiego 47
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 67 221 34
  • Data zamieszczenia: 2023-08-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zawierciu
    Piłsudskiego 47
    42-400 Zawiercie, woj. śląskie
    tel. 032 67 221 34
    REGON: 003462043
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW”.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PAKIET I: mięso i jego przetwory:1 Antrykot, mięso z/k gat. Ikg - 76.2 Baleron wieprzowy gotowany, wędzonka przygotowana z peklowanych karczków wieprzowych. Produkt soczysty o delikatnie wyczuwalnym bukiecie przypraw i wędzenia. kg - 4.3 Boczek surowy b/k kg -7.4 Filet z piersi kurczaka b/k kg 1355 Flaki wołowe cięte parzone –pakowane od 0,5kg-do 1kg garmażeryjne. kg 156 Mięso gulaszowe wieprzowe chude gat. I kg - 15.7 Kabanosy wieprzowo-drobiowe kg -20.8 Karczek z/k gat. I kg - 120.9 Kaszanka jęczmienna –w naturalnej osłonie -wyprodukowana z głów wieprzowych, mięsa wieprzowego, kaszy jęczmiennej, krwi. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg - 20.10 Kiełbasa szynkowa wieprzowa zawartość tłuszczu nie więcej niż 8g/100g produktu ,grubo rozdrobniona wyprodukowana z mięsa wieprzowego peklowanego ,na przekroju widoczne duże kawałki mięsa. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg - 15.11 Kiełbasa śląska zawartość wsadu mięsnego nie mniej niż 73%,zawartość tłuszczu nie więcej niż 15g/100g produktu Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg 45012 Kiełbasa toruńska zawartość wsadu mięsnego nie mniej niż 70%,zawartość tłuszczu nie więcej niż 30g/100g produktu Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg- 450.13 Nogi wieprzowe kg - 5.14 Kiełbasa żywiecka średnio rozdrobniona ,wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego nadziewana w osłonki sztuczne .Kiełbasa wędzona ,parzona chłodzona ,podsuszana. Charakterystyczny dla asortymentu wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg - 10.15 Konserwa turystyczna 300 g mięso z kurcząt min. 29%, surowce wieprzowe min. 23%, przyprawy kg - 180.16 Konserwa – Gulasz angielski 300g , mięso wieprzowe min. 92% , skórki wieprzowe , przyprawy. kg -70.17 Kiełbasa krakowska drobiowa średnio rozdrobniona, wyprodukowana z mięsa drobiowego, nadziewana w osłonki sztuczne. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg - 18.18 Kurczak kg - 60.19 Łopatka z/k (bez skóry) gat. I kg - 120.20 Parówki śląskie wyprodukowane z mięsa wieprzowego min. 30% mięsa wołowego min.10% oraz tłuszczu wieprzowego surowce rozdrobnione z dodatkiem gotowej mieszanki przyprawowej. Parówki podwędzane a następnie parzone. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg - 35.21 Pasztet drobiowy 160 g mięso drobiowe min. 34%,tłuszcz wieprzowy min. 18%,wątroba z kurcząt, przyprawy. kg - 80.22 Pasztet pieczony wieprzowo-drobiowy przygotowany z dodatkiem podrobów. Powierzchnia pasztetu pokryta jest kruszonką. kg - 15.23 Polędwica sopocka wędzonka przygotowana ze schabu wieprzowego, wędzona i parzona. Charakteryzuje się delikatnym smakiem i soczystością oraz bardzo niską zawartością tłuszczu. kg - 10.24 Salami z mięsa wieprzowego min. 59%,tłuszcz wieprzowy, sól, cukier, przyprawy. kg - 7.25 Mortadela zawartość: mięso z indyka min. 35% , mięso wieprzowe min. 12%, skórki z kurczaka, przyprawy kg - 5.26 Kiełbasa kminkowa – mięso wieprzowe min. 76% , sól , skrobia ziemniaczana , kminek , przyprawy. kg 1027 Schab z/k gat. I kg 170.28 Smalec 200 g kg -220.29 Szynka „Gerwazego” produkt blokowy parzony, mięso z indyka min. 42,7%, przyprawy kg - 15.30 Szynka golonkowa. Wędzonka z odpowiednio przygotowanych mięśni łopatki wieprzowej, parzona, soczysta, o delikatnym smaku i prawidłowo zachowanej jasnoróżowej barwie przekroju. Doskonała do plasterkowania na krajalnicy. kg 531 Szynka mielona prasowana produkt drobiowo-wieprzowo - wołowy (kurczak – min. 22%,wieprzowe – min. 7%, wołowe – min. 4%) przyprawy. kg- 10.32 Szynka tyrolska wyśmienity produkt blokowy, wieprzowo-drobiowy z wyraźnie wyczuwalnym smakiem konserwy. Wyrób soczysty o dość ścisłej konsystencji kg - 6.33 Szynka wiejska gotowana – wędzonka o częściowo zachowanej strukturze tkankowej , wyprodukowana z mięsa wieprzowego, peklowana , wędzona , parzona. Wyrób w siatce wędzarniczej. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg- 35.34 Szynka z indyka - odpowiednio przygotowane mięso z indyka; soczysta, o delikatnym smaku i prawidłowo zachowanej jasnoróżowej barwie przekroju. kg -20.35 Udko z kurczaka (ćwiartka tylna średnia) kg -90.36 Wątroba drobiowa kg -90.37 Wołowina b/k gat. I, płaty mięsa bez ścięgien, bez okrywy tłuszczowej kg -160.38 Żeberka (paski środkowe) równomiernie cięte , z przewagą mięsa gatunek klasa I, bez mostków. kg -50.39 Salceson z indyka biały wyprodukowany z mięsa z indyka , mięsa z głów z dodatkiem żelatyny nadziewany w osłonki sztuczne, nie powinien się rozpadać . Na przekroju widoczne składniki. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg- 12.40 Parówkowa wyprodukowana z mięsa wieprzowego , peklowanego, farsz nadziewany w osłonkę naturalną , produkt wędzony a następnie parzony. Konsystencja dość ścisła , elastyczna, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników , zaciek tłuszczu i galarety. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg -10.41 Pasztetowa w osłonce poliamidowej wyprodukowana z mięsa i tłuszczu wieprzowego z dodatkiem wątroby wieprzowej, nadziewana w jelita wieprzowe , parzona. Surowce dokładnie rozdrobnione. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg- 15.42 Boczek wędzony ze skórą bez żeberek. Tłuszcz przerośnięty warstwami mięsa .Wędzenie wyczuwalne. kg 18043 Żołądki z indyka kg -6.44 Porcje rosołowe z kurczakakg -700.45 Parówki drobiowe wyprodukowane z mięsa kurcząt min. 83% , mięso cielęce min. 4%, skrobia ziemniaczana, sól, pieprz kg -10.46 Kiełbasa drobiowa wyprodukowana z mięsa kurczaka min. 93%, woda, sól, przyprawy naturalne. kg -20.47 Ozorek wołowy. kg -15.48 Filet z indyka b/k kg -10.49 Szynka wiejska wędzona bez tłuszczu, peklowana w zalewie solankowej. kg -10.50 Kiełbasa biała parzona z pieprzem, solą i czosnkiem, mięso wieprzowe min. 65% kg -15.51 Wątróbka wieprzowa kg -12.52 Frankfurterki wieprzowe bez konserwantów, mięso wieprzowe min. 55% kg 2053 Kiełbasa wiejska , skład – mięso wieprzowe min. 67% , sól, czosnek, przyprawy (bez konserwantów, bez fosforanów, glutaminianu sodu bez alergenów) kg - 50.54 Schab b/k (gatunek I) kg -72.55 Słonina kg -5.56 Łopatka b/k I gat. (bez skóry) kg -50.PAKIET NR II: Produkty spożywcze różne:1 Batonik karmelowy z migdałami w polewie czekoladowej 30 g kg 5.2 Baton z żurawiną i maliną 40g kg 5.3 Baton orzechowy w czekoladzie 40g kg 5.4 Baton z bananami w czekoladzie 40g kg 5.5 Budyń owocowy z cukrem 70 g różne smaki kg 3.6 Bulion w płynie 1 l l 2.7 Chrzan tarty180 g kg 5.8 Cukier 1kg kg 100.9 Cukierki czekoladowe mieszanka 1 kg kg 12.10 Cynamon pakowany po 20g kg 1.11 Czekolada mleczna 100g, skład – cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, masa kakaowa min. 30%, masa mleczna min. 15% kg 15.12 Czekolada mleczna orzechowa 90g , skład – cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, orzechy laskowe min. 8%, tłuszcz mleczny. kg 10.13 Czekolada mleczna truskawkowa 100g , skład: czekolada mleczna min. 50%, tłuszcz mleczny, nadzienie truskawkowe min. 20%, cukier , mleko w proszku odtłuszczone, kg 10.14 Czekolada gorzka , masa kakaowa min. 70% kg 5.15 Czosnek mielony pakowany po 50g kg 5.16 Czosnek granulowany bez chemii pakowany po 50g kg 8.17 Draże kakaowe w opakowaniach 50g kg 10.18 Herbata czarna ekspresowa 100g kg 7.19 Herbata owocowa ekspresowa 50g (różne smaki) kg 2.20 Herbatniki mieszanka kg 10.21 Ciasteczka owsiane 138g kg 10.22 Jaja klasa A kod systemu 2, klasa wagowa M szt. 5500.23 Kakao naturalne 100g niskotłuszczowe kg 3.24 Kasza manna 1kg kg 30.25 Kasza mazurska średnia1kgkg150.26 Kasza gryczana nieprażona 1kg kg 20.27 Kasza jaglana 1 kg kg 30.28 Kawa naturalna 100g kg 8.29 Kawa zbożowa 100g kg 7 .30 Ketchup 1000 g łagodny skład: koncentrat pomidorowy min. 50% cukier, woda. kg 16.31 Kisiel owocowy z cukrem 80g różne smaki kg 3.32 Kozieradka mielona 100g kg 5.33 Liść laurowy, op. 8 g kg 1.34 Lizaki owocowe 150g kg 4.35 Majeranek otarty 8 g kg 3.36 Majonez dekoracyjny 350g skład: olej roślinny, żółtko jaja min. 6. %,musztarda, przyprawy, regulator kwasowości, kwas cytrynowy kg 8.37 Makaron gruby kolanka 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 50.38 Makaron gruby muszelki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 50.39 Makaron gruby świderki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 70.40 Makaron nitka 4-jajeczny skład: mąka pszenna makaronowa, semolina 4 jajka /1kg kg 50.41 Makaron spagetti 1000g kg 40.42 Mąka pszenna typu poznańska typ 500 kg 140.43 Mąka ziemniaczana 1kg kg 20.44 Mikołaj czekoladowy 60g kg 5.45 Miód naturalny wielokwiatowy 370 g kg 6.46 Musztarda stołowa 180g bez konserwantów kg 6.47 Musli czekoladowe 350g , skład: płatki owsiane , mąka jęczmienna, mąka kukurydziana, kasza kukurydziana, cukier trzcinowy, czekolada, kakao. kg 2.48 Musli owocowe 350g , skład: płatki owsiane, płatki pszenne , mąka owsiana, mąka kukurydziana, mieszanka owoców min. 13%(rodzynka, morela jabłko, truskawka ), cukier. kg 2.49 Musli z owocami tropikalnymi 350g , skład: płatki owsiane, płatki pszenne , płatki kukurydziane, mieszanka owoców min. 18% (rodzynka, ananas papaja ), cukier. kg 1.50 Ocet spirytusowy min. 10%, 0,5 l l 5.51 Olej rzepakowy 1l l 150.52 Papryka mielona słodka 20g kg 2,5.53 Pieprz mielony czarny 50g kg 10.54 Płatki kukurydziane kg 6.55 Płatki owsiane 0,5kg kg 7.56 Przyprawa do ryb 50g kg 0,5.57 Przyprawa do zup sypka 200g (warzywa suszone min. 15,1%)kg 30.58 Przyprawa do zup sypka bez glutaminianu sodu, 300g. Skład: sól, cukier, warzywa suszone (marchew , pasternak, natka pietruszki, seler) kg 3059 Przyprawa curry 50 g (bez sztucznych barwników i konserwantów) kg 0,5.60 Zioła prowansalskie 50g , skład: oregano, rozmaryn, bazylia, tymianek, majeranek, cząber, estragon, szałwia, mięta, lawenda kg 0,5.61 Ryż 1kg kg 350.62 Sól warzona jodowana 1kg kg 60.63 Wafelek czekoladowy – wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie kg 10.64 Wafle andruty suche 225g kg 5.65 Pierniki w czekoladzie 132g kg 10.66 Zacierka 250g – skład: mąka makaronowa pszenna, masa jajowa min. 10% kg 30.67 Ziele angielskie 20g kg 2.68 Żelatyna spożywcza 50g kg 1.69 Żurek pakowany 0,5 l l 45.70 Gałka muszkatołowa 20g kg 0,5.71 Przyprawa do spagetti 47 g kg 1.72 Przyprawa Gyros 20g kg 0,5.73 Drożdże piekarskie 100g kg 1.74 Cukier waniliowy pakowany po 32-34 g kg 0,5.75 Pasztet sojowy 113g kg 3.76 Pasztet sojowy z koperkiem 113g kg 3.77 Baton proteinowy 50g kg 1.78 Paprykarz warzywny 120g kg 3.79 Proszek do pieczenia. kg 0,5.80 Cukier puder. kg 2.81 Przyprawa do piernika 50g kg 0,5.82 Imbir mielony 20g kg 0,5.83 Pieprz ziołowy 20g kg 4.84 Przyprawa do ziemniaków 25g kg 1.85 Przyprawa do kebaba 30g kg 1.86 Lizaki owocowe kulka 20g kg 9.87 Frytura 2l l 7.88 Kasza kuskus 1kg kg 5.89 Ziele angielskie 30g (mielone) kg 2.90 Kminek mielony 30g kg 1.91 Oregano 30g kg 0,5.92 Jaja klasa A kod systemu 2 klasa wagowa L Szt. 5000.93 Ketchup dla dzieci bez konserwantów.(min. 180g pomidorów na 100g ketchup) kg 3.94 Chrupki smakowe do mleka różne. 250g kg 3.95 Przecier pomidorowy 500g, bez konserwantów, min. 95%kg 50.96 Warzywa suszone kostka 200g, bez chemii kg 10.97 Koperek susz 20g kg 1.98 Pietruszka natka suszona 25g kg 1.99 Kolendra mielona 50g kg 0,5.100 Makaron łazanki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 15.101 Makaron gruby wstążki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 60..102 Warzywa mrożone, skład: mieszanka warzyw –marchew, pietrucha, seler , por kg 20.103 Mąka orkiszowa , Bio , typ 700 kg 3.104 Oliwa z oliwek – Extra Virgin, tłoczona na zimnol 2.105 Ryż brązowy kg 5.106 Makaron pełnoziarnisty kg 12.107 Tortellini kg 4.108 Szpinak mrożony kg 4.109 Pasztet warzywny z cieciorką 160g kg 6.110 Pasztet warzywny z soczewicą 160g kg 6.111 Bulion warzywny bio 200g kg 10.112 Olej z pestek winogron nierafinowanyl 10.113 Lody mleczne - różne smaki kg 10.114 Chałwa, różne smaki (100g) kg 7.115 Grzanki pszenne kg 4.116 Makaron pióra 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 30.117 Makaron kokardki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 50.PAKIET NR III: produkty konserwowane :1 Dżem wiśniowy 300g skład: wiśnie, cukier , substancja żelująca-pektyna ,regulator kwasowości kg 8.2 Dżem z czarnej porzeczki 300g skład: czarna porzeczka, cukier, substancja żelująca-pektyna ,regulator kwasowościkg 8.3 Dżem truskawkowy 300g skład: truskawki , cukier , substancja żelująca-pektyna, regulator kwasowości kg 8.4 Dżem brzoskwiniowy 300g skład: brzoskwinie , cukier , syrop glukozowo-fruktozowy, substancja żelująca-pektyna, regulator kwasowości kg 8.5 Dżem z owoców leśnych 300g skład: truskawki ,maliny , jeżyny,borówki w różnych proporcjach , cukier , substancja żelująca-pektyna, regulator kwasowości kg 8.6 Dżem truskawkowy słodzony fruktozą 300g skład: truskawki , syrop fruktozowy , substancja żelująca-pektyna kg 6.7 Dżem z czarnej porzeczki słodzony fruktozą 300g skład: czarna porzeczka , syrop fruktozowy , substancja żelująca-pektyna kg 6.8 Fasolka szparagowa konserwowa 500 g kg 50.9 Galaretka owocowa 80g bez sztucznych barwników, rożne smaki kg 3.10 Groszek konserwowy 400 g kg 30.11 Koncentrat pomidorowy min. 30%, 200g bez konserwantów ,bez tłuszczu ,bez laktozy ,bez cukru kg 35.12 Kukurydza konserwowana 400 g kg 3.13 Kwasek cytrynowy 50 g kg 2.14 Pomidor w całości 400 g kg 15.15 Ogórki konserwowe 900 g kg 20.16 Papryka konserwowa 0,9 l kg 8.17 Przecier ogórkowy 300 g kg 5.18 Sałatka domowa 900 g kg 20.19 Sałatka luksusowa 900 g kg 10.20 Sałatka obiadowa 900 g kg 20.21 Sałatka przysmak domowy 900g kg 10.22 Sałatka szwedzka 900g kg 10.23 Sałatka wielowarzywna 900g kg 10.24 Sałatka z czerwonej kapusty 900g kg 12.25 Fasola czerwona konserwowa 390g kg 6.26 Syrop zagęszczany owocowy 550g, niskosłodzony różne smaki, bez barwników i konserwantów kg 240.27 Szczaw konserwowany 300 g kg 12.28 Oliwki czarne drylowane, skład – oliwki, woda, sól kg 2.PAKIET NR IV: ryby i przetwory rybne :1 Konserwa rybna, szprot w oleju,opakowanie 170 g kg18.2 Konserwa rybna, szprot w pomidorach, opakowanie 170 g kg 18.3 Konserwa rybna śledź w oleju,opakowanie 170g kg.184 Konserwa rybna śledź w pomidorach,opakowanie 170 g kg18.5 Konserwa filety z makreli w pomidorach,opakowanie 170 g kg 5.5 Sałatka pikantna z makreli 130 g kg 10.6 Konserwa , makrela z warzywami 330 g kg 25.7 Makrela wędzona kg 20.8 Śledź matias kg 32.9 Filet z czarniaka mrożony SHP kg 40.10 Filet sola iqf kg 8.11 Filet z mintaja mrożony SHP , wielkość płata (4,8) kg 8.12 Filet miruna ze skórą SHP kg 80.13 Paprykarz szczeciński 310 g kg 50.14 Tuńczyk w sosie własnym, duże kawałki 170g kg 8.15 Tuńczyk w oleju 170kg kg 8.16 Dorsz wędzony kg 8.PAKIET NR V: produkty mleczarskie :1 Jogurt naturalny min. 1,5% tłuszczu, opakowanie 150g l 75.2 Jogurt smakowy, min. 1,5% tłuszczu, opakowanie 150g l 45.3 Margaryna mleczna 250g kg 75.4 Masło extra min. 82% zawartość tłuszczu, opakowanie po 200 g kg 280.5 Maślanka 1000 ml l 15.6 Mleko pasteryzowane 2 % folia, po 0,9 l l 260.7 Ser topiony kremowy (różne smaki) ,po 100 g kg 95.8 Ser żółty pełnotłusty min. 45%, typu „GOUDA” kg 80.9 Serek twarogowy kremowy min., opakowanie po 125g kg 30.10 Serek twarogowy kremowy (różne dodatki) , opakowanie po 125g kg 65.11 Serek homogenizowany (różne smaki) opakowanie po 150g kg 65.12 Serek homogenizowany naturalny, opakowanie po 150g kg 15.13 Serek wiejski lekki max. 3% tłuszczu , opakowanie po 150g kg 40.14 Śmietana 30% zawartość tłuszczu, opakowanie 0,5 l l 280.15 Twaróg półtłusty kg 70.16 Ser żółty edamski 250g kg 4.17 Masło klarowane 500g kg 10.PAKIET NR VI: pieczywo :1 Bułka tarta kg 50.2 Bułki zwykłe 0,10 kg kg280.3 Bulki ciemne z ziarnami 0,10 kg kg 30.4 Bułka grahamka 0,10 kg kg 30.5 Bułka orkiszowa 0,10 kg kg 30.6 Chałka pszenna 0,2 kg kg 15.7 Chleb baltonowski 0,8 kg , pieczony na zakwasie , bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg1800.8 Chleb ciemny z ziarnami 0,5 kg, pieczony na zakwasie, bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg 70.9 Chleb orkiszowy 0,5 kg, pieczony na zakwasie , bez konserwantów i ulepszaczy, pieczony na zakwasie , bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg 70.10 Chleb graham 0,5 kg, pieczony na zakwasie, bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg 40.11 Rogal maślany 0,1 kg kg 60.12 Bułka do kebaba 100g kg 20.13 Bułka do hot doga 100g kg 3014 Bułka do hamburgera 100g kg 1515 Bułka do zapiekanek 100g kg 3016 Chleb tostowy kg 8PAKIET NR VII: wyroby ciastkarskie :1 Babka piaskowa kg 20.2 Bułki nadziewane kg 75.3 Ciastka różne na wagę kg 10.4 Ciastka W-Z 100g kg 35.5 Ciastko „Napoleonka” 100g kg 10.6 Ciasto biszkoptowe kg 10.7 Ciasto jabłecznik kg 20.8 Ciasto „Ptasie mleczko” kg 10.9 Ciasto drożdżowe kg 45.10 Strucla z makiem kg 25.11 Pączki z pudrem z marmoladą 100g kg 80.12 Piernik kg 25.13 Tort śmietankowy z owocami kg 18.14 Sernik kg 28.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15130000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach