Przetargi.pl
Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej w Zespole Szkół nr 1 w Alwerni, ul.M.Skłodowskiej-Curie 4, 32-566 Alwernia

Zespół Szkół Nr 1 w Alwerni ogłasza przetarg

  • Adres: 32-566 Alwernia, ul. Marii Skłodowskiej-Curie 4
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 283 19 39 , fax. 12 283 11 56
  • Data zamieszczenia: 2013-11-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 1 w Alwerni
    ul. Marii Skłodowskiej-Curie 4 4
    32-566 Alwernia, woj. małopolskie
    tel. 12 283 19 39, fax. 12 283 11 56
    REGON: 35721426200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zs1alwernia.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół nr 1 w Alwerni

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej w Zespole Szkół nr 1 w Alwerni, ul.M.Skłodowskiej-Curie 4, 32-566 Alwernia
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej w Zespole Szkół nr 1 w Alwerni, ul. M. Skłodowskiej-Curie 4, 32-566 Alwernia. Artykuły spożywcze pogrupowane zostały w następujące części - pakiety: 1) Mięso, wędliny, drób 2) Artykuły ogólnospożywcze 3) Warzywa, jarzyny, owoce, mrożonki Mięso i wędliny muszą być świeże, nie mrożone, dopuszczone do konsumpcji przez lekarza weterynarii, dostarczone własnym transportem do stołówki szkolnej. Jaja, nabiał świeże dostarczane 2-3 razy w tygodniu, w zależności od jadłospisu. Pieczywo powinno być świeże i dostarczane 1-2 razy w tygodniu. Warzywa, warzywa mrożone powinny być dostarczane raz w tygodniu. Owoce świeże muszą być dostarczane w dniu obiadowym. Warzywa np. ziemniaki, buraki pietruszka, kapusta kiszona i inne uzgodnione zamawiającym mogą być przywożone raz na 1-2 miesiące. Artykuły żywnościowe np. cukier, olej, przyprawy mogą być dostarczane raz na 1-3 miesiące. Wykonawca dostarcza dokument stwierdzający pochodzenie i jego dopuszczenie artykułów żywnościowych do obrotu. Ilość potrzebna na każdy dzień umawiana jest ustnie, telefonicznie lub pisemnie przez Zamawiającego. Wszystkie produkty powinny być kategorii I i być przydatne do spożycia. Ogólna ilość zamówienia może się zmienić, nie jesteśmy w stanie określić ilości obiadów w całym roku kalendarzowym. Wszystkie dostarczane artykuły muszą spełniać wymagania HACCP.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zs1alwernia.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach