SPORT SZKLARSKA PORĘBA Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 58-580 Szklarska Poręba, ul. Mickiewicza 21
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 75 717 20 63 , fax. 75 717 20 63
- Data zamieszczenia: 2013-12-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SPORT SZKLARSKA PORĘBA Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 21 21
58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie
tel. 75 717 20 63, fax. 75 717 20 63
REGON: 02144600100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sport.szklarskaporeba.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZAKUP USŁUG HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH NA POTRZEBY ORGANIZACJI ZAWODÓW PUCHARU ŚWIATA FIS W NARCIARSTWIE BIEGOWYM SZKLARSKA PORĘBA - JAKUSZYCE 2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup usług hotelarskich i gastronomicznych ( na potrzeby organizacji zawodów Pucharu Świata FIS w narciarstwie biegowym Szklarska Poręba - Jakuszyce 2014. 2.Zakup usług hotelarskich i gastronomicznych dotyczy obiektów hotelowych minimum trzygwiazdkowych, z łącznym zapotrzebowaniem 400 miejsc, z możliwością zachowania tolerancji in ? 10%, w terminach: a)od 10 stycznia do 22 stycznia 2014 r. - 5 miejsc w tym w SGL: 5 0 b)od 12 stycznia do 22 stycznia 2014 r. - 24 miejsc w tym 0 w DBL: 12 c) od 13 stycznia do 19 stycznia 2014 r. - 5 miejsc w tym w SGL: 5 0 d) od 13 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 20 miejsc w tym w SGL: 4 w DBL : 8 e) od 15 stycznia do 19 stycznia 2014 r. - 12 miejsc w tym w SGL: 12 0 f) od 15 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 64 miejsc w tym w SGL: 18 w DBL : 23 g) od 16 stycznia do 19 stycznia 2014 r. - 134 miejsc w tym w SGL: 28 w DBL : 53 h) od 16 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 90 miejsc w tym w SGL: 10 w DBL : 40 i) od 16 stycznia do 23 stycznia 2014 r. - 20 miejsc w tym w SGL: 2 w DBL : 9 j) od 17 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 26 miejsc w tym 0 w DBL : 13 oznacz. SGL- pokoje jednoosobowe DBL - pokoje dwuosobowe, z oddzielnymi łóżkami 3. Zgodnie z obowiązującym regulaminem FIS na podstawie, którego Zamawiający otrzymuje zgłoszenie liczby osób, wstępne potwierdzenie ilości miejsc i terminów ich rezerwacji możliwe będzie do 31grudnia 2013 r. 4. Zamawiający przekaże Wykonawcy usługi szczegółowy harmonogram zakwaterowania wraz z listą uczestników i terminami rezerwacji pokoi w terminie 7 dni przed planowanym rozpoczęciem realizacji usług hotelarskich i gastronomicznych. 5.WARUNKI I WYMAGANIA , których nie spełnienie, chociażby w jednym punkcie, powoduje odrzucenie oferty: 5.1 pokoje jedno i dwuosobowych z oddzielnymi łóżkami, wyposażone w pełny węzeł sanitarny (łazienka z toaletą, prysznicem, umywalką ),TV, telefon. 5.2 możliwość zajęcia pokoju co najmniej pięć (5) godzin przed standardowym rozpoczęciem doby hotelowej o 14:00, 5.3 możliwość opuszczenia pokoju do ośmiu (8) godzin po standardowym zakończeniu doby hotelowej o 12:00, 5.4 przygotowanie posiłków ( śniadanie, obiad, kolacja lub obiadokolacja) wyłącznie w formie bufetowej z uwzględnieniem diety dla sportowców bogatej w węglowodany oraz różnorodnością warzyw gotowanych na parze, owoców i nabiału , w godzinach: - śniadanie od 06:30 do 11:00 - obiad ( lunch) od 12:00 do 15:00 - kolacja (obiadokolacja) od 17:00 do 20:00 i przy uwzględnieniu minimalnych wymogów dotyczących menu podczas zawodów FIS: 5.4.1 ŚNIADANIE chleb (pieczywo ciemne i białe) masło/margaryna wędliny, sery, twaróg, nabiał warzywa (różne) owoce (różne) herbata, kawa, woda mineralna, soki owocowe 5.4.2 OBIAD I KOLACJA lekka zupa lub przystawka 200 g mięsa (2-3 dania do wyboru) makaron, ryż, kasza, frytki, ziemniaki gotowane warzywa lekkie surówki i sałatki (kilka rodzajów) owoce (różne) deser herbata, kawa, woda mineralna, soki owocowe, 5.5 zapewnienie elastyczności godzin posiłków, 5.6 zapewnienie uczestnikom zakwaterowania możliwości dokonywania na terenie hotelu płatności kartami płatniczymi, 5.7 zapewnienie personelu hotelu ze znajomością języka angielskiego i niemieckiego (przed podpisaniem umowy - Zamawiający ma prawo przeprowadzania, ze wskazana obsługą , konwersacji sprawdzającej znajomość języka obcego), 5.8 zapewnienie stosownej ilości bezpłatnych, odśnieżonych i na bieżąco odśnieżanych miejsc parkingowych na posesji przynależnej do hotelu. Odśnieżanie dotyczy również dojazdu na parking hotelowy. Przez pojęcie _ stosownej _należy rozumieć : liczbę zarezerwowanych pokoi jednoosobowych plus 75% z zarezerwowanej liczby pokoi dwuosobowych. 5.9 zapewnienie całodobowej ochrony obiektu hotelowego dla celów bezpieczeństwa. 5.10 zapewnienie, w obiekcie hotelowym, bezpłatnego bezprzewodowego internetu o szybkości przesyłu minimum 2 Mb zgodnie z zapotrzebowaniem osób zakwaterowanych w terminie realizacji umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie jest wymagana
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: za posiadanie na terenie obiektu hotelowego i nieodpłatne udostępnianie basenu o pow. lustra wody min.200m2 i powyżej
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sport.szklarskaporeba.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usługi hotelarskiej celem przeprowadzenia szkolenia dla powołanych pełnomocników Koordynatora Krajowego ds. wdrożeń systemów teleinformatycznych 11 sądów apelacyjnych i sądów okręgowych w całej Polsce w terminie dniach 26 - 29 czerwca 2016 r. w Szczecinie.
Dodano: 2016-05-13 - ŚWIADCZENIE USŁUG NOCLEGOWYCH DLA OPERY etap II
Dodano: 2016-04-25 - ŚWIADCZENIE USŁUG NOCLEGOWYCH DLA OPERY WROCŁAWSKIEJ
Dodano: 2016-04-07 - Usługi hotelarskie na potrzeby Narodowego Forum Muzyki im. Witolda Lutosławskiego we Wrocławiu w Warszawie i Poznaniu
Dodano: 2016-04-04 - Usługi hotelarskie dla Gości 37.PPA
Dodano: 2016-01-28 - Przetarg nieograniczony na usługę wynajmu sal konferencyjnych wyposażonych w niezbędne zaplecze techniczne i multimedialne oraz zapewnienie usługi gastronomicznej wraz z obsługą kelnerską na potrzeby przeprowadzenia spotkań informacyjno-promocyjnych/warsztatów, organizowanych przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy, z podziałem na 2 części
Dodano: 2016-01-19 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę, obejmującą najem sali konferencyjnej, usługę gastronomiczną oraz usługę hotelarską na potrzeby organizowanego szkolenia przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy.
Dodano: 2015-11-30 - Usługi hotelarskie dla Narodowego Forum Muzyki we Wrocławiu na potrzeby artystów Chóru NFM oraz projektu Akademia Chóralna
Dodano: 2015-11-16 - Usługi hotelarskie dla Narodowego Forum Muzyki we Wrocławiu na potrzeby muzyków Wrocławskiej Orkiestry Barokowej.
Dodano: 2015-10-14 - Usługi hotelarskie na potrzeby Festiwalu Jazztopad
Dodano: 2015-10-02