Przetargi.pl
ZAKUP USŁUG HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH NA POTRZEBY ORGANIZACJI ZAWODÓW PUCHARU ŚWIATA FIS W NARCIARSTWIE BIEGOWYM SZKLARSKA PORĘBA - JAKUSZYCE 2014

SPORT SZKLARSKA PORĘBA Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 58-580 Szklarska Poręba, ul. Mickiewicza 21
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 717 20 63 , fax. 75 717 20 63
  • Data zamieszczenia: 2013-12-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SPORT SZKLARSKA PORĘBA Sp. z o.o.
    ul. Mickiewicza 21 21
    58-580 Szklarska Poręba, woj. dolnośląskie
    tel. 75 717 20 63, fax. 75 717 20 63
    REGON: 02144600100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sport.szklarskaporeba.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZAKUP USŁUG HOTELARSKICH I GASTRONOMICZNYCH NA POTRZEBY ORGANIZACJI ZAWODÓW PUCHARU ŚWIATA FIS W NARCIARSTWIE BIEGOWYM SZKLARSKA PORĘBA - JAKUSZYCE 2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup usług hotelarskich i gastronomicznych ( na potrzeby organizacji zawodów Pucharu Świata FIS w narciarstwie biegowym Szklarska Poręba - Jakuszyce 2014. 2.Zakup usług hotelarskich i gastronomicznych dotyczy obiektów hotelowych minimum trzygwiazdkowych, z łącznym zapotrzebowaniem 400 miejsc, z możliwością zachowania tolerancji in ? 10%, w terminach: a)od 10 stycznia do 22 stycznia 2014 r. - 5 miejsc w tym w SGL: 5 0 b)od 12 stycznia do 22 stycznia 2014 r. - 24 miejsc w tym 0 w DBL: 12 c) od 13 stycznia do 19 stycznia 2014 r. - 5 miejsc w tym w SGL: 5 0 d) od 13 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 20 miejsc w tym w SGL: 4 w DBL : 8 e) od 15 stycznia do 19 stycznia 2014 r. - 12 miejsc w tym w SGL: 12 0 f) od 15 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 64 miejsc w tym w SGL: 18 w DBL : 23 g) od 16 stycznia do 19 stycznia 2014 r. - 134 miejsc w tym w SGL: 28 w DBL : 53 h) od 16 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 90 miejsc w tym w SGL: 10 w DBL : 40 i) od 16 stycznia do 23 stycznia 2014 r. - 20 miejsc w tym w SGL: 2 w DBL : 9 j) od 17 stycznia do 20 stycznia 2014 r. - 26 miejsc w tym 0 w DBL : 13 oznacz. SGL- pokoje jednoosobowe DBL - pokoje dwuosobowe, z oddzielnymi łóżkami 3. Zgodnie z obowiązującym regulaminem FIS na podstawie, którego Zamawiający otrzymuje zgłoszenie liczby osób, wstępne potwierdzenie ilości miejsc i terminów ich rezerwacji możliwe będzie do 31grudnia 2013 r. 4. Zamawiający przekaże Wykonawcy usługi szczegółowy harmonogram zakwaterowania wraz z listą uczestników i terminami rezerwacji pokoi w terminie 7 dni przed planowanym rozpoczęciem realizacji usług hotelarskich i gastronomicznych. 5.WARUNKI I WYMAGANIA , których nie spełnienie, chociażby w jednym punkcie, powoduje odrzucenie oferty: 5.1 pokoje jedno i dwuosobowych z oddzielnymi łóżkami, wyposażone w pełny węzeł sanitarny (łazienka z toaletą, prysznicem, umywalką ),TV, telefon. 5.2 możliwość zajęcia pokoju co najmniej pięć (5) godzin przed standardowym rozpoczęciem doby hotelowej o 14:00, 5.3 możliwość opuszczenia pokoju do ośmiu (8) godzin po standardowym zakończeniu doby hotelowej o 12:00, 5.4 przygotowanie posiłków ( śniadanie, obiad, kolacja lub obiadokolacja) wyłącznie w formie bufetowej z uwzględnieniem diety dla sportowców bogatej w węglowodany oraz różnorodnością warzyw gotowanych na parze, owoców i nabiału , w godzinach: - śniadanie od 06:30 do 11:00 - obiad ( lunch) od 12:00 do 15:00 - kolacja (obiadokolacja) od 17:00 do 20:00 i przy uwzględnieniu minimalnych wymogów dotyczących menu podczas zawodów FIS: 5.4.1 ŚNIADANIE chleb (pieczywo ciemne i białe) masło/margaryna wędliny, sery, twaróg, nabiał warzywa (różne) owoce (różne) herbata, kawa, woda mineralna, soki owocowe 5.4.2 OBIAD I KOLACJA lekka zupa lub przystawka 200 g mięsa (2-3 dania do wyboru) makaron, ryż, kasza, frytki, ziemniaki gotowane warzywa lekkie surówki i sałatki (kilka rodzajów) owoce (różne) deser herbata, kawa, woda mineralna, soki owocowe, 5.5 zapewnienie elastyczności godzin posiłków, 5.6 zapewnienie uczestnikom zakwaterowania możliwości dokonywania na terenie hotelu płatności kartami płatniczymi, 5.7 zapewnienie personelu hotelu ze znajomością języka angielskiego i niemieckiego (przed podpisaniem umowy - Zamawiający ma prawo przeprowadzania, ze wskazana obsługą , konwersacji sprawdzającej znajomość języka obcego), 5.8 zapewnienie stosownej ilości bezpłatnych, odśnieżonych i na bieżąco odśnieżanych miejsc parkingowych na posesji przynależnej do hotelu. Odśnieżanie dotyczy również dojazdu na parking hotelowy. Przez pojęcie _ stosownej _należy rozumieć : liczbę zarezerwowanych pokoi jednoosobowych plus 75% z zarezerwowanej liczby pokoi dwuosobowych. 5.9 zapewnienie całodobowej ochrony obiektu hotelowego dla celów bezpieczeństwa. 5.10 zapewnienie, w obiekcie hotelowym, bezpłatnego bezprzewodowego internetu o szybkości przesyłu minimum 2 Mb zgodnie z zapotrzebowaniem osób zakwaterowanych w terminie realizacji umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie jest wymagana

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: za posiadanie na terenie obiektu hotelowego i nieodpłatne udostępnianie basenu o pow. lustra wody min.200m2 i powyżej
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sport.szklarskaporeba.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach