Przetargi.pl
Zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. J. Brzechwy w Radostowicach na 2014 rok

Szkoła Podstawowa im. J. Brzechwy w Radostowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 43-262 Radostowice, ul. Dworcowa 56
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 21 52 22 , fax. 32 212 52 22
  • Data zamieszczenia: 2013-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa im. J. Brzechwy w Radostowicach
    ul. Dworcowa 56 56
    43-262 Radostowice, woj. śląskie
    tel. 32 21 52 22, fax. 32 212 52 22
    REGON: 00119876000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.radostowicesp.edupage.org
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. J. Brzechwy w Radostowicach na 2014 rok
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup środków żywieniowych wraz z dostarczeniem, na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. J. Brzechwy w Radostowicach na 2014 rok, tj. od 02.01.2014r. do 31.12.2014r. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych z podziałem na poszczególne części, wraz z ich rocznym zapotrzebowaniem zawarto w załącznikach do SIWZ. Ustala się VII części podlegających zamówieniu. Wykonawca może złożyć ofertę na całość zamówienia, poszczególną część lub na wybrane części: 1) Część I - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 2) Część II - Mięso, wędliny, konserwy i wyroby mięsne 3) Część III - Drób 4) Część IV - Ryby, przetworzone i konserwowe 5) Część V - Warzywa, owoce i przetwory 6) Część VI - Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, produkty mleczarskie i jaja 7) Część VII - Produkty sypkie i różne produkty spożywcze
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.radostowicesp.edupage.org
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach