Przetargi.pl
Zakup posiłków regeneracyjnych dla pracowników Działu ds. Robót Publicznych

Gmina Miasto Szczecin - Zarząd Dróg i Transportu Miejskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 71-241 Szczecin, ul. Klonowica 5
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 4800444,4800434 , fax. 091 4393003, 4800453
  • Data zamieszczenia: 2011-10-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Szczecin - Zarząd Dróg i Transportu Miejskiego
    ul. Klonowica 5 5
    71-241 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 4800444,4800434, fax. 091 4393003, 4800453
    REGON: 81242410200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zditm.szczecin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup posiłków regeneracyjnych dla pracowników Działu ds. Robót Publicznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I. Przedmiotem zamówienia jest Zakup posiłków regeneracyjnych dla pracowników Działu ds. Robót Publicznych w tym: Część I - Zakup posiłków regeneracyjnych dla pracowników Działu ds. Robót Publicznych na Lewobrzeżnej części Szczecina. Część II - Zakup posiłków regeneracyjnych dla pracowników Działu ds. Robót Publicznych na Prawobrzeżnej części Szczecina. II. Kod CPV: 55321000-6. III. Zakres zamówienia obejmuje: 1. Ogólny opis przedmiotu zamówienia dla Części I i II zamówienia: 1) Posiłki regeneracyjne musza być podane w formie jednego dania gorącego (np. zupa z wkładką, bądź drugie danie, z tym, że Zamawiający wymaga, aby co najmniej 3 razy w tygodniu posiłek był w formie drugiego dania). 2) Posiłki powinny zawierać około 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek oraz posiadać wartość kaloryczną około 1000 kcal. 3) Łączna, przewidywana ilość posiłków - do 165 szt. (w tym do 120 szt. na Część I i do 45 szt. na Część II zamówienia) od poniedziałku do piątku w godz. 1000 - 1200, w wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie prawo do dostawy posiłków w soboty i niedziele ze zmianą godziny na późniejszą. 4) Posiłki muszą być wydawane na miejscu (w lokalu) lub na wynos (wówczas posiłek musi być zapakowany w opakowanie termoizolacyjne, oraz posiadać plastikowe sztućce i serwetkę). 5) Ilość posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji osób. 6) Posiłki będą wydawane wg harmonogramu ustalonego z Zamawiającym. 7) Zamawiający zobowiązuje się do przekazania planowanej ilości posiłków do godz. 1530 dnia poprzedzającego zamówienie. 8) Faktyczna ilość posiłków zostanie potwierdzona do godz. 0830 w dniu wydania posiłków, a także zostanie określona ilość posiłków do spożycia w punkcie gastronomicznym oraz ilość posiłków do dostarczenia we wskazane miejsca przez Zamawiającego (Prawobrzeże lub Lewobrzeże w zależności od Części zamówienia). 9) Ciepłe posiłki Wykonawca będzie dostarczać własnym transportem, w oddzielnych opakowaniach termicznych (wraz z kompletem jednorazowych sztućców, serwetką) oddzielnie zapakowanych, umożliwiających bezpośrednią konsumpcję. 10) Jadłospis układany będzie przez Wykonawcę na okres 10 dni roboczych i dostarczany Zamawiającemu do wcześniejszego zatwierdzenia. Wszelkie zmiany w jadłospisie sugerowane przez Zamawiającego będą wiążące dla Wykonawcy. 11) Wykonawca gwarantuje, że usługi świadczone będą na wysokim poziomie, a mianowicie: dostarczone posiłki będą wykonane ze świeżych produktów, oraz przyrządzone w dniu dostawy. 2. Dodatkowe warunki dla Części I zamówienia: Lewobrzeże - Zamawiający wymaga, aby punkt gastronomiczny zlokalizowany był w dzielnicy Turzyn lub Łękno lub Niebuszewo lub Śródmieście, blisko linii komunikacyjnych tj. nie dalej niż 500 m od najbliższego przystanku komunikacji miejskiej, sala do spożywania posiłków musi umożliwić spożycie posiłku dla minimum 35 osób. Łączna ilość posiłków - do 120 szt. dziennie. 3. Dodatkowe warunki dla Części II zamówienia: Prawobrzeże - Zamawiający wymaga, aby punkt gastronomiczny zlokalizowany był na Osiedlu Słoneczne lub w Szczecin - Zdroje blisko linii komunikacyjnych tj. nie dalej niż 500 m od najbliższego przystanku komunikacji miejskiej, sala do spożywania posiłków musi umożliwić spożycie posiłku dla minimum na 20 miejsc. Łączna ilość posiłków - do 45 szt. dziennie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zditm.szczecin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach