Gmina Miasto Szczecin - Zarząd Dróg i Transportu Miejskiego ogłasza przetarg
- Adres: 71-241 Szczecin, ul. Klonowica 5
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 4800444,4800434 , fax. 091 4393003, 4800453
- Data zamieszczenia: 2011-10-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Szczecin - Zarząd Dróg i Transportu Miejskiego
ul. Klonowica 5 5
71-241 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 4800444,4800434, fax. 091 4393003, 4800453
REGON: 81242410200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zditm.szczecin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup posiłków regeneracyjnych dla pracowników Działu ds. Robót Publicznych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
I. Przedmiotem zamówienia jest Zakup posiłków regeneracyjnych dla pracowników Działu ds. Robót Publicznych w tym: Część I - Zakup posiłków regeneracyjnych dla pracowników Działu ds. Robót Publicznych na Lewobrzeżnej części Szczecina. Część II - Zakup posiłków regeneracyjnych dla pracowników Działu ds. Robót Publicznych na Prawobrzeżnej części Szczecina. II. Kod CPV: 55321000-6. III. Zakres zamówienia obejmuje: 1. Ogólny opis przedmiotu zamówienia dla Części I i II zamówienia: 1) Posiłki regeneracyjne musza być podane w formie jednego dania gorącego (np. zupa z wkładką, bądź drugie danie, z tym, że Zamawiający wymaga, aby co najmniej 3 razy w tygodniu posiłek był w formie drugiego dania). 2) Posiłki powinny zawierać około 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek oraz posiadać wartość kaloryczną około 1000 kcal. 3) Łączna, przewidywana ilość posiłków - do 165 szt. (w tym do 120 szt. na Część I i do 45 szt. na Część II zamówienia) od poniedziałku do piątku w godz. 1000 - 1200, w wyjątkowych sytuacjach Zamawiający zastrzega sobie prawo do dostawy posiłków w soboty i niedziele ze zmianą godziny na późniejszą. 4) Posiłki muszą być wydawane na miejscu (w lokalu) lub na wynos (wówczas posiłek musi być zapakowany w opakowanie termoizolacyjne, oraz posiadać plastikowe sztućce i serwetkę). 5) Ilość posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji osób. 6) Posiłki będą wydawane wg harmonogramu ustalonego z Zamawiającym. 7) Zamawiający zobowiązuje się do przekazania planowanej ilości posiłków do godz. 1530 dnia poprzedzającego zamówienie. 8) Faktyczna ilość posiłków zostanie potwierdzona do godz. 0830 w dniu wydania posiłków, a także zostanie określona ilość posiłków do spożycia w punkcie gastronomicznym oraz ilość posiłków do dostarczenia we wskazane miejsca przez Zamawiającego (Prawobrzeże lub Lewobrzeże w zależności od Części zamówienia). 9) Ciepłe posiłki Wykonawca będzie dostarczać własnym transportem, w oddzielnych opakowaniach termicznych (wraz z kompletem jednorazowych sztućców, serwetką) oddzielnie zapakowanych, umożliwiających bezpośrednią konsumpcję. 10) Jadłospis układany będzie przez Wykonawcę na okres 10 dni roboczych i dostarczany Zamawiającemu do wcześniejszego zatwierdzenia. Wszelkie zmiany w jadłospisie sugerowane przez Zamawiającego będą wiążące dla Wykonawcy. 11) Wykonawca gwarantuje, że usługi świadczone będą na wysokim poziomie, a mianowicie: dostarczone posiłki będą wykonane ze świeżych produktów, oraz przyrządzone w dniu dostawy. 2. Dodatkowe warunki dla Części I zamówienia: Lewobrzeże - Zamawiający wymaga, aby punkt gastronomiczny zlokalizowany był w dzielnicy Turzyn lub Łękno lub Niebuszewo lub Śródmieście, blisko linii komunikacyjnych tj. nie dalej niż 500 m od najbliższego przystanku komunikacji miejskiej, sala do spożywania posiłków musi umożliwić spożycie posiłku dla minimum 35 osób. Łączna ilość posiłków - do 120 szt. dziennie. 3. Dodatkowe warunki dla Części II zamówienia: Prawobrzeże - Zamawiający wymaga, aby punkt gastronomiczny zlokalizowany był na Osiedlu Słoneczne lub w Szczecin - Zdroje blisko linii komunikacyjnych tj. nie dalej niż 500 m od najbliższego przystanku komunikacji miejskiej, sala do spożywania posiłków musi umożliwić spożycie posiłku dla minimum na 20 miejsc. Łączna ilość posiłków - do 45 szt. dziennie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zditm.szczecin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa dostarczania i podawania posiłków na miejscu w szkole dla uczniów uczęszczających do Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi im. Leonida Teligi w Pyrzycach.
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług w zakresie żywienia dla SP ZOZ MSWiA w Szczecinie
Dodano: 2016-06-21 - WYNAJEM LOKALU UŻYTKOWEGO I ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH I CATERINGOWYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA PUBLICZNEGO NR 1 I NR 2 W BUDYNKU PRZEDSZKOLA PUBLICZNEGO NR 1 W KAMIENIU POMORSKIM UL. WYSOCKIEGO 3A
Dodano: 2016-06-13 - Świadczenie usług wyżywienia w Wojewódzkim Ośrodku Szkolenia PSP w Bornem Sulinowie
Dodano: 2016-05-17 - Przygotowanie, dostarczenie i wydanie osobom uprawnionym posiłku szkolnego
Dodano: 2016-02-18 - Przygotowanie, dostarczenie i wydanie osobom uprawnionym posiłku szkolnego.
Dodano: 2016-02-01 - Świadczenie usług żywienia pacjentów i obsługa kuchenek oddziałowych SPWSZ w Szczecinie
Dodano: 2016-01-22 - PRZYGOTOWANIE I DOWÓZ GORĄCYCH POSIŁKÓW JEDNODANIOWYCH DLA KLIENTÓW MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W SŁAWNIE
Dodano: 2016-01-12 - Świadczenie usług pomocy kuchennej
Dodano: 2015-12-23 - świadczenie usług gastronomicznych w zakresie całodobowego żywienia pacjentów oraz dostawa kanapek i art. spożywczych
Dodano: 2015-12-15