Przetargi.pl
Zakup mięsa i wędlin

Zachodniopomorskie Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej ogłasza przetarg

  • Adres: 71-699 Szczecin, ul. Hoża 6
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 91 44 20 933 , fax. 91 44 20 516
  • Data zamieszczenia: 2013-01-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zachodniopomorskie Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej
    ul. Hoża 6 6
    71-699 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 91 44 20 933, fax. 91 44 20 516
    REGON: 32124620900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zcemip.szczecin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mięsa i wędlin do ZCEMiP. Kod CPV: 15100000-9, 15131130-5. Przedmiot zamówienia: Lp., Nazwa towaru., Jedn. miary., Przewidywana ilość w trakcie trwania umowy. - Mięso: 1. Filet z kurczaka świeży kg 1.300, 2. Korpusy drobiowe świeże kg 400, 3. Kurczak świeży kg 100, 4. Łopatka wieprzowa b/skóry i kości kg 1.100, 5. Boczek świeży b/skóry i kości kg 200, 6. Karkówka wieprzowa b/kości kg 300, 7. Schab b/kości kg 800, 8. Ćwiartki tylne z kurczaka świeże kg 850, 9. Wołowina extra świeża kg 200, 10. Wątróbka drobiowa świeża kg 150, 11. Szynka wieprzowa b/skóry i kości kg 100, 12. Podudzie z kurczaka (pałki) świeże kg 150, 13. Filet z indyka świeży b/skóry i kości kg 100, 14. Hamburger mrożony drobiowy kg 200, 15. Żeberka wieprzowe kg 300, 16. Żołądki drobiowe kg 300. Wędliny: 17. Polędwica z kurczaka extra kg 70, 18. Salami bumerang wieprz. lub równoważne kg 60, 19. Szynka konserwowa drobiowa kg 50, 20. Szynka gotowana wieprz. kg 50, 21. Szynka tostowa drobiowa kg 80, 22. Szynka z indyka kg 50, 23. Salceson królewski wieprzowy kg 30, 24. Szynka kasztelańska wieprzowa kg 50, 25. Polędwica senatorska wieprzowa kg 100, 26. Schab Benedykta lub równoważny kg 70, 27. Kiełbasa geesowska sucha wieprzowa kg 50, 28. Schab z beczki kg 150, 29. Schab cygański ńove kg 30, 30. Parówki drobiowe kg 300, 31. Rolada z kurcząt kg 150, 32. Parówki cielęce extra kg 375, 33. Kiełbasa żywiecka drobiowa lub równoważna kg 100, 34. Szynka delikatesowa z kurcząt kg 120, 35. Kiełbasa żywiecka wieprzowa lub równoważna kg 100, 36. Pasztetowa wędzona wieprzowa kg 80, 37. Szynkówka wieprzowa kg 50, 38. Polędwica sopocka domowa kg 150, 39. Pasztet drobiowy Drop 160g - puszka szt 600, 40. Kiełbasa tatrzańska drobiowa lub równoważna kg. 50, 41. Boczek wędzony surowy kg 65, 42. Kabanosy drobiowe extra kg 50, 43. Kiełbasa biała surowa wieprzowa kg 50, 44. Kiełbasa dębowa kg 50, 45. Kiełbasa szynkowa wieprzowa lub równoważna kg 50, 46. Kiełbasa podwawelska wieprzowa lub równoważna kg 350, 47. Polędwica łososiowa surowa kg 150, 48. Pieczeń rzymska kg 80, 49. Pasztetowa wędzona drobiowa kg 20, 50. Kiełbasa krakowska sucha wieprz kg 120, 51. Szynka Domowa Nove kg 30, 52. Szynka gosposi JBB kg 30, 53. Kiełbasa tatrzańska drobiowa lub równoważna kg 50, 54. Baton szynkowy drobiowy kg 20, 55. Metka łososiowa wieprzowa kg 10, 56. Kiełbasa śląska wieprzowa kg 50, 57. Szynka dębowa kg 50, 58. Salami drobiowe kg 10, 59. Mozaika drobiowa kg 30, 60. Ogonówka wieprzowa kg 50, 61. Szynka babuni kg 10, 62. Schab królewski kg 30, 63. Smaczek konserwowy kg 15, 64. Szynka wojskowa konserwowa kg 50, 65. Wędzonka wieprzowa kg 30, 66. Gulasz angielski 200g szt. 1.000, 67. Pasztecik podlaski 150g drobiowy szt. 600, 68. Kiełbasa jałowcowa kg 50, 69. Kiełbasa myśliwska kg 50, 70. Kiełbasa piwna kg 50, 71. Kiełbasa z komina kg 50, 72. Kiełbaski śląskie kg 120, 73. Kiełbasa rawska kg 50, 74. Frankfurterki kg 100, 75. Konserwa tyrolska szt. 600, 76. Mielonka konserwowa kg 25, 77. Ogonówka wieprzowa kg 50, 78. Parówki cielęce cielaczki kg 300, 79. Pasztet borowikowy kg 10, 80. Pierś królewicka kg 30, 81. Pierś miodowa kg 30, 82. Pierś pieczona Indykopol kg 30, 83. Polędwica kurpiowska kg 30, 84. Polędwica z pieczarkami kg 30, 85. Polędwica z warzywami kg 30, 86. Szynka wiśniowa kg 30, 87. Szynka z łysych kg 30, 88. Szynka z novego kg 30, 89. Szynka z piersi kg 30, 90. Szynka z wędzarni kg 50, 91. Szynka ze starej wędzarni kg 50.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zcemip.szczecin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach