KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 2 IM. ŚW.JADWIGI KRÓLOWEJ W RZESZOWIE ogłasza przetarg
- Adres: 35-301 Rzeszów, ul. Lwowska 60
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 17 86 64 701 , fax. 17 86 64 702
- Data zamieszczenia: 2022-08-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 2 IM. ŚW.JADWIGI KRÓLOWEJ W RZESZOWIE
ul. Lwowska 60
35-301 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 17 86 64 701, fax. 17 86 64 702
REGON: 690697529 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital2.rzeszow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup mięsa, drobiu i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Pakiet nr 1: Drób świeży 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zamieszczony jest w Załączniku Nr 2 a,Pakiet nr 2: Mięso i wędliny2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zamieszczony jest w Załączniku Nr 2 b,Zamawiający zastrzega możliwość skorzystania z prawa opcji polegającego na zwiększeniu ilości przedmiotu zamówienia wstosunku do zamówienia podstawowego. Ilość zamówienia w ramach prawa opcji podano w załączniku Nr 2c do SWZ -Opis przedmiotu Zamówienia. Prawo opcji jest uprawnieniem Zamawiającego, z którego może, ale nie musi skorzystać wramach realizacji umowy. W przypadku nieskorzystania przez Zamawiającego z prawa opcji Wykonawcy nie przysługujążadne roszczenia z tego tytułu. Warunkiem uruchomienia prawa opcji jest złożenie przez Zamawiającego pisemnegooświadczenia woli w przedmiocie skorzystania z prawa opcji w określonym przez niego zakresie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112100-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-08-31
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup mięsa, drobiu i wędlin
Dodano: 2022-10-28 - „Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych (zamówienie z podziałem na 6 części)”
Dodano: 2019-11-18 - Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych (zamówienie z podziałem na 2 części)
Dodano: 2019-11-07 - Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych
Dodano: 2019-10-29 - Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu
Dodano: 2019-01-28 - Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla BiOSG w Przemyślu
Dodano: 2017-11-27 - Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu
Dodano: 2016-11-28