Przetargi.pl
Zakup i sukcesywna dostawa: żywności (pieczywo, nabiał, mięso i wędliny, drób, art. spożywcze, mrożonki i owoce)

Uniwersytecki Szpital Ortopedyczno - Rehabilitacyjny w Zakopanem ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, Oswalda Balzera 15
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-03-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytecki Szpital Ortopedyczno - Rehabilitacyjny w Zakopanem
    Oswalda Balzera 15
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    REGON: 000296377
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.klinika.net.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i sukcesywna dostawa: żywności (pieczywo, nabiał, mięso i wędliny, drób, art. spożywcze, mrożonki i owoce)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 Chleb mieszany pszenno – żytni 0,60 kg krojony 3000 szt.2 Chleb wieloziarnisty 0,50 kg 500 szt.3 Chleb bezglutenowy 40 szt.4 Bułka pszenna 0,05 kg 5000 szt.5 Bułka grahamka 0,05 kg 1000 szt.6 Drożdżówka wielosmakowa ok. 100 g 100 szt.7 Ciasta różne 20 kg8 Bułka tarta 1 kg 20 kg9 Chałka 0,30 kg 15 szt.10 Rogal maślany ok. 60g 60 szt.1 Mleko spożywcze 2% po 1 L 1500 L.2 Jogurt owocowy poj. 150 g 180 szt.3 Jogurt z owsianką/musli poj. 180g 120 szt.4 Jogurt pitny bez dodatku cukru poj 250 ml 60 szt.5 Jogurt naturalny 150 g 260 szt.6 Jogurt naturalny typu greckiego poj 400 g 30 szt.7 Serek wiejski z owocami (różne smaki) poj, 150 g 50 szt.8 Kefir 30 L.9 Śmietana 18% poj. 0,4 L 300 L.10 Ser topiony bloczek różne rodzaje 100 g 36 kg11 Ser żółty blok 3kg różne rodzaje 40 kg.12 Twaróg krajanka półtłusty 500 g 80 kg.13 Twaróg sernikowy (typu Hanusi) 6,5% tłuszczu 1 kg 40 kg.14 Margaryna mleczna 250 g 25 kg.15 Masło extra 82% tłuszczu 200 g 200 kg.16 Mleko smakowe w kartoniku 200 ml (różne smaki) 120 szt.1 Schab świeży b/k 150 kg2 Karczek wieprzowy b/k 90 kg3 Łopatka wieprzowa b/k 300 kg4 Kaszanka 25 kg5 Szynka wieprzowa gotowana 20 kg6 Kiełbasa żywiecka podsuszana 20 kg7 Kiełbasa gatunkowa (typu podwawelska) 30 kg8 Kiełbasa gatunkowa (typu szynkowa) 20 kg9 Kiełbasa gatunkowa (typu zwyczajna) 36 kg10 Boczek wędzony b/k 36 kg11 Mortadela bez dodatków 10 kg12 Smalec kostka 200 g 30 kg13 Słonina świeża bez skóry 5 kg14 Szynka konserwowa blok 20 kg15 Polędwica sopocka 20 kg16 Szynka śniadaniowa kanapkowa 20 kg1 Porcja rosołowa 350 kg2 Udko z kurczaka 250 kg3 Filet z piersi kurczaka 250 kg4 Pasztet pieczony drobiowy 30 kg5 Parówki drobiowe pakowane (typu hot-dogi) 10 kg6 Szynka drobiowa (typu filet złocisty) 25 kg7 Polędwica drobiowa 25 kg8 Kiełbasa drobiowa krakowska podsuszana 20 kg1 Mąka pszenna typ 500 pak po 1 kg 200 kg2 Konserwa rybna (filet z makreli w sosie pomidorowym) 300g 200 szt.3 Kasza manna (grysik) pak. po 1 kg 60 kg4 Kasza pęczak pak po 1 kg 60 kg5 Kasza jęczmienna pak po 1 kg 60 kg6 Ryż paraboliczny 100 kg7 Ryż długoziarnisty pak. po 1 kg 100 kg8 Makaron pszenny różne kształty (świderek, kolanko ozdobne, gwiazdki, nitka, łazanki itp.) pak po 250 – 500 g 800 szt.9 Makaron bezglutenowy ( świder, penne) 500g 10 szt.10 Cukier drobnoziarnisty pak po 1 kg 300 kg11 Cukier puder pak po 400g 10 kg12 Ogórki konserwowe 900g 150 szt.13 Dżem słoik 1 kg 10 szt.14 Dżem porcjowany (mix smaków) 25g 2500 szt.15 Miód porcjowany 15g 2500 szt.16 Soczek owocowy w kartoniku z rurką ( typu Tymbark) 200 ml 350 szt.17 Kawa zbożowa (typu Inka) 100 g 200 szt.18 Koncentrat pomidorowy 800g 30 szt.19 Pasztet drobiowy 50g 1500 szt.20 Papryka konserwowa 0,9 kg 25 szt.21 Groszek konserwowy 300g 80 szt.22 Kukurydza konserwowa 300g 80 szt.23 Pieczarki konserwowe 0,9 kg 20 szt.24 Chrzan tarty 200 g 30 szt.25 Majonez kielecki 5L 10 szt.26 Olej uniwersalny 0,9L 100 szt.27 Ocet spirytusowy 10% 0,5 L 30 szt.28 Sos sojowy 150 ml 6 szt29 Sól kamienna jodowana 1 kg 200 kg30 Ketchup łagodny 0,425 kg 20 szt.1 Marchew 400 kg2 Pietruszka 300 kg3 Seler 300 kg4 Cebula 400 kg5 Ziemniaki 3000 kg6 Czosnek 200 szt.7 Pietruszka natka 200 szt.8 Koperek 300 szt.9 Por 90 szt.10 Kapusta włoska 90 szt.11 Kapusta biała 200 kg12 Kapusta kiszona 200 kg13 Kapusta czerwona 40 kg14 Ogórek kiszony 100 kg15 Ogórek zielony 100 kg16 Pieczarki 25 kg17 Buraki 100 kg18 Botwinka 20 kg18 Szczypiorek 30 szt. 19 Rzodkiewka 20 szt.20 Salata różne rodzaje 60 szt.21 Pomidory 100 kg22 Papryka 20 kg23 Gruszki 50 kg24 Banany 15 kg25 Jabłka 350 kg26 Truskawki 20 kg27 Kalafior mrożony 30 kg28 Fasolka szparagowa mrożona 40 kg.29 Brokuł mrożony 30 kg30 Mieszanka kompotowa 200 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15811000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-13

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach