Przetargi.pl
Zakup i dostawy różnych artykułów spożywczych, ryb i przetworów rybnych dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 98-240 Szadek, Przatówek 1
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 43 675 12 29 , fax. 43 675 12 29
  • Data zamieszczenia: 2012-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Przatówek 1 1
    98-240 Szadek, woj. łódzkie
    tel. 43 675 12 29, fax. 43 675 12 29
    REGON: 73014932300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.dpsprzatowek.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna powiatu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawy różnych artykułów spożywczych, ryb i przetworów rybnych dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zakupu i dostawy różnych artykułów spożywczych, ryb i przetworów rybnych dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek. Oznaczenie zadania za pomocą Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): Część pierwsza. Różne produkty spożywcze 15800000-6 Część druga. Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone 15240000-2 Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15220000-6 2. Artykuły spożywcze, stanowiące przedmiot zamówienia muszą w pochodzić z bieżącej produkcji oraz utrzymywać ustalone standardy jakościowe. 3. Zamawiający może zmniejszyć ilość oraz zakres zamawianego asortymentu w zależności od rzeczywistego zapotrzebowania, w ilości nie przekraczającej jednak 20% wartości podanych w tabeli pkt 8. 4. Pracownik Domu Pomocy Społecznej w Przatówku odpowiedzialny za składanie zamówień, zamawia ilości asortymentu potrzebne w określonych dniach tygodnia Zamówienie sporządzane jest w formie pisemnej i przesyłane do realizującego faksem, pocztą elektroniczną, w ustalony z Wykonawcą dzień tygodnia. W uzasadnionych przypadkach dopuszcza się możliwość stosowania zamówienia telefonicznego. 5. Wykonawca dowozi zamówioną na dany dzień ilość asortymentu do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu w godzinach od: 700 - 1300. 6. Płatności za zamówiony towar dokonuje się przelewem w terminie 14 dni po otrzymaniu faktury. Wykonawca wystawia i doręcza Zamawiającemu fakturę za towar, najpóźniej dwa dni po jego dostarczeniu. 7. Wybór Wykonawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów. 8. W wyborze ofert istotną będzie cena na wyszczególnione w poniższych tabelach artykuły: Część pierwsza. Różne produkty spożywcze L.P. Nazwa artykułu Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy 1. Ananasy w puszce 2,50 kg 2. Aromaty do ciasta 5 g 85 szt. 3. Barszcz biały 90 l 4. Biszkopty okrągłe 40,00 kg 5. Brzoskwinie puszka 5,00 kg 6. Budynie 85,00 kg 7. Bułka tarta 110,00 kg 8. Chrzan 5,00 kg 9. Ciastka herbatniki 12,00 kg 10. Ciastka luzem 85,00 kg 11. Cukier 1950,00 kg 12. Cukier puder 40,00 kg 13. Cukier waniliowy 11,00 kg 14. Cukierki czekoladowe luzem 85,00 kg 15. Cynamon 1,00 kg 16. Drożdże 20,00 kg 17. Dżem brzoskwiniowy 45,00 kg 18. Dżem truskawkowy 135,00 kg 19. Dżem wiśniowy 135,00 kg 20. Dżem z czarnej porzeczki 45,00 kg 21. Galaretki owocowe 85,00 kg 22. Groszek konserwowy 65,00 kg 23. Herbata expresowa 0,3 kg 24. Herbata granulowana 50,00 kg 25. Jagły 1,00 kg 26. Jajka - wielkość L 19 000 szt 27. Kakao 6,00 kg 28. Kasza manna 110,00 kg 29. Kawa naturalna mielona 1,50 kg 30. Kawa rozpuszczalna zbożowa 50,00 kg 31. Ketchup łagodny 70,00 kg 32. Kisiel 135,00 kg 33. Kleik ryżowy 14,00 kg 34. Kompot owocowy 0,9 l 1520 szt 35. Koncentrat pomidorowy 90 ,00 kg 36 Krakersy 60,00 kg 37 Kukurydza konserwowa 2,00 kg 38. Kwasek cytrynowy 4,00 kg 39 Liście laurowe 1,00 kg 40. Majeranek 3,00 kg 41. Majonez 60,00 kg 42. Mak 21,00 kg 43. Makaron nitki 100,00 kg 44. Makaron świderki 550,00 kg 45. Margaryna Kasia lub równoważna 2,00 kg 46. Margaryna Palma 25,00 kg 47. Margaryna zwykła 20,00 kg 48. Marmolada 10,00 kg 49. Masło roślinne 20,00 kg 50. Mąka pszenna - typ 500 1100,00 kg 51. Mąka pszenna tortowa 100,00 kg 52. Mąka ziemniaczana 50,00 kg 53. Migdały płatki 0,20 kg 54. Miód sztuczny 4,00 kg 55. Mleko pełne w proszku 85,00 kg 56. Mleko skondensowane 2,00 kg 57. Musztarda 43,00 kg 58. Nać pietruszki - suszona 0,50 kg 59. Ocet 45 l 60. Ogórki konserwowe 0,9 3 szt 61. Olej rzepakowy 180 l 62. Orzechy włoskie 0,80 kg 63. Paluszki słone 43,00 kg 64. Papryka konserwowa 0,9 80 szt 65. Papryka mielona ostra 0,50 kg 66. Papryka mielona słodka 2,00 kg 67. Pieprz mielony 5,00 kg 68. Pieprz ziarnisty 3,00 kg 69. Pierogi z kapustą i grzybami, serem 5, 00 kg 70. Płatki kukurydziane 85,00 kg 71. Płatki owsiane 40,00 kg 72. Proszek do pieczenia 1,50 kg 73. Przecier ogórkowy 25,00 kg 74. Przecier szczawiowy 25,00 kg 75. Przyprawa do bigosu 0,50 kg 76. Przyprawa do flaków 1,00 kg 77. Przyprawa do kiszonych ogórków 3,50 kg 78. Przyprawa do kurczaka 1,00 kg 79. Przyprawa grilowa 0,25 kg 80. Przyprawa w płynie 70 l 81. Przyprawa warzywna 27,00 kg 82. Rodzynki 6,50 kg 83. Ryż 220,00 kg 84. Serki topione 180,00 kg 85. Smalec 55,00 kg 86. Soda spożywcza 2,00 kg 87. Sól jodowana 366,00 kg 88. Suchary delikatesowe 65,00 kg 89. Susz owocowy 2,00 kg 90. Syrop owocowy 90 l 91. Śmietanka fix 1,00 kg 92. Wafle luzem 100,00 kg 93. Wiórki kokosowe 1,50 kg 94. Ziele angielskie 1,60 kg 95. Żelatyna spożywcza 4,00 kg Część druga. Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb L.p Nazwa artykułu Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy 1 Filet z miruny 370,00 kg 2 Filet z mintaja 95,00 kg 3 Filet śledziowy 150,00 kg 4 Makrela wędzona 65,00 kg 5 Paluszki rybne 100,00 kg 6 Paprykarz szczeciński 72,00 kg 7 Ryby w pomidorach 190,00 kg 8 Sałatka śledziowa 61,00kg 9 Śledź po kaszubsku 1,00 kg 10 Tuńczyk w sosie własnym 0,6 kg V. Termin realizacji zamówienia: od 01.01.2013 r. do 31.12.2013 r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.dpsprzatowek.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach