Szpital Kliniczny im. Ks. Anny Mazowieckiej ogłasza przetarg
- Adres: 00-315 Warszawa, ul. Karowa 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5966160 , fax. 022 5966474, 8279354
- Data zamieszczenia: 2012-12-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Kliniczny im. Ks. Anny Mazowieckiej
ul. Karowa 2 2
00-315 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5966160, fax. 022 5966474, 8279354
REGON: 00137222900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalkarowa.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZAKUP I DOSTAWY MROŻONYCH WARZYW I OWOCÓW - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywne dostawy mrożonych warzyw i owoców. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. 1. Wykonawca dostarczy produkt wytworzony zgodnie z: a. Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r., Nr 136, poz. 914), b. Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007 r. w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz. U. z 2007 r. Nr 137, poz. 966 ze zm.). 2. Wymagania dotyczące znakowania i opakowania: Opakowanie stanowią pojemniki wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Opakowania powinny być czyste, nieuszkodzone, powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem. Do każdego pojemnika powinna być dostarczona etykieta zawierająca następujące dane: - nazwę produktu - termin przydatności do spożycia - nazwę dostawcy/producenta, adres - warunki przechowywania - oznaczenia partii produkcyjnej - masę netto oraz pozostałe informacje zgodnie z obowiązującym prawem. 3. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia transportem spełniającym wymagania sanitarne zawarte w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. 4. Okres przydatności każdej dostarczonej partii towaru nie będzie krótszy niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta licząc od daty dostarczenia do Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153311008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalkarowa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla szkół i przedszkoli Miasta Maków Mazowiecki
Dodano: 2013-08-29 - Dostawa artykułów żywnościowych dla szkół i przedszkoli Miasta Maków Mazowiecki
Dodano: 2012-12-05 - ZAKUP I DOSTAWY MROŻONYCH WARZYW I OWOCÓW
Dodano: 2011-11-22 - Dostawy warzyw i owoców sezonowych
Dodano: 2010-05-20 - DOSTAWA RYB ŚWIEŻYCH I MROŻONYCH, MROŻONEK
Dodano: 2009-10-09 - Dostawy warzyw i owoców sezonowych oraz marchwi
Dodano: 2009-06-08