Zespół Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu ogłasza przetarg
- Adres: 84-100 Puck, Darzlubie, ul. Pucka 74
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-58 673 82 92
- Data zamieszczenia: 2011-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu
Darzlubie, ul. Pucka 74 74
84-100 Puck, woj. pomorskie
tel. 0-58 673 82 92
REGON: 19294771000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawy artykułów żywnościowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zamieszczony jest w Formularzach Cenowych stanowiących Załączniki nr 2.1 - 2.10 do SIWZ. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych w następujących pakietach: Pakiet nr 1 - Warzywa, Pakiet nr 2 - Nabiał, Pakiet nr 3 - Produkty suche, Pakiet nr 4 - Mięso i wędliny, Pakiet nr 5 - Drób, Pakiet nr 6 - Mrożonki, Pakiet nr 7 - Pieczywo, Pakiet nr 8 - Ciastka i ciasta, Pakiet nr 9 - Ryby, Pakiet nr 10 - Ziemniaki Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na dowolną ilość pakietów. Zamawiający zastrzega jednak składanie ofert przez Wykonawcę na całość asortymentu w danym pakiecie. Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania pełnego limitu ilościowego przedmiotu zamówienia. Z tego tytułu nie będą przysługiwały Wykonawcy żadne roszczenia poza roszczeniem o zapłatę za już dostarczony towar. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.darzlubuie.eu
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH ZP-PN/45/16
Dodano: 2016-05-25 - Zakup i dostawa produktów żywnościowych. Znak sprawy ZP-PN/32/16.
Dodano: 2016-04-22 - Dostawa mięsa, wędlin oraz produktów spożywczych z grupy nabiał - ZP7/2016
Dodano: 2016-03-16 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-02-25 - Dostawa mleka i przetworów mlecznych.
Dodano: 2016-02-10 - Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-21 - Dostawa do magazynu Szpitala artykułów mleczarskich
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa mleka i produktów mlecznych do Kantyny w Zakładzie Karnym w Kamińsku, ul. XXX- lecia 1, 11 - 120 Górowo Iławeckie, Kamińsk
Dodano: 2015-12-31 - DOSTAWA MLEKA I PRZETWORÓW MLECZNYCH
Dodano: 2015-12-16 - Dostawa produktów mleczarskich.
Dodano: 2015-12-09