Przetargi.pl
Zakup i dostawę produktów mięsnych i mięsa dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 98-240 Szadek, Przatówek 1
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 43 675 12 29 , fax. 43 675 12 29
  • Data zamieszczenia: 2011-12-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Przatówek 1 1
    98-240 Szadek, woj. łódzkie
    tel. 43 675 12 29, fax. 43 675 12 29
    REGON: 73014932300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna powiatu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawę produktów mięsnych i mięsa dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Zamówienie dotyczy: Zakupu i dostawy produktów mięsnych i mięsa dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek. Oznaczenie zadania za pomocą Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15130000-8, 15110000-2 2. Produkty mięsne i mieso, stanowiące przedmiot zamówienia muszą pochodzić z bieżącej produkcji oraz utrzymywać ustalone standardy jakościowe. 3. Zamawiający może zmniejszyć ilość oraz zakres zamawianego asortymentu w zależności od rzeczywistego zapotrzebowania, w ilości nie przekraczającej jednak 20% wartości podanych w tabeli pkt 8. 4. Pracownik Domu Pomocy Społecznej w Przatówku odpowiedzialny za składanie zamówień, zamawia określone ilości asortymentu. Zamówienie składane jest w formie pisemnej i przesyłane do realizującego faksem, pocztą elektroniczną. W uzasadnionych przypadkach dopuszcza się możliwość stosowania zamówienia telefonicznego. 5. Wykonawca dowozi zamówiony towar do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu w ciągu maksymalnie dwóch dni roboczych, liczonych od dnia złożenia zamówienia w godzinach od: 700 - 1300. 6. Płatności za zamówiony towar dokonuje się w formie przelewu w terminie 14 dni po otrzymaniu faktury. 7. Wybór Wykonawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów. 8. W wyborze oferty istotną będzie cena na wyszczególnione w poniższej tabeli artykuły: L.p Nazwa asortymentu Jednostka miary Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy 1 Antrykot kg 20 2 Baleron kg 102 3 Boczek wędzony kg 60 4 Filet z kurczaka kg 100 5 Flaki wołowe suche kg 50 6 Golonka tylna kg 30 7 Karczek bez kości kg 215 8 Karczek pieczony kg 160 9 Kaszanka cienka kg 110 10 Kaszanka gruba kg 36 11 Kiełbasa biała parzona kg 34 12 Kiełbasa chłopska kg 100 13 Kiełbasa kapitańska kg 71 14 Kiełbasa krakowska kg 140 15 Kiełbasa piwna kg 120 16 Kiełbasa podwawelska kg 270 17 Kiełbasa szynkowa kg 180 18 Kiełbasa wiejska kg 500 19 Kiełbasa zwyczajna kg 80 20 Kości schabowo-karczowe kg 550 21 Kurczaki kg 100 22 Łopatka bez kości kg 600 23 Mielonka kanapkowa kg 103 24 Mielonka turystyczna kg 32 25 Mielonka tyrolska kg 100 26 Mortadela kg 73 27 Mortadela z papryką kg 85 28 Mortadela z pieczarka kg 85 29 Ogonówka kg 112 30 Parówki cienkie kg 110 31 Parówki grube kg 110 32 Pasztet firmowy kg 200 33 Pasztet wiejski kg 200 34 Pasztetowa kg 156 35 Pieczeń rzymska kg 90 36 Pieczeń z indyka kg 90 37 Pieczeń z kaczki kg 90 38 Rolada z kurczaka kg 80 39 Salceson biały kg 100 40 Schab z kością kg 260 41 Serca wieprzowe kg 98 42 Słonina kg 350 43 Szynka codzienna kg 90 44 Szynka drobiowa kg 60 45 Szynka śniadaniowa kg 150 46 Szynka wiejska kg 5 47 Udka kg 1100 48 Wątroba drobiowa kg 50 49 Wątroba wieprzowa kg 110 50 Żeberka paski kg 180
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.powiatzdunskowolski.pl/bip/index.php?option=com_content&task=view&id=89&Itemid=156
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 10 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach