Przetargi.pl
Zakup i dostawę mięsa oraz przetworów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Wczasowo-Rehabilitacyjnego Agawa z siedzibą w Mrzeżynie przy ul. Śliskiej 5

Nieruchomości i Opłaty Lokalne Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 71-804 Szczecin, ul. Czesława 9
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 91 421 63 23 , fax. 91 421 63 20
  • Data zamieszczenia: 2013-02-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Nieruchomości i Opłaty Lokalne Sp. z o.o.
    ul. Czesława 9 9
    71-804 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 91 421 63 23, fax. 91 421 63 20
    REGON: 32113982100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawę mięsa oraz przetworów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Wczasowo-Rehabilitacyjnego Agawa z siedzibą w Mrzeżynie przy ul. Śliskiej 5
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    MIĘSA WIEPRZOWE 1 Schab z kością kg 1100 2 Szynka bez kości, bez skóry kg 700 3 Łopatka bez kości, bez skóry, bez tłuszczu kg 1500 4 Karkówka bez kości, bez skóry kg 800 5 Golonki kg 235 6 Boczek świeży, bez żeberek kg 170 7 Boczek wędzony, kl. I kg 200 8 Smalec kg 500 9 Schab bez kości 350 MIĘSA WOŁOWE 10 Wołowina extra, kl. I kg 500 11 Wołowina bez kości kg 500 12 Antrykot kg 50 13 Flaki krojone kg 250 KIEŁBASY, WĘDZONKI I WĘDLINY NIETRWAŁE 14 Biała parzona delikatesowa kg 550 15 Parówka firmowa kg 200 16 Parówka cienka kg 180 17 Serdelki drobiowe kg 350 18 Kiełbasa z przeznaczeniem na ognisko lub ruszt kg 900 19 Szynka gotowana wieprzowa kg 300 20 Baleron gotowany kg 100 21 Polędwica sopocka kg 220 22 Kiełbasa krakowska parzona kg 50 23 Kiełbasa krakowska sucha kg 150 24 Kiełbasa żywiecka kg 130 25 Kiełbasa podlaska kg 80 26 Baton szynkowy kg 160 27 Szynka konserwowa kg 70 28 Szynka myszka kg 50 29 Szynka tostowa z kurcząt kg 50 30 Filet z indyka specjał kg 70 31 Polędwica drobiowa kg 150 32 Wędzonka z drobiu kg 50 33 Kiełbasa szynkowa kg 100 34 Schab w majeranku kg 100 35 Szynka babuni kg 45 36 Schab pieczony bez kości kg 70 37 Szynka biała z indyka kg 30 38 Boczek faszerowany kg 50 39 Polędwica łososiowa kg 50 40 Ogonówka kg 200 41 Szynka z kurczaka kg 80 42 Pierś z indyka pieczona kg 70 43 Polędwica miodowa kg 50
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.niol.szczecin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach