Przetargi.pl
Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku, Przatówek 1, 98-240 Szadek

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 98-240 Szadek, Przatówek 1
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 43 675 12 29 , fax. 43 675 12 29
  • Data zamieszczenia: 2011-12-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Przatówek 1 1
    98-240 Szadek, woj. łódzkie
    tel. 43 675 12 29, fax. 43 675 12 29
    REGON: 73014932300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna powiatu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku, Przatówek 1, 98-240 Szadek
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Zamówienie dotyczy: Zakupu i dostawy artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Przatówku Przatówek 1, 98-240 Szadek. Oznaczenie zadania za pomocą Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): - 03100000-2 Produkty rolnictwa i ogrodnictwa - 15400000-2 Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne - 15300000-1 Owoce, warzywa i podobne produkty - 15600000-4 Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych - 15800000-6 Różne produkty spożywcze - 15200000-0 Ryby przetworzone i konserwowane 2. Artykuły spożywcze, stanowiące przedmiot zamówienia muszą w pochodzić z bieżącej produkcji oraz utrzymywać ustalone standardy jakościowe. 3. Zamawiający może zmniejszyć ilość oraz zakres zamawianego asortymentu w zależności od rzeczywistego zapotrzebowania, w ilości nie przekraczającej jednak 20% wartości podanych w tabeli pkt 8. 4. Pracownik Domu Pomocy Społecznej w Przatówku odpowiedzialny za składanie zamówień, zamawia określone ilości asortymentu. Zamówienie składane jest w formie pisemnej i przesyłane do realizującego faksem, pocztą elektroniczną. W uzasadnionych przypadkach dopuszcza się możliwość stosowania zamówienia telefonicznego. 5. Wykonawca dowozi zamówiony towar do siedziby zamawiającego swoim środkiem transportu w ciągu maksymalnie dwóch dni roboczych, liczonych od dnia złożenia zamówienia w godzinach od: 700 - 1300. 6. Płatności za zamówiony towar dokonuje się w formie przelewu w terminie 14 dni po otrzymaniu faktury. 7. Wybór Wykonawcy nastąpi po zapoznaniu się z dokumentacją przetargową oferentów. 8. W wyborze oferty istotną będzie cena na wyszczególnione w poniższej tabeli artykuły: L.P. Nazwa artykułu Szacunkowe zapotrzebowanie na artykuł w okresie trwania umowy 1. Ananasy puszka 2,28 kg 2. Aromaty do ciasta 10ml 78 szt 3. Barszcz biały 90 litrów 4. Biszkopty okrągłe 40 kg 5. Brzoskwinie puszka 5,1 kg 6. Budynie 73 kg 7. Bułka tarta 110 kg 8. Chrzan 5 kg 9. Ciastka herbatniki 12 kg 10. Ciastka luzem 85 kg 11. Cukier 1900 kg 12. Cukier puder 30 kg 13. Cukier waniliowy 10 kg 14. Cukierki czekoladowe luzem 85 kg 15. Cynamon 1,20 kg 16. Drożdże 20 kg 17. Dżem brzoskwiniowy 63 kg 18. Dżem truskawkowy 135 kg 19. Dżem wiśniowy 134 kg 20. Dżem z czarnej porzeczki 67 kg 21. Galaretki owocowe 70 kg 22. Groch łupany 70 kg 23. Groszek konserwowy 60 kg 24. Herbata expresowa 0,3 kg 25. Herbata granulowana 42 kg 26. Jagły 1 kg 27. Jajka - wielkość L 19000 szt. 28. Kakao 6 kg 29. Kasza gryczana 50 kg 30. Kasza jęczmienna 100 kg 31. Kasza manna 80 kg 32. Kawa naturalna mielona 1,5 kg 33. Kawa rozpuszczalna zbożowa 95 kg 34. Ketchup łagodny 53 kg 35. Kisiel 54 kg 36 Kleik ryżowy 12 kg 37 Kompot wiśniowy 0,9l 1520 szt. 38. Koncentrat pomidorowy 137 kg 39 Krakersy 52 kg 40. Kukurydza konserwowa 2,4 kg 41. Kwasek cytrynowy 3 kg 42. Liście laurowe 1kg 43. Majeranek 5 kg 44. Majonez 72 kg 45. Mak 64 kg 46. Makaron nitki 100 kg 47. Makaron świderki 400 kg 48. Margaryna Kasia lub równoważna 2 kg 49. Margaryna palma 30 kg 50. Margaryna zwykła 15 kg 51. Marmolada 4 kg 52. Masło roślinne 20 kg 53. Mąka pszenna - typ 500 1240 kg 54. Mąka ziemniaczana 46 kg 55. Migdały płatki 0,2 kg 56. Miód sztuczny 4 kg 57. Mleko pełne w proszku 142 kg 58. Mleko skondensowane 2 kg 59. Musztarda 32 kg 60. Nać pietruszki suszona 0,5 kg 61. Ocet 45 litry 62. Ogórki konserwowe 0,9l 3 szt. 63. Olej rzepakowy 173 litry 64. Orzechy włoskie 0,8 kg 65. Paluszki słone 43 kg 66. Papryka konserwowa 0,9l 100 szt. 67. Papryka mielona ostra 0,5 kg 68. Papryka mielona słodka 2 kg 69. Paprykarz szczeciński 51 kg 70. Pieprz mielony 5 kg 71. Pieprz ziarnisty 2 kg 72. Pierogi z kapustą i grzybami 5 kg 73. Płatki kukurydziane 10 kg 74. Płatki owsiane 40 kg 75. Proszek do pieczenia 1 kg 76. Przecier ogórkowy 30 kg 77. Przecier szczawiowy 25 kg 78. Przyprawa do bigosu 0,5 kg 79. Przyprawa do flaków 1 kg 80. Przyprawa do kiszonych ogórków 3,5 kg 81. Przyprawa do kurczaka 1 kg 82. Przyprawa grilowa 0,24 kg 83. Przyprawa w płynie 75 litry 84. Przyprawa warzywna 27kg 85. Rodzynki 6,5 kg 86. Ryż 200 kg 87. Serki topione 20 kg 88. Smalec 65 kg 89. Soda spożywcza 2 kg 90. Sól jodowana 366 kg 91. Suchary delikatesowe 65 kg 92. Susz owocowy 2 kg 93. Syrop malinowy 90 litrów 94. Ryba w pomidorach 183 kg 95. Śmietanka fix 1,1 kg 96. Tuńczyk w sosie własnym 0,6 kg 97. Wafle luzem 105 kg 98. Wiórki kokosowe 1,5 kg 99. Ziele angielskie 1,60kg 100. Żelatyna spożywcza 4 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.powiatzdunskowolski.pl/bip/index.php?option=com_content&task=view&id=89&Itemid=156
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 10 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach