Przetargi.pl
Zakup i dostawa warzyw, owoców, jaj dla potrzeb Działu Żywienia Radomskiego Szpitala Specjalistycznego

Radomski Szpital Specjalistyczny im. dr Tytusa Chałubińskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 26-610 Radom, ul. Tochtermana 1
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 048 3615285, 3615284 , fax. 048 3615213
  • Data zamieszczenia: 2012-04-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Radomski Szpital Specjalistyczny im. dr Tytusa Chałubińskiego
    ul. Tochtermana 1 1
    26-610 Radom, woj. mazowieckie
    tel. 048 3615285, 3615284, fax. 048 3615213
    REGON: 00031508600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.radom.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa warzyw, owoców, jaj dla potrzeb Działu Żywienia Radomskiego Szpitala Specjalistycznego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1 - Warzywa i owoce Lp. Rodzaj artykułu J.m. Orientacyjna ilość na okres 2 lat /j.m./ Wielkość opakowania jednostkowego 1. 2. 3. 4. 5. 1. Marchew kg 32640 Worek-10kg 2. Pietruszka korzeń kg 7440 Worek-5kg 3. Pietruszka zielona nać kg 624 1 kg 4. Por kg 1320 Worek-5kg 5. Seler korzeń kg 8640 Worek-5kg 6. Cebula kg 3120 Worek-10kg 7. Buraki kg 17520 Worek-15kg 8. Kapusta biała kg 3360 Worek-25kg 9. Kapusta kiszona kg 3600 Wiaderko 5-10kg 10. Kapusta czerwona kg 1800 Worek-10kg 11. Kapusta pekińska kg 1800 Worek-5kg 12. Ogórki świeże kg 1200 5 kg 13. Ogórki kiszone kg 3000 Wiaderko 5-7kg 14. Pomidory świeże kg 1400 Paleta 5-7kg 15. Jabłka kg 9840 Skrzynka 10-15kg 16. Sałata szt. 4800 Skrzynka 16-18szt. 17. Koper kg 408 1 kg 18. Rzodkiewka pęczek 2240 10 pęcz. 19. Pieczarki kg 360 Skrzynka 4-5kg 20. Szczypiorek pęczek 920 10 pęcz. 21. Kalafior szt. 1040 1 szt. 22. Ziemniaki stare irga kg 120 000 Worek-15kg 23. Ziemniaki młode kg 10 200 Worek-15kg 24. Brokuły szt. 160 1 szt. 25. Fasolka szparagowa zielona kg 420 Worek-5kg 26. Papryka świeża kg 232 Worek-5kg 27. Brukselka kg 140 Worek-5kg 28. Botwina kg 200 1 pęcz. 29. Śliwki węgierki kg 120 1 kg 30. Truskawki kg 120 2 kg 31. Wiśnie kg 160 1 kg 32. Jagody kg 20 1 kg 33. Sałata lodowa szt. 960 34. Sałata karbowana-zielona szt. 960 35. Sałata karbowana - bordowa szt. 960 36. Seler naciowy kg 288 37. Cykoria kg 288 38. Jarmuż szt. 288 39. Pomidory koktajlowe kg 48 40. Cebula czerwona kg 120 41. Kapusta włoska kg 288 42. Roszponka kg 288 100 g 43. Rukola kg 288 100 g 44. Biała rzepa kg 288 45. Mandarynki kg 96 46. Gruszki kg 168 47. Brzoskwinie kg 96 koszyk 48. Banany kg 96 49. Cytryny kg 96 50. Pomarańcze kg 96 51. Winogron biały kg 96 52. Winogron czerwony kg 96. Zamawiający wymaga, aby towar dopuszczony do obrotu był: - świeży, czysty, zdrowy, wolny od szkodników, nie zdrewniały, bez uszkodzeń mechanicznych - nie posiadający oznak gnilnych oraz innych oznak zepsucia, bez obcych zapachów. Warunki dostawy: - dostawa towaru - 2 razy w tygodniu (wtorek, piątek) - dostawa - w ciągu 24 godz. od dnia złożenia zamówienia - kiszonki - dostarczane w wiaderkach plastikowych 5-10 kg - pozostałe warzywa - w skrzynkach lub workach 10-30 kg - ocena jakości towaru - w dniu dostawy - towar określony w pozycjach 1-11, 13, 15, 19, 22 będzie zamawiany cały rok - towar określony w pozycjach 12,14, 16, 17, 18, 20 będzie zamawiany w większych ilościach sezonowo, w mniejszych cały rok - towar określony w pozycjach 21, 23-32 będzie zamawiany w sezonie - owoce cytrusowe będą zamawiane w razie potrzeby - np. przyjęcia okolicznościowe - towar określony w pozycjach 33-52 będzie zamawiany w zależności od potrzeb. Część nr 2 - Jaja Lp. Rodzaj artykułu Orientacyjna ilość szt. na okres 2 lat 1. 2. 3. 1. Jaja świeże, wielkość - L 140 000. Warunki dostawy: 1) dostawa raz w tygodniu w godzinach od 8:00 - 12:00 w dni robocze 2) realizacja zamówienia w dniu następującym po dniu złożenia zamówienia 3) do każdej dostawy, na każdą partię określonego produktu, Wykonawca dołączy: - Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą z dnia 16.12.2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. 2006 Nr 17. Poz.127 ) - etykietę zawierająca minimum: opis produktu, temperaturę przechowywania, datę przydatności do spożycia
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.radom.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach